Selecteer een pagina

Top vijf ledenvoordelen

door | 8 mei 2023

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.
Op de website vindt u een voordeelcalculator waarmee u snel kunt zien van welke voordelen u kunt profiteren. Ga naar de Voordeelcalculator

Daarnaast staat onze afdeling Service & Advies voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze van een product of dienst en geeft u onafhankelijk advies over bijvoorbeeld energie wanneer nodig. Wij vroegen hen waar leden op dit moment het meeste op besparen dankzij hun lidmaatschap. Bekijk hieronder de top vijf:

1. Stroom en aardgas

Het collectief wat LTO Ledenvoordeel heeft met duurzame energieleverancier Greenchoice afspraken gemaakt. Zodra er weer een nieuwe inschrijfronde komt met gunstige vaste tarieven laten wij dat u weten. De groene stroom die Greenchoice levert is 100% afkomstig van boeren en tuinders en het gas is CO2 gecompenseerd. Loopt uw contract af? Dan kan het gunstig zijn om gebruik te maken van de dynamische tarieven van NieuweStroom.


2. Zonnepanelen

Belangrijk bij zonnepanelen is de prijs-kwaliteitverhouding. Leveren ze genoeg rendement en is de installatie goed? Tenten Solar heeft al honderden zonnepanelen-installaties naar volle tevredenheid geïnstalleerd in de agrarische sector. U bent verzekerd van een zonnepanelen-installatie die aan de Scope 12 voldoet. Omdat zij veel ervaring hebben en goede service verlenen, bevelen wij Tenten Solar aan.

> Bekijk dit aanbod


3. Brandstof

Al jaren bestellen veel leden diesel via LTO Ledenvoordeel. U krijgt een scherpe prijs en hoeft niet steeds rond te bellen voor de beste prijs. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Nieuwe in het aanbod is de duurzamere variant van Future Fuels namelijk Blauwe Diesel hiermee vermindert u ruim 18% CO₂.

Meer over Blauwe Diesel


4. Mobiele telefonie, internet en TV

KPN heeft extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld voor LTO-leden. Naast telefonie nu ook ledenvoordeel op internet en TV. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel. Ook is er op steeds meer bedrijven een aanlsuiting voor glasvezel mogelijk. Welke combinatie van voordelen passen bij uw bedrijf? Maak een afspraak met persoonlijk KPN adviseur Erik Arentsen.

> Bekijk alle opties bij KPN


5. GPS correctiesignaal

MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie. In plaats van correctiesignalen van zendmasten werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Leden kunnen voordelig gebruikmaken van MoveRTK voor slechts €500,- per jaar (normaal €750,-). MoveRTK kan een nauwkeurigheid bereiken van 2 centimeter.

> Meer over dit aanbod

 

 


Stel uw vraag!

Joah en Ageeth van het Service & Advies team zitten klaar om uw vragen te beantwoorden via 088-888 67 77. U kunt ook een mail sturen naar info@ltoledenvoordeel.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Nieuws