Voordelig uw mestsilo schoonspuiten

Soms heeft de mestopslag onderhoud nodig vanwege roestvorming, scheuren of bijvoorbeeld reparatie aan mixers. De mestopslag zal daarvoor eerst gereinigd moeten worden. Door een nieuwe unieke methode kan dit tegenwoordig van buitenaf. Als lid van LTO kunt u nu met 15% korting uw opslag laten reinigen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Exclusief korting van 15% voor leden

Kiwa gecertificeerd

Minder spoelwater door unieke werkwijze

Vakkundig, kennis en ervaring

Mestsiloreiniging

LTO Ledenvoordeel biedt u in samenwerking met Appel Tank Cleaning (ATC) mestopslagreiniging aan tegen extra scherpe condities. ATC is onderdeel van Appelbouw waar leden 15% ledenvoordeel krijgen op mestsilokleruingen.

MestsiloReiniging_16x9

De unieke methode

Het unieke van deze methode is dat uw mestopslag op één plek van buitenaf gereinigd wordt. Andere bedrijven moeten de mestopslag betreden om de opslag te reinigen. Doordat ATC van buitenaf kan reinigen is het 100% veilig. Tevens is het uniek dat ATC zelfvoorzienend is in deze methode. U hoeft zelf geen materiaal beschikbaar te stellen. Alle apparatuur neemt ATC mee. U dient alleen te zorgen voor de aanvoer van water en de afvoer van afvalwater.

Waarom reinigen

Het inwendig schoonmaken van een mestopslag kan om diverse redenen nodig zijn. Denk hierbij aan: verstoppingen, bij achtergebleven mestresten, onderhoud, keuren of verplaatsen van een mestopslag. Nadat de mestopslag is schoongespoten, doet ATC een volledige gasmeting. Uw mestopslag wordt pas vrijgegeven als de gasmeting gedaan is en goed is bevonden.

logo-appeltankcleaning

Korting

Als LTO-lid ontvangt u 15% ledenvoordeel op het schoonspuiten van uit mestopslag. Voor een gerichte prijs kunt u de gegevens van uw mestsilo invullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een voorstel.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Gerelateerde producten en diensten

10% korting

Mestsilokeuring

Meer producten

tot 33% korting

Modderborden

€50/jaar korting

Legionellapreventie

10% korting

Stookinstallaties

20% korting

AED