Selecteer een pagina

Voordelige mestsiloreiniging

Veilig en grondig uw mestsilo laten reinigen? Bij Appel Bouw krijgen leden 15% voordeel. Het reinigen van een mestopslagsysteem is nodig om verstoppingen en achtergebleven resten te verwijderen. Ook bij onderhoud, keuringen of het verplaatsen van het mestopslagsysteem  is het nodig  deze eerst te reinigen. Na reiniging voert Appel Bouw een volledige gasmeting uit, bij goede waardes wordt uw mestopslagsysteem vrijgegeven.

Exclusief korting van 15% voor leden

N

Kiwa gecertificeerd

Minder spoelwater door unieke werkwijze

Vakkundig, kennis en ervaring

Veilig en grondig reinigen van buitenaf

Appel Bouw heeft een unieke aanpak om uw mestopslagsysteem grondig en veilig te reinigen. Appel Bouw reinigt het mestopslagsysteem vanaf één plek van buitenaf. Hierdoor is het niet nodig het mestopslagsysteem te betreden waardoor er geen gevaarlijke situatie voor medewerkers en boeren ontstaat door mestgassen.

Appel Bouw is als één van de eerste bedrijven door Kiwa gecertificeerd voor het veilig reinigen van mestopslagsystemen (BRL K906).

Gemak

Appel Bouw inzetten is eenvoudig, u hoeft alleen te zorgen voor de aanvoer van water de afvoer van het afvalwater.

Korting

Als LTO-lid ontvangt u 15% ledenvoordeel op het schoonspuiten van uit mestopslag. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u de gegevens van uw mestsilo invullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een voorstel.

Nieuws over diensten

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Cor van den Heuvel en schoondochter Anke van den Heuvel van zorgboerderij en minicamping De Lindenhoeve in Nistelrode maken al 23 jaar gebruik van de diensten van afvalverwerker Van Happen Containers. De korting via LTO Ledenvoordeel maakt dat extra aantrekkelijk....

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Paddenstoelbedrijf Nesco laat al jaren het afval verwijderen door Van Happen Containers. 'Dat werkt super’, zegt Agnes van den Elsen. ‘We hebben wel eens geïnformeerd bij andere afvalverwijderaars, maar we kwamen steeds weer uit bij Van Happen.’ Nesco is de grootste...