Telfort Zakelijk

Voordelig mobiel bellen

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO heeft Telfort Zakelijk extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld. Naast extra voordeel maakt u gebruik van het netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland.

Abonnement afsluiten? Bel Telfort Zakelijk op tel. 0888-777320

N
Probleemloos overstappen, u blijft mobiel bereikbaar

Speciaal voordeel voor leden van LTO

Het betrouwbare netwerk van KPN

Speciaal Telfort Zakelijk LTO klantenservice

+

Telfort Zakelijk verandert met u mee

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefonie aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we middels onderzoek hebben geïnventariseerd. Op basis van ons selectieproces komt Telfort Zakelijk het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Kies uw Sim Only abonnement

Abonnement afsluiten? Bel Telfort Zakelijk op tel. 0888-777320

LTO kiest voor Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk is een dochterbedrijf van KPN en richt zich op de (klein)zakelijke beller, waaronder ook onze leden uit de agrarische sector vallen. Telfort Zakelijk combineert een aantrekkelijke prijs met persoonlijke service. Klanten die de helpdesk bellen krijgen snel iemand te spreken.

Telfort Zakelijk maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Uit ons onderzoek blijkt dat dit netwerk de voorkeur heeft bij de meeste agrariërs. Kiest u voor een data-abonnement dan kunt u gebruik maken van 4G mobiel internet.

Als LTO-lid profiteert u van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement. De meegeleverde sim-kaarten werkt met alle recente mobiele telefoons. Optioneel kunt u er ook een los toestel bij bestellen, hierover heeft LTO Ledenvoordeel geen prijsafspraken gemaakt.

Nummerbehoud
Bij uw aanmelding kunt u uw huidige nummer opgeven. Een medewerker van Telfort Zakelijk neemt dan contact met u op om de overstapdatum te bepalen.

Bestel een LTO-abonnement en u heeft nooit meer een hoge telefoonrekening

Het meest uitgebreide LTO-abonnement kost u slechts € 14,98 per maand (excl. btw). Hiermee kunt u onbeperkt bellen (vaste en mobiele nummers) en heeft u 6 GB mobiele data (4G).

Belt u wat minder? U heeft al een LTO Telfort abonnement vanaf € 5,32 per maand

Abonnement afsluiten? Bel Telfort Zakelijk op tel. 0888-777320

Abonnement afsluiten?
Bel de LTO Telfort Zakelijk Klantenservice

Wilt u een abonnement afsluiten of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Bel gerust met LTO Telfort Zakelijk Klantenservice. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 17.30 uur

0888 777 320