IK KIES VOOR LTO-KORTING BIJ KPN!

Voordelig bellen met KPN!

Voordelig mobiel bellen

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO heeft KPN extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld. Naast extra voordeel maakt u gebruik van het uitstekende netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland.

Abonnement afsluiten? Bel met KPN voor een persoonlijk aanbod op tel. 0888-777320 optie 2 (tussen 9.00-17.00 uur)

 

N
Probleemloos overstappen, u blijft mobiel bereikbaar

Goed nieuws voor bellers bij Telfort!

Heeft u nu een mobiel abonnement bij Telfort via LTO Ledenvoordeel? Dan krijgt u vanzelf een voordelig voorstel van ons om over te stappen naar KPN. Het voorstel wordt naar het mailadres gestuurd waarop u u uw huidige factuur ontvangt. Wacht rustig af – in de tussentijd kunt u gewoon blijven bellen want uw oude abonnement loopt gegarandeerd door t/m het eind van het jaar.

 

Bekijk de veelgestelde vragen

Speciaal voordeel voor leden van LTO

Het betrouwbare netwerk van KPN

Het betrouwbare netwerk van KPN

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefonie aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we middels onderzoek hebben geïnventariseerd. Op basis van ons selectieproces komt KPN het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Kies uw Sim Only abonnement

Internet & TV

Als lid van LTO krijgt u 5% korting op uw zakelijke internetaansluiting. U kunt dit combineren met mobiele telefonie en TV.

Snelheid

Prijs excl. BTW

Ledenprijs excl btw -5%

50MB

42

39,9

100MB

46,16

43,83

200MB

48,2

45,79

500MB

52,33

49,71

 

1GB

60,6

57,57

 

Voorwaarden vast internet & televisie

  • Wilt u deelnemen aan dit aanbod dan heeft u een KvK registratie nodig. Zonder KvK-registratie kunt u niet deelnemen aan dit aanbod.
  • Bent u reeds een bestaande klant van KPN en wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Dan kunt u gebruik maken van dit aanbod vanaf de einddatum van uw huidige contract. U kunt dit nakijken op MijnKPN.
  • Wanneer u reeds mobiele telefonie heeft van KPN maar nog geen internetaansluiting van KPN dan kunt u gebruik maken van dit aanbod en gaat u direct profiteren van extra compleet voordelen.
  • We kunnen alleen de beschikbare snelheid op locatie leveren, doe hiervoor een postcode check op kpn.com
  • De 5% korting geldt exclusief op de prijs van uw internet zo lang als uw contract loopt. Additionele diensten zijn uitgesloten van korting.
  • De 5% korting geldt op de listprice. De listprice is nog steeds onderhevig aan reguliere indexatie als KPN die uitvoert.

LTO kiest voor KPN

Als LTO-lid profiteert u van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement. De meegeleverde sim-kaarten werkt met alle recente mobiele telefoons. Optioneel kunt u er ook een los toestel bij bestellen, hierover heeft LTO Ledenvoordeel geen prijsafspraken gemaakt.

Nummerbehoud
Bij uw aanmelding kunt u uw huidige nummer opgeven. Een medewerker van KPN neemt dan contact met u op om de overstapdatum te bepalen.

Bestel een LTO-abonnement en u heeft nooit meer een hoge telefoonrekening

Het meest uitgebreide LTO-abonnement kost u slechts € 23,93 per maand (excl. btw). Hiermee kunt u onbeperkt bellen (vaste en mobiele nummers) en heeft u maarliefst 10 GB mobiele data (4G).

Een abonnement afsluiten kan via dit formulier

Hulp nodig?
Bel de LTO Klantenservice van KPN

Wilt u een abonnement afsluiten of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Bel met KPN voor een persoonlijk aanbod. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 17.30 uur

0888 777 320