Selecteer een pagina

Ik kies voor LTO-korting bij KPN!

Altijd korting bij KPN met LTO Ledenvoordeel

Combineer en krijg nog meer

Naast telefonie nu ook ledenvoordeel op Zakelijk internet en TV van KPN. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel. 

De voordelen

  • 5% ledenkorting op mobiele telefonie en internet
  • Combineer deze twee en ontvang nog meer korting
  • Beste netwerk van Nederland
  • Unlimited data op Mobiel
  • Onderling gratis bellen en MB’s delen

Mobiele telefonie

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO heeft KPN extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld. Naast extra voordeel maakt u gebruik van het beste netwerk van Nederland en bent u verzekerd van een goed bereik.

Zakelijk Internet + TV + vaste telefonie

Snel en betrouwbaar zakelijk internet. Met doorlopend 5% LTO-korting. Maak het abonnement compleet met TV en vaste telefonie. Heeft u al mobiele telefonie van KPN (hussel)? Dan krijgt u ook korting op Spotify of andere entertainment producten.

5% LTO Ledenvoordeel

Het betrouwbare netwerk van KPN

Combineer en krijg korting!

Nieuws over telefonie

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

‘Kom ik in aanmerking voor glasvezel?’, ‘Mijn toestel is binnenkort aan vervanging toe, wat is voor mij de beste keuze?’, ‘Hoeveel scheelt het mij als ik kies voor combikorting via LTO Ledenvoordeel?’ De adviseurs van KPN LTO Ledenvoordeel Marco & Sandro hebben...

KPN aanbod weer beschikbaar

KPN aanbod weer beschikbaar

Het KPN-aanbod voor mobiele telefonie is sinds deze week weer beschikbaar, met extra korting en service voor LTO-leden. Leden in het kleinzakelijke segment krijgen 5 procent korting op mobiele telefonie. Dit is een doorlopende korting naast de gebruikelijke...