Selecteer een pagina

Voordelig bellen met KPN!

Voordelig mobiel bellen

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO heeft KPN extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld. Naast extra voordeel maakt u gebruik van het uitstekende netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland.

Combineer met internet, TV en vaste telefonie van KPN en krijg nog meer korting.

N
Probleemloos overstappen, u blijft mobiel bereikbaar

Ik kies voor LTO-korting bij KPN!

Speciaal voordeel voor leden van LTO

Het betrouwbare netwerk van KPN

P

Combineer en krijg meer

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefonie aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we middels onderzoek hebben geïnventariseerd. Op basis van ons selectieproces komt KPN het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Kies uw Sim Only abonnement

Heb je al vast Internet van KPN (Hussel)? Dan ontvang je nog eens € 2,07 korting/maand op je mobiele abonnement van KPN.

LTO Ledenvoordeel kiest voor

Als LTO-lid profiteert u van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement. De meegeleverde sim-kaarten werkt met alle recente mobiele telefoons. Optioneel kunt u er ook een los toestel bij bestellen, hierover heeft LTO Ledenvoordeel geen prijsafspraken gemaakt.

Nummerbehoud
Bij uw aanmelding kunt u uw huidige nummer opgeven. Een medewerker van KPN neemt dan contact met u op om de overstapdatum te bepalen.