Selecteer een pagina

Overstappen op zonne-energie?

Belangrijk bij zonnepanelen is de prijs-kwaliteitverhouding. Leveren ze genoeg rendement en is de installatie goed? Tenten Solar heeft al honderden zonnepanelen-installaties naar volle tevredenheid geïnstalleerd in de agrarische sector. U bent verzekerd van een zonnepanelen-installatie die aan de Scope 12 voldoet. Onze keuze viel op Tenten Solar omdat zij veel ervaring hebben en goede service en advies geven.

Bel een van onze adviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

3

Let op:
Zonnepanelen goedkoper dan ooit

Twijfel niet te lang! De prijs voor zonnepanelen is nu nog erg laag, maar gaat de komende maanden naar verwachting weer stijgen. Hoe dat komt leest u in dit artikel. Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

Veel ervaring in de sector

LTO Ledenvoordeel heeft diverse zonnepanelenleveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we hebben door vertaald in een pakket van eisen en op basis daarvan komt Tenten Solar het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, service en rendement. Zij zijn officieel Zonnekeur-installateur met eigen importeurs en biedt verschillende configuraties (bijv. i.c.m. powermanagement). Tenten Solar heeft jarenlange ervaring in de agrosector met al ruim 750 tevreden klanten in het hele land.

In de markt

Tegenwoordig zijn er zoveel soorten zonnepanelen en leveranciers dat het moeilijk is om uit te vinden wat voor jouw de beste optie is. En door de grootte van de investering is een goede afweging noodzakelijk. Onze inkopers kijken daarom naar prijs per wattpiek, maar ook naar het uiteindelijke rendement. We hebben leveranciers van zonnepanelen vergeleken op onderdelen als prijs, kwaliteit en ervaring en naar zaken als service & garantie en natuurlijk het veilig werken bij de installatie op het dak

Terugverdienen

Zo krijgen leden via LTO Ledenvoordeel niet alleen een scherpe prijs, maar ook een geschikte leverancier met ervaring én een PV-systeem wat zijn waarde dubbel en dwars terugverdient. 

Twijfelt u nog of zonnepanelen voor u interessant zijn? Neem gerust contact op met de adviseurs LTO Ledenvoordeel. Op basis van een aantal gegevens zoals verbruik en aansluiting kunnen wij u meestal binnen 5 minuten op weg helpen. Of bekijk de veelgestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van investeren in duurzame energie ?

U bent niet afhankelijk van fluctuerende energieprijzen. Heeft u de mogelijkheid om zelf te investeren, dan zijn zonnepanelen qua rendement in veel gevallen de meest interessante optie. Tegelijkertijd moet u als 100% eigenaar wel zelf het onderhoud regelen. De terugverdientijd van zonnepanelen varieert per situatie. Naast fysieke zaken, zoals de stand van het dak en de ligging, spelen deze factoren een rol:

 • De mogelijkheid of u kunt salderen;
 • Gebruik maken van ISDE of SDE+ subsidie;
 • De mate waarin u van de fiscale regelingen kunt toepassen;
 • De investeringskosten van de zonnestroominstallatie;
 • De stijging van de stroomprijzen in de toekomst;
 • De belastingtarieven die voor u van toepassing zijn;
 • Uw rechtsvorm.

Reeds gerealiseerde locaties:

Hoe werkt het?

Welke stappen zet u naar zonne-energie?

 1. Informeer bij de adviseurs van LTO Ledenvoordeel naar zonnepanelen in uw situatie.
 2. Interessant? Vraag dan een gesprek aan waarbij Tenten Solar uw bedrijf bekijkt en u een vrijblijvende offerte op maat krijgt.
 3. Bekijk voor welke financiële regelingen u in aanmerking komt Zoals de mogelijkheden voor subsidie en investeringsaftrek bij uw investering. Wij onderzoeken voortdurend alle ins-en-outs van zonne-energie. Laat eventueel een berekening maken door een expert.
 4. Tenten Solar regelt in overleg met u de plaatsing en de keuring van de zonnepanelen.

De installatie bij familie De Wit werd van begin tot eind geregeld door Tenten Solar. In bovenstaande video ziet u het hele proces van opdracht tot eindresultaat.

Subsidies en financiering

Belastingvoordelen en subsidies maken duurzame investeringen financieel nog interessanter. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de investeringsaftrek (EIA of KIA), ISDE of SDE++ subsidies. De adviseurs van Tenten Solar gaan altijd eerst bij potentiële klanten langs om met hen de details te bespreken. ‘We vertellen dan over de salderingsregeling, verzekeringen, materialen, subsidies, veiligheid en doorlooptijd. Daarmee nemen we de meeste vragen en zorgen weg.’ 

Vraag een offerte aan

Door gezamenlijk in te kopen met LTO Ledenvoordeel bent u verzekerd van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Nieuws over zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde. Wim Koskamp heeft een...

Investeer nú in zonnepanelen 2024

Investeer nú in zonnepanelen 2024

Speelt u net als veel andere ondernemers met de gedachte om te investeren in zonnepanelen? Wacht dan niet langer! De prijzen van zonnepanelen zijn nú erg gunstig, maar de verwachting is dat na het Chinese nieuwjaar de prijzen langzaam weer gaan stijgen. En met de...

Bekijk het webinar ‘Zonnepanelen goedkoper dan ooit’

Bekijk het webinar ‘Zonnepanelen goedkoper dan ooit’

Tijdens het webinar over zonnepanelen van LTO Ledenvoordeel, kwamen verschillende experts aan het woord en werden er veel vragen gesteld door ondernemers. De host ging in gesprek met zonnepanelenexperts Rob Marijnusse en van Tenten Solar, energieadviseur Nick Waltmans...