Overstappen op zonne-energie?

Goed idee!  Maar al snel belandt u in een informatiestroom over subsidieregelingen, belastingvoordelen, rendementsberekeningen en nog veel meer. Wij weten er alles van. Daarom deden wij het voorwerk voor onze leden. Zo hoeft u zich niet te ontwikkelen tot energie-expert om toch de beste keus te maken. U klopt bij ons aan voor het beste advies en bent zeker van de beste offerte voor uw situatie.

Bent u nog aan het oriënteren? Bespreek uw situatie met ons en wij geven u advies. Bent u al verder en weet u dat u zonnepanelen wilt? Vraag dan via ons een maatwerkofferte aan van Tenten Solar, de leverancier die wij in 2017 als beste selecteerden voor de agrarische sector.

Direct een offerte

Beste prijs kwaliteit/verhouding

Werkzaam door heel Nederland

Veel ervaring in de agrarische sector

Meer dan 750 tevreden leden gingen u voor


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse zonnepanelenleveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we hebben door vertaald in een pakket van eisen. Op basis van het LTO pakket van eisen komt Tenten Solar het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, service en rendement.

Bekijk onze selectieprocedure

Wij onderhandelen voor úw besparing

Hoe wij aan zo’n scherp tarief voor zonnepanelen komen? Simpel: dankzij een grote achterban. Wij onderhandelen namens alle LTO-leden en krijgen zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor u.

Daarnaast maken allerlei financiële regelingen het overstappen op duurzame energie nóg aantrekkelijker. Zoals de mogelijkheden voor subsidie en investeringsaftrek bij uw investering. Wij onderzoeken voortdurend alle ins-en-outs van zonne-energie. Zo nemen wij een stevige positie in bij de onderhandelingen. Deze ervaring maakt ons de perfecte ondersteuning bij uw overstap naar zonne-energie.


Investeer met zekerheid

Wij zorgen voor de kwaliteit die agrariër nodig heeft

Zonnepanelen in de agrarische sector

Verduurzaming van de agrarische bedrijfsvoering is voor LTO een belangrijk speerpunt. Het benutten van zonne-energie door het plaatsen van zonnepanelen op agrarische gebouwen past hier goed bij. Zonne-energie is namelijk beter voor het milieu dan energie uit aardgas of steenkool. Naast het milieuvriendelijke aspect, bespaart u met het plaatsen van zonnepanelen vaak ook aanzienlijk op uw energierekening.

Collectieve inkoop Zonnepanelen
succes op meer dan 750 bedrijven

Al meer dan 750 leden deden mee aan de collectieve inkoop van zonnepanelen. Lees hier over het succes dat tal van boeren en tuinders uit heel Nederland ondervonden.

Jeroen Smulders – Zorgboerderij Schijndel:
“De prijsstelling was erg scherp!”
Albert Kosdi – Komkommerkweker Oosterhout:
“Alles werd in goede banen geleid”

Bekijk alle referenties

Zonnepanelen_kaart
Tenten Solar_logo

Aanmelden collectieve inkoop zonnepanelen

Het bieden van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs vinden wij belangrijk. Door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen realiseert u beiden.

Offerte aanvragen

Heeft u nog asbest?

.. en woont u in Friesland, Drenthe of Groningen? Asbestsanering, nieuw dak & zonnepanelen in één werkgang met één partij die het gehele traject begeleid? Check LTO’s DakActie!

LTO’s DakActie

Collectieve Inkoop Zonnepanelen is een gezamenlijk initiatief van:

LTO-Noordzw

ZLTOzw

LLTBzw1

Projecten-LTO-Noordzw

mkbadviseurs-Food-enagrzw

LTOLedenvoordeel_logo