Selecteer een pagina

Voordelig elektrisch laden

Al jarenlang verzorgt VBW voor onze leden met veel plezier het brandstofledenvoordeel. Ook ondernemers met elektrische auto’s helpen we graag zo goed mogelijk op weg. Vanaf nu biedt VBW ook een tankpas voor elektrisch laden.

Vraag via onderstaande knop direct een pas aan.

3

Normaal, snel en ultrasnel laden

58.500 laadpunten in Nederland

100% dekking op alle openbare laadpalen

h

Handige digitale facturering voor btw

Ledenvoordeel

Leden kunnen deze pas aanschaffen voor slechts € 2,95 per maand (excl. btw). Bij vrijwel alle andere aanbieders is dit bedrag vele male hoger. Het werkt zo: U betaald het standaard bedrag per kWh bij het laadstation en daar komt een klein percentage bovenop: 5% voor Thuis/Normaal en 9% voor Fast/Ultrafast. De praktijk wijst uit dat je zo doorgaans vaker onder het bedrag zit, dan wanneer je gebruik maakt van een vast tarief. Zeker met ‘fast’ laden onderweg kan dit veel schelen.

Verder zijn er ook veel aanbieders die werken met een starttarief, dat heeft u met deze pas niet. Er zijn geen verborgen maandelijkse of eenmalige kosten. Ook is er geen contractduur waardoor u nergens verplicht lang aan vast zit. En als extra ledenvoordeel kunt u sparen voor een jaarlijkse korting achteraf van 0,5% van uw genoten stroom.

Makkelijk

Uw tankbeurten worden automatische verrekent van thuisladingen naar zakelijk. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur, en kunt deze met automatische incasso betalen. Op deze manier kunt u heel eenvoudig de btw-teruggave regelen. En u kunt uw eigen pincode kiezen voor de pas. Wel zo makkelijk.

Overal snel bijgeladen

Met de tankpas voor elektrisch kunt u normaal, snel en ultrasnel laden, zowel thuis als onderwerg. Op alle openbare laadpalen kunt u terecht. De dekking is enorm groot: 58.500 laadpunten in Nederland en 110.000 laadpunten in Europa. Er is een handige app die alle locaties toont. Deze pas voor elektrisch laden kan ook gecombineerd worden met ‘gewone’ brandstof. U krijgt dan tot 12 cent korting per liter diesel, benzine of LPG (korting inclusief btw t.o.v. landelijk adviesprijs) als u tankt bij:

Heeft u al een BP-pas? Dan kunt u deze vervangen voor de gecombineerde laadpas inclusief brandstof, u dient de pas dan opnieuw aan te vragen.

Laadpas bestellen?

De laadpassen zijn online aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met LTO Ledenvoordeel.