Plaagdierpreventie met 10% ledenkorting

Elke agrariër heeft er mee te maken: plaagdieren of ongedierte. Muizen, ratten en kakkerlakken tasten voorraden aan, veroorzaken schade en kunnen ziekten verspreiden. Maar ook houtworm, bedwantsen, zilvervisjes , wespen, mieren, kevers, en vliegen kunnen de nodige overlast veroorzaken. Met uw LTO-Lidmaatschap heeft u recht op 10% korting op professionele plaagdierpreventie. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Last van wespen?

Wij pakken dit direct voor u op. Inclusief 10% ledenvoordeel zijn de kosten hiervan € 60,75 per nest.

Aanvraag doen

10% korting speciaal voor leden van LTO

Betaal alleen voor wat u zelf niet mag doen

EU Cepa gecertificeerd & in bezit KBA-GB

Betrouwbaar, innovatief en optimale service


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse knaag- en plaagdierbestrijders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en certificering van de leverancier. Maar ook naar de mogelijkheid om als agrariër zelf zaken op te pakken. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Bureau Plaagdierpreventie als beste uit de bus als het gaat om prijs, doe-het-zelf mogelijkheid, advies en betrouwbaarheid.

Bekijk onze selectieprocedure

Professionele plaagdierpreventie

Plaagdieren zorgen niet alleen voor overlast en materiële schade, maar kunnen ook de reputatie aantasten. Bureau Plaagdierpreventie weert en bestrijdt verschillende soorten plaagdieren in de agrarische sector. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom wordt er gewerkt volgens de IPM-methode.

IPM staat voor Integrated Pest Management. Dat betekent dat er wordt gewerkt volgens een methode die zorgt dat ongedierte veel minder snel een probleem kan veroorzaken in uw agrarische onderneming. Dat is niet alleen schoner, het is ook voordeliger. En als u wel een ongedierteprobleem heeft, dan wordt u natuurlijk geholpen met effectieve bestrijding.


Werkwijze

Om de plaagdierpreventie onder controle te krijgen, wordt er samen met u een checklist doorlopen. Dit maakt stap voor stap duidelijk wat de verbeterpunten zijn en hoe u deze aan kan pakken. Uniek aan de werkwijze is dat er echt de samenwerking met agrariër wordt opgezocht. U kunt en mag veel zelf doen en op deze manier betaalt u alleen voor wat u zelf niet mag of wil doen. Dit bespaart u veel kosten. Vervolgens is het van belang om goed te loggen (monitoren) wat er gedaan is om de plaagdieren onder controle te houden.

Plaagdierbestrijding met giftige bestrijdingsmiddelen wordt alleen gedaan als het niet anders kan. Dit verkleint het risico voor de o.a. de voedselveiligheid, is minder belastend voor het milieu, diervriendelijker en kostenbesparend. Dankzij deze werkwijze kan er erg snel opgeschaald worden naar daadwerkelijke bestrijding indien het probleem escaleert.


10% korting op plaagdierpreventie

agrariërs die lid zijn van LTO ontvangen 10% korting op alle diensten van Bureau Plaagdierpreventie! Vul het onderstaande formulier in en Bureau Plaagdierpreventie neemt contact met u op!

Gratis adviesgesprek aanvragen