Selecteer een pagina

Plaagdierpreventie met 10% ledenkorting

Elke agrariër heeft er mee te maken: plaagdieren of ongedierte. Muizen, ratten en kakkerlakken tasten voorraden aan, veroorzaken schade en kunnen ziekten verspreiden. Maar ook houtworm, bedwantsen, zilvervisjes , wespen, mieren, kevers, en vliegen kunnen de nodige overlast veroorzaken. Met uw LTO-Lidmaatschap heeft u recht op 10% korting op professionele plaagdierpreventie. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

SPOED!

U heeft nu last van plaagdieren op uw agrarische onderneming die zo snel mogelijk bestreden moeten worden. Bel met Bureau Plaagdierpreventie op 085 273 19 34 of vul het spoedformulier in!

 Spoedformulier

10% korting speciaal voor leden van LTO

N

Betaal alleen voor wat u zelf niet mag doen

EU Cepa gecertificeerd & in bezit KBA-GB

Betrouwbaar, innovatief en optimale service

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Michiel Loman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse knaag- en plaagdierbestrijders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en certificering van de leverancier. Maar ook naar de mogelijkheid om als agrariër zelf zaken op te pakken. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Bureau Plaagdierpreventie als beste uit de bus als het gaat om prijs, doe-het-zelf mogelijkheid, advies en betrouwbaarheid.

Bekijk onze selectieprocedure

Voorwaarden

Bureau Plaagdierpreventie is ontstaan uit Bureau de Wit waar LTO ledenvoordeel al geruime tijd mee samenwerkt. Uit de gesprekken met diverse leveranciers bleek dat de ambitie, aanpak en prijsstelling van Bureau Plaagdierpreventie goed aansloot bij de voorwaarden die LTO stelt aan de leverancier.

Bijzondere aanpak

Vanzelfsprekend is het een belangrijke voorwaarden dat Bureau Plaagdierpreventie voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en certificeringen en een landelijke dekking heeft. Bijzonder aan de aanpak van het bedrijf is de samenwerking met de agrariër om zo het probleem van overlast aan te pakken.

Voorkomen van kosten

De agrariër geeft aan wat hij zelf kan en wil ondernemen in de strijd tegen plaag- en knaagdieren en Bureau Plaagdierpreventie ondersteunt als professional waar nodig of bij wet verplicht. Hiermee wordt voorkomen dat er enorme kosten gemaakt moeten worden om van het probleem af te komen.

Professionele plaagdierpreventie

Plaagdieren zorgen niet alleen voor overlast en materiële schade, maar kunnen ook de reputatie aantasten. Bureau Plaagdierpreventie weert en bestrijdt verschillende soorten plaagdieren in de agrarische sector. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom wordt er gewerkt volgens de IPM-methode.

IPM staat voor Integrated Pest Management. Dat betekent dat er wordt gewerkt volgens een methode die zorgt dat ongedierte veel minder snel een probleem kan veroorzaken in uw agrarische onderneming. Dat is niet alleen schoner, het is ook voordeliger. En als u wel een ongedierteprobleem heeft, dan wordt u natuurlijk geholpen met effectieve bestrijding.

Uw voordelen

  • 10% ledenkorting op scherpe uurtarieven én materialen
  • Alleen betalen voor dat wat u zelf niet mag of wilt doen
  • Ook voor acute plaagdierproblemen
  • Landelijk actief
  • Europees Cepa gecertificeerd en in het bezit van de certificering KBA-GB

Werkwijze

Om de plaagdierpreventie onder controle te krijgen, wordt er samen met u een checklist doorlopen. Dit maakt stap voor stap duidelijk wat de verbeterpunten zijn en hoe u deze aan kan pakken. Uniek aan de werkwijze is dat er echt de samenwerking met agrariër wordt opgezocht. U kunt en mag veel zelf doen en op deze manier betaalt u alleen voor wat u zelf niet mag of wil doen. Dit bespaart u veel kosten. Vervolgens is het van belang om goed te loggen (monitoren) wat er gedaan is om de plaagdieren onder controle te houden.

Plaagdierbestrijding met giftige bestrijdingsmiddelen wordt alleen gedaan als het niet anders kan. Dit verkleint het risico voor de o.a. de voedselveiligheid, is minder belastend voor het milieu, diervriendelijker en kostenbesparend. Dankzij deze werkwijze kan er erg snel opgeschaald worden naar daadwerkelijke bestrijding indien het probleem escaleert.

10% korting op plaagdierpreventie

agrariërs die lid zijn van LTO ontvangen 10% korting op alle diensten van Bureau Plaagdierpreventie! Vul het onderstaande formulier in en Bureau Plaagdierpreventie neemt contact met u op!

Nieuws over diensten

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Ledenvoordeel gaf doorslag voor De Lindenhoeve

Cor van den Heuvel en schoondochter Anke van den Heuvel van zorgboerderij en minicamping De Lindenhoeve in Nistelrode maken al 23 jaar gebruik van de diensten van afvalverwerker Van Happen Containers. De korting via LTO Ledenvoordeel maakt dat extra aantrekkelijk....

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Agnes van den Elsen: ‘We kwamen steeds weer uit bij Van Happen’

Paddenstoelbedrijf Nesco laat al jaren het afval verwijderen door Van Happen Containers. 'Dat werkt super’, zegt Agnes van den Elsen. ‘We hebben wel eens geïnformeerd bij andere afvalverwijderaars, maar we kwamen steeds weer uit bij Van Happen.’ Nesco is de grootste...