Selecteer een pagina

Veiligheid en Hygiëne op uw bedrijf

Via een automaat kunnen uw medewerkers of gasten makkelijk beschermende middelen verkrijgen zoals mondkapjes en desinfecterende sprays. Handig voor op de werkvloer, maar ook bijvoorbeeld in de winkel, workshopruimtes of vergaderzalen. Als LTO-lid krijgt u tot 40% koritng op materialen en 25% korting op machines. Vul onderstaand formulier in en Selecta neemt binnen een paar dagen contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Ledenkorting op automaten en ingrediënten

Actueel assortiment

N

Makkelijk te bedienen en bij te vullen

Prima service

PixioDisplay Desinfect Dispenser

De PixioDisplay Desinfect Dispenser is een automatische desinfectspray én mobiel display in een! Met deze automaat in huis draag u bij aan de hygiëne en veiligheid van uw medewerkers, klanten en bezoekers, met een contactloos en automatisch systeem. Wel zo veilig.

Daarnaast is het heel eenvoudig iedereen te informeren over up-to-date regels en maatregelen binnen uw bedrijf via het grote beeldscherm. En omdat de PixioDisplay mobiel is kunt u hem makkelijk verplaatsen en neerzetten waar u wilt.

 • Contactloos en automatisch spraysysteem
 • Altijd actuele informatie
 • Eenvoudig zelf bij te vullen
 • Mobiel en dus makkelijk te verplaatsen
Deze automaat heeft u in huis voor € 1.195 of lease vanaf € 75,- p.m. LTO-leden krijgen tot 40% korting op ingrediënten en 25% korting op machines.

Selecta Safety Station

De Safety Station is een slimme vendingautomaat die niet alleen gevuld is met snacks en drankjes, maar ook met beschermende producten, zoals mondmaskers, handdesinfectiemiddel en desinfecterende doekjes. Deze automaat zorgt ervoor dat medewerkers en klanten 24/7 toegang hebben tot de benodigde producten om veilig te werken of over straat te gaan. Daarnaast zorgt contactloos betalen zorgt dat het fysieke contact met de automaat bij een aankoop geminimaliseerd wordt.

 • Uw Safety Station wordt volledig geïnstalleerd, onderhouden en gevuld
 • Altijd een actueel assortiment met gevarieerd aanbod hygiëne artikelen en mineraalwater.
 • Diverse financieringsmodellen mogelijk.
 • Geen hygiëne artikelen meer nodig? Uw automaat kan ook gevuld worden met lekkere snacks en frisse dranken.
Deze automaat heeft u in huis voor € 3.495 of lease vanaf € 85,- p.m. LTO-leden krijgen tot 40% korting op ingrediënten en 25% korting op machines.

Junea vendingmachine

De Junea is de een compacte, innovatieve en stijlvolle vendingmachine voor healthy en classic snacks en hygiëne producten. Omdat in deze machine verschillende dingen te combineren zijn is deze automaat is uitermate geschikt voor kantines of zaalverhuur. U stelt zelf uw assortiment samen uit verschillende Hygiene & Healthy beschermende middelen en een variatie van verantwoorde en classic snacks.

Het kopen van een snack of hygiëne-middel is simpel en snel: Scan de QR-code op de Junea met je smartphone. Kies een snack of beschermingsmiddel en reken direct af. Lekker handig!

 • Bediening en betaling met smartphone
 • Verschillende assortimenten mogelijk
 • Perfect voor kantine of vergaderlocatie
 • De voorraad wordt automatisch aangevuld
Deze automaat heeft u in huis voor € 1.495 of lease vanaf € 26,- p.m. LTO-leden krijgen tot 40% korting op ingrediënten en 25% korting op machines.

Gratis keukentafelgesprek

Als ondernemer of als werkgever wil je dat je gasten en medewerkers het naar hun zin hebben. En veiligheid en gezondheid is daarbij heel belangrijk. Bespreek de mogelijkheid om de veiligheid en hygiëne op uw bedrijf te verbeteren in een vrijblijvend gesprek met onze leverancier Selecta. Wij hebben goede afspraken gemaakt met Selecta zodat u niet alleen de beste service en kwaliteit, maar natuurlijk ook de beste prijs. Vraag een gratis keukentafelgesprek aan.

Meer informatie over uw voordeel bij Selecta?

Via onderstaande knop komt u in contact met Selecta. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie. Denk hierbij aan de apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Nieuws over diensten

Voorkom een plaag, begin vandaag

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren. Dat wil zeggen Integrated Pest Management, of te wel geïntegreerd plaagdiermanagement. Doel van deze werkwijze is om dierplagen en...

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen. In het begin bestond de klantenkring vooral uit hotels. Nu zijn bedrijven uit heel veel branches afnemer van de kwaliteitskoffie. Ook in de kantine of het kantoor van steeds meer agrarische bedrijven...

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Nieuw ledenvoordeelpartner Smit&Dorlas voor LTO Ledenvoordeel Wageningen, 2 oktober 2023 - LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. Smit&Dorlas, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie, heeft...