Selecteer een pagina

Robuuste smartphones

Voordelige ruggedized telefoons van Samsung

Speciaal voor leden heeft KPN extra voordelige supersterke smartphones opgenomen in het aanbod. Bestel nu een robuust toestel met korting die kan oplopen tot 37%.
Ruggedized toestellen zijn extra sterke toestellen die ontworpen zijn om veel fysiek gebruik te doorstaan. Deze mobieltjes hebben namelijk meer bescherming dan smartphones met gewone beschermhoes.
U gaat naar de webshop van Overhoff

Ik kies voor LTO-korting bij KPN!

Speciale prijzen voor leden

Van het bekende merk Samsung

Eenvoudig te bestellen

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Michiel Loman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor agrariërs. Op basis van ons selectieproces komt KPN met de robuuste Samsung telefoons het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit en service.

Kies uit de volgende toestellen

Genoemde prijzen zijn inclusief ledenkorting en exclusief btw.

Waarom ruggedized toestel kiezen?

Schadebestendige devices
De ruggedized devices zijn erg stevig, waardoor de kans op schade kleiner wordt. Ze hebben zowel een militaire MIL-STD 810G- als een IP68-certificering. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen stof, water en valschade. De devices kunnen daardoor in iedere situatie veel makkelijker worden gebruikt.

Bedienen met handschoen
Binnen de land- en tuinbouw wordt vaak met handschoenen aan gewerkt. Dat kan toestelbediening al snel lastiger maken. De devices uit het ruggedized-portfolio lossen dat op; deze kunnen heel eenvoudig met handschoenen aan worden bediend. Ook bediening met natte handen is geen probleem. Ook kunnen de batterijen worden verwisseld, zodat er niet tussentijds hoeft te worden opgeladen.

LTO Ledenvoordeel kiest voor

Als LTO-lid profiteert u bovendien van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement eventueel in combinatie met internet en tv. Meer weten? Bekijk het aanbod.