Selecteer een pagina

Robuuste smartphones

Voordelige telefoons van Samsung en Apple

Speciaal voor leden heeft KPN extra voordelige smartphones van de bekende merken Samsung en Apple opgenomen in het aanbod.
Ruggedized toestellen zijn extra sterke toestellen die ontworpen zijn om veel fysiek gebruik te doorstaan. Deze mobieltjes hebben namelijk meer bescherming dan smartphones met gewone beschermhoes. Bestel nu een robuust toestel met korting die kan oplopen tot 37%.
De Apple iPhone is veilig en gemakkelijk in het gebruik. Er zijn heel veel apps beschikbaar voor de iPhone, waarbij veiligheid altijd voorop staat.  Leden krijgen per iPhone met hoesje een korting van € 44,94 via de webshop van KPN – Overhoff.
U gaat naar de webshop van Overhoff

Ik kies voor LTO-korting bij KPN!

Speciale prijzen voor leden

Keuze uit Samsung en Apple

Eenvoudig te bestellen

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Michiel Loman legt uit: ‘LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor agrariërs. Op basis van ons selectieproces komt KPN met de robuuste Samsung telefoons en de bekende iPhone’s van Apple het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit en service.’

Kies uit de volgende toestellen

Genoemde prijzen zijn inclusief ledenkorting en exclusief btw.

Waarom ruggedized toestel kiezen?

Schadebestendige devices
De ruggedized devices zijn erg stevig, waardoor de kans op schade kleiner wordt. Ze hebben zowel een militaire MIL-STD 810G- als een IP68-certificering. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen stof, water en valschade. De devices kunnen daardoor in iedere situatie veel makkelijker worden gebruikt.

Bedienen met handschoen
Binnen de land- en tuinbouw wordt vaak met handschoenen aan gewerkt. Dat kan toestelbediening al snel lastiger maken. De devices uit het ruggedized-portfolio lossen dat op; deze kunnen heel eenvoudig met handschoenen aan worden bediend. Ook bediening met natte handen is geen probleem. Ook kunnen de batterijen worden verwisseld, zodat er niet tussentijds hoeft te worden opgeladen.

Als LTO-lid profiteert u van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement van KPN eventueel in combinatie met internet en tv. Meer weten? Bekijk het aanbod.

Nieuws over telefonie

KPN aanbod weer beschikbaar

KPN aanbod weer beschikbaar

Het KPN-aanbod voor mobiele telefonie is sinds deze week weer beschikbaar, met extra korting en service voor LTO-leden. Leden in het kleinzakelijke segment krijgen 5 procent korting op mobiele telefonie. Dit is een doorlopende korting naast de gebruikelijke...

Vaste telefonie, nu extra voordelig voor LTO-leden

Vaste telefonie, nu extra voordelig voor LTO-leden

Inkooporganisatie LTO Ledenvoordeel is een alliantie met Esprit Telecom aangegaan. Leden van LTO (LLTB, LTO Noord en ZLTO) krijgen een gegarandeerde korting van minimaal 10% op de vaste telefoonrekening ( analoge of ISDN telefoonverbinding). Bellen via internet valt...