Selecteer een pagina

Voordelige smartphones

Speciaal voor leden heeft KPN-Overhoff extra voordelige smartphones van de bekende merken Samsung en Apple opgenomen in het aanbod.

Samsung

Ruggedized toestellen zijn extra sterke toestellen die ontworpen zijn om veel fysiek gebruik te doorstaan. Deze mobieltjes hebben namelijk meer bescherming dan smartphones met gewone beschermhoes. Bestel nu een robuust toestel met korting die kan oplopen tot 37%.

Apple

De Apple iPhone is veilig en gemakkelijk in het gebruik. Er zijn heel veel apps beschikbaar voor de iPhone, waarbij veiligheid altijd voorop staat.  Leden krijgen per iPhone met hoesje een korting van € 44,94 via de webshop van KPN – Overhoff.

U gaat naar de webshop van Overhoff

Ik kies voor LTO-korting bij KPN-Overhoff!

Speciale prijzen voor leden

Keuze uit Samsung en Apple

Eenvoudig te bestellen

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor agrariërs. Op basis van ons selectieproces komt KPN met de robuuste Samsung telefoons en de bekende iPhone’s van Apple het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit en service.’

Zo bevelen we met name de Samsung Xcover aan, die sterk genoeg is voor het boerenleven. De belangrijkste kenmerken van dit duurzame toestel zijn:

  • Waterbestendig
  • Stofdicht
  • Schokbestendig
  • Handschoenvriendelijk

 

 

Kies uit de volgende toestellen

Genoemde prijzen zijn inclusief ledenkorting en exclusief btw.

Waarom ruggedized toestel kiezen?

Schadebestendige devices
De ruggedized devices zijn erg stevig, waardoor de kans op schade kleiner wordt. Ze hebben zowel een militaire MIL-STD 810G- als een IP68-certificering. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen stof, water en valschade. De devices kunnen daardoor in iedere situatie veel makkelijker worden gebruikt.

Bedienen met handschoen
Binnen de land- en tuinbouw wordt vaak met handschoenen aan gewerkt. Dat kan toestelbediening al snel lastiger maken. De devices uit het ruggedized-portfolio lossen dat op; deze kunnen heel eenvoudig met handschoenen aan worden bediend. Ook bediening met natte handen is geen probleem. Ook kunnen de batterijen worden verwisseld, zodat er niet tussentijds hoeft te worden opgeladen.

Als LTO-lid profiteert u van extra voordeel op het zakelijke sim-only abonnement van KPN eventueel in combinatie met internet en tv. Meer weten? Bekijk het aanbod.

Nieuws over telefonie

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

‘Kom ik in aanmerking voor glasvezel?’, ‘Mijn toestel is binnenkort aan vervanging toe, wat is voor mij de beste keuze?’, ‘Hoeveel scheelt het mij als ik kies voor combikorting via LTO Ledenvoordeel?’ De adviseurs van KPN LTO Ledenvoordeel Marco & Sandro hebben...

KPN aanbod weer beschikbaar

KPN aanbod weer beschikbaar

Het KPN-aanbod voor mobiele telefonie is sinds deze week weer beschikbaar, met extra korting en service voor LTO-leden. Leden in het kleinzakelijke segment krijgen 5 procent korting op mobiele telefonie. Dit is een doorlopende korting naast de gebruikelijke...