Selecteer een pagina

LTO Ledenvoordeel op propaangas

Het grootste propaancollectief van Nederland!

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw lidmaatschap. Door de inkoop op grote schaal te organiseren voor de leden, heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

!
Klik hier als u vrijblijvende informatie wilt

Gemiddeld besparen leden € 550,- per jaar.

U

Transparante voorwaarden

Gegarandeerde beschikbaarheid

Ruim 50 jaar ervaring

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse propaangas leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden door gezamenlijk een programma van eisen op te stellen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt OK Gas als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Propaangas met veel voordelen

Door met het hele LTO-collectief voor propaangas van één leverancier te kiezen, hebben wij uitstekende voorwaarden voor u kunnen bedingen. Een aantal voordelen lichten wij graag voor u uit.

Scherpe collectieve tarieven

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas, propaangasleverancier met 50 jaar agrarische ervaring, biedt u direct voordeel van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle LTO Leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Gegarandeerde beschikbaarheid

OK Gas heeft een landelijk dekkend netwerk (m.u.v. de Waddeneilanden) en levert propaangas via haar eigen transportafdeling. Dankzij een capaciteit van meer dan 3 miljoen liter wordt u een hoge mate van productbeschikbaarheid gegarandeerd. Met een eigen technische dienst en een deskundige binnen- en buitendienst wordt u volledig ontzorgd.

CO2-gecompenseerd

Vanaf 2019 is propaan van OK Gas CO2-gecompenseerd is. De CO2-uitstoot van uw gasverbruik wordt gecompenseerd door te investeren in afname van CO2-uitstoot elders op de wereld. OK Gas koopt emissiereductie certificaten, de zogeheten VER’s. Deze worden besteed aan projecten die zorgen voor de vermindering van de hoeveelheid CO2-uitstoot. Het gaat bijvoorbeeld om projecten voor duurzame energie of bosaanplant. Onafhankelijke internationale keuringsinstanties regelen dit systeem van VER’s.

Groene elektriciteit
OK Gas investeert door de aankoop van VER’s in projecten in India. Daarvan worden afvalverwerkingsinstallaties in gebruik genomen, die stedelijk afval mechanisch behandelen en verwerken. Op die manier komt er minder methaangas vrij en kan er groene elektriciteit mee worden geproduceerd.

Wat heb je hieraan als ondernemer en LTO-lid? Het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen wordt een steeds belangrijker aspect van de bedrijfsvoering. Steeds meer afnemers zijn hiermee bezig. Boeren en tuinders in steeds meer sectoren krijgen ermee te maken.

Boeren doen al mee aan dit collectief

“Ons ledenvoordeel loopt op tot ruim € 500.”

Bart Lubbers

Melkveehouder uit Arnhem

“Ik heb nog nooit zonder gas gezeten.”

Gert van Lienden

Kalverhouder uit Lienden

“Bij OK Gas hebben ze verstand van zaken.”

Bart Klimp

Akkerbouwer uit Oostwold

Ook uw propaangas collectief inkopen?

Vul het contactformulier in voor meer informatie. OK Gas neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak over de mogelijkheden en tarieven.

!
Klik hier als u vrijblijvend geïnformeerd wilt worden

Nieuws over propaangas

Vliegende start camperplaats door OK Gas

Vliegende start camperplaats door OK Gas

Veel agrarisch ondernemers gaan aan de slag met een nevenactiviteit. Zo ook Elle Snijders uit Roggel: zij opende dit jaar een camperplaats. De korte aanlooptijd bracht diverse uitdagingen met zich mee, waaronder het realiseren van een goede warm­watervoorziening....

Is propaangas iets voor u?

Is propaangas iets voor u?

Met de huidige hoge aardgasprijzen kan overstappen op een propaangastank voordelig zijn. Voor boeren en tuinders die tegen de extreem hoge aardgasprijzen aanlopen, bijvoorbeeld als ze een nieuw contract moeten aangaan, loont het om te kijken naar propaangas als...