Selecteer een pagina

Ledenvoordeel op dagbladen

Via LTO Ledenvoordeel krijgt u forse korting op uw zakelijke leestafelabonnement bestaande uit één of meer van de volgende titels van De Persgroep: het AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, NRC Handelsblad, nrc.next, het Financieele Dagblad, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, PZC, de Stentor en TC Tubantia.

16,7% korting op uw zakelijke abonnement

L

Eenvoudig uw pakket zelf samenstellen

Iedere dag een andere krant

J

Na één jaar maandelijks opzegbaar

Zakelijk abonnement

Het zakelijk abonnement biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels. Bijvoorbeeld de eigen titels van de Persgroep Nederland (AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de regionale kranten) en NRC Handelsblad, nrc.next en Het Financieele Dagblad. Het is mogelijk om een op maat pakket samen te stellen, afgestemd op bezoekers, klanten of medewerkers. Varieer dagelijks in titels en aantallen. Is het bedrijf een langere tijd gesloten, dan kan het abonnement gewoon een tijdje stil worden gezet.

Korting van 16,7%!

LTO-leden die een zakelijk abonnement op een of meerdere kranten van de Persgroep Nederland afsluiten, krijgen 16,7% korting, wat gelijk staat aan 2 maanden cadeau!. Anders dan bij de bekende particuliere aanbiedingen, waarbij de korting stopt, blijft deze korting gewoon doorlopen in de volgende jaren. Leden krijgen dus ieder jaar 2 maanden cadeau. Na het eerste jaar is het krantenabonnement maandelijks opzegbaar.

Eenvoudig pakket samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. De rekentool berekent automatisch het eindbedrag per week. De korting wordt verrekend met het weektarief. Om de korting te ontvangen, selecteren LTO-leden ‘LTO Nederland’ als brancheorganisatie en zij vullen hun lidmaatschapsnummer in. Liever telefonisch bestellen, dat kan ook. De persgroep is bereikbaar via: 010 – 406 6400 of stuur een e-mail naar verkoop@persgroep.nl (graag met vermelding van uw adres, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer).

Iedere dag een andere krant

De enige voorwaarde voor dit abonnement is dat LTO-leden die interesse hebben minimaal vijf kranten per week afnemen. Dat kan dus vijf dagen per week één titel zijn, maar ook op één dag vijf verschillende titels of elke dag van de week een andere titel. De facturatie vindt maandelijks achteraf plaats met btw-vermelding. De kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar.

 

Abonnement op dagbladen samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. Kies bij brancheorganisatie voor ‘LTO Nederland’ om aanspraak te maken op uw korting.