Ledenvoordeel op dagbladen

Via LTO Ledenvoordeel krijgt u forse korting op uw zakelijke leestafelabonnement bestaande uit één of meer van de volgende titels van De Persgroep: het AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, NRC Handelsblad, nrc.next, het Financieele Dagblad, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, PZC, de Stentor en TC Tubantia.

Abonnement met ledenvoordeel

16,7% korting op uw zakelijke abonnement

Eenvoudig uw pakket zelf samenstellen

Iedere dag een andere krant

Na één jaar maandelijks opzegbaar

Zakelijk abonnement

Het zakelijk abonnement biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels. Bijvoorbeeld de eigen titels van de Persgroep Nederland (AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de regionale kranten) en NRC Handelsblad, nrc.next en Het Financieele Dagblad. Het is mogelijk om een op maat pakket samen te stellen, afgestemd op bezoekers, klanten of medewerkers. Varieer dagelijks in titels en aantallen. Is het bedrijf een langere tijd gesloten, dan kan het abonnement gewoon een tijdje stil worden gezet.

Dagbladen_Persgroep_460x255

Abonnement op dagbladen samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. Kies bij brancheorganisatie voor ‘LTO Nederland’ om aanspraak te maken op uw korting.

Abonnement samenstellen