Selecteer een pagina

Altijd 2 maanden de krant gratis!

Leden ontvangen altijd 2 maanden per jaar de krant gratis. Deze abonnementsvorm heeft echter nog veel meer voordelen:

* Flexibiliteit. U bepaalt zelf welke kranten u op welke dagen wilt ontvangen en hoeveel u er wilt.
* Alles in 1 contract: één of meer dagbladen voor u, uw medewerkers of bezoekers.
* Aftrekbaar van de winst.
* Factuur met btw achteraf per maand.

2 maanden de krant gratis

L

Eenvoudig uw pakket zelf samenstellen

Iedere dag een andere krant

J

Na één jaar maandelijks opzegbaar

Zakelijk abonnement

U heeft de keuze uit 12 krantentitels. Het is mogelijk om een op maat pakket samen te stellen, afgestemd op bezoekers, klanten of medewerkers. Varieer dagelijks in titels en aantallen. Is het bedrijf een langere tijd gesloten, dan kan het abonnement gewoon een tijdje stil worden gezet.

2 maanden gratis

LTO-leden die een zakelijk abonnement op een of meerdere kranten van de Persgroep Nederland afsluiten, krijgen 16,7% korting, wat gelijk staat aan 2 maanden cadeau!. Anders dan bij de bekende particuliere aanbiedingen, waarbij de korting stopt, blijft deze korting gewoon doorlopen in de volgende jaren. Leden krijgen dus ieder jaar 2 maanden cadeau. Na het eerste jaar is het krantenabonnement maandelijks opzegbaar.

Eenvoudig pakket samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. De rekentool berekent automatisch het eindbedrag per week. De korting wordt verrekend met het weektarief. Om de korting te ontvangen, selecteren LTO-leden ‘LTO Nederland’ als brancheorganisatie en zij vullen hun lidmaatschapsnummer in. Liever telefonisch bestellen, dat kan ook. De persgroep is bereikbaar via: 010 – 406 6400 of stuur een e-mail naar verkoop@persgroep.nl (graag met vermelding van uw adres, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer).

Iedere dag een andere krant

De enige voorwaarde voor dit abonnement is dat LTO-leden die interesse hebben minimaal vijf kranten per week afnemen. Dat kan dus vijf dagen per week één titel zijn, maar ook op één dag vijf verschillende titels of elke dag van de week een andere titel. De facturatie vindt maandelijks achteraf plaats met btw-vermelding. De kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar.

 

Abonnement op dagbladen samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. Kies bij brancheorganisatie voor ‘LTO Nederland’ om aanspraak te maken op uw korting.