Selecteer een pagina

SMIT&DORLAS - Koffie die werkt

Goede koffie is een teken van waardering voor klanten en personeel. Als LTO-lid profiteert u van een aantrekkelijke korting, zowel op de apparatuur als op de ingrediënten. Alle blends van SMIT&DORLAS zijn duurzaam gecertificeerd.

Maak nu kennis met de heerlijke koffie van SMIT&DORLAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van een proefplaatsing te bespreken, samen kijken we wat het beste bij uw onderneming past. Leden ontvangen tot 40% korting.

3

Tot 25% korting op automaten

Tot 40% korting op ingrediënten

N

Aanbod op maat voor grote en kleine bedrijven

Ruime keuze koffiesoorten

Het werkt beter met SMIT&DORLAS koffie

Heerlijkheid vereist tijd. Daarom brandt SMIT&DORLAS slow roast in kleine hoeveelheden.
Zo kunnen smaak en aroma zich in alle rust ontwikkelen. Hoe dat in zijn werk gaat ziet u in onderstaande video.

Bij SMIT&DORLAS branden en blenden we altijd in kleine hoeveelheden. Slow roast, zodat de smaak zich in alle rust ontwikkelt. Al onze koffieblends zijn 100% gecertificeerd met elk een eigen geur- en smaaksignatuur. Welke het beste bij uw bedrijf past? We laten u graag proeven.

“De smaak van de koffie, het gebruikersgemak van de apparaten en daarbij nog eens een snelle en goede service van SMIT&DORLAS maakt ons tot een zeer tevreden klant.” Rob Negenman- Tommy Hilfiger

Gratis proefopstelling

De lekkerste koffie begint met versgemalen koffiebonen, maar de juiste machine mag niet ontbreken. SMIT&DORLAS biedt hoogwaardige en makkelijk te bedienen koffie-apparatuur waarop u jarenlang kunt vertrouwen. Machines die matchen met het aantal werknemers, budget en gewenste mogelijkheden, oftewel voor elke locatie is er een perfecte oplossing.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van een proefplaatsing te bespreken. Met deze proefplaatsing kunt u de koffie proeven en ervaren dat SMIT&DORLAS voldoet aan de wensen van u en uw medewerkers.

Nieuws over koffie

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen. In het begin bestond de klantenkring vooral uit hotels. Nu zijn bedrijven uit heel veel branches afnemer van de kwaliteitskoffie. Ook in de kantine of het kantoor van steeds meer agrarische bedrijven...

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Nieuw ledenvoordeelpartner Smit&Dorlas voor LTO Ledenvoordeel Wageningen, 2 oktober 2023 - LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. Smit&Dorlas, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie, heeft...