Selecteer een pagina

Energie


Kiest u voor vaste of dynamische energietarieven?

Moet ik mijn energieprijzen vastzetten of flexibel laten lopen? Beide zijn goede strategieën voor de kleinzakelijke afnemer wat ons betreft (max. 3×80 Ampère). Wilt u zekerheid van een vast bedrag per kWh of m3 dan kiest u voor stroom en gas van Greenchoice of Profito. Of kunt u gebruik maken van dal- en piekuren en wil u direct de marktprijzen volgen en kiest u voor de dynamische tarieven van NieuweStroom? Kijk en vergelijk goed bij een nieuw contract; voor elke situatie kan het advies anders zijn. We helpen u graag op weg!

Uitleg tariefsoorten Ik wil een vrijblijvend aanbod

 

Veelgestelde vragen

Onze energieadviseurs krijgen regelmatig vragen over stroom en gas, daarom hebben we de meestgestelde vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Energietips van onze adviseurs

 ‘Wij helpen u graag’

Ramon Jongepier helpt LTO-leden al 12,5 jaar bij hun keuze voor leveranciers van energie. ‘Het is heel leuk om leden te helpen...

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende...

Vergelijk geen appels met peren!

De adviseurs bij LTO Ledenvoordeel maken energiezaken graag gemakkelijk. Daarom hebben we verschillende artikelen voor u met...

Een verlengingsvoorstel negeren kost geld

Tijdens mijn werkzaamheden als medewerker voor de informatielijn over onder andere energiezaken, val ik soms van de ene in de...

Waarom het energiecollectief loont

Al ruim 10 jaar maakt LTO Ledenvoordeel zich sterk door met duizenden LTO-leden gezamenlijk energie in te kopen. Door de tijd...

Heeft u nog andere vragen?

Of wilt u uitleg over uw contract of een onafhankelijke vergelijking? Neem dan contact op met onze adviseurs van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op 088 – 888 67 77. Of stuur ons een mail via info@ltoledenvoordeel.nl.

Zelf energie opwekken

Goed idee! Wij helpen u graag verder om de beste keuze te maken. Bespreek uw situatie met ons en wij geven u een onafhankelijk advies. Weet u al dat u zelf energie wilt opwekken via zonnepanelen (of PV panelen), zonnecollectoren of een warmtesysteem? Of wilt u een rendementsberekening laten maken of subsidie laten regelen? Vraag dan via LTO Ledenvoordeel een maatwerkofferte aan.

Verschillende opties

Met zonnepanelen kunt u zonlicht omzetten in stroom. Door uw investering bespaart u direct op uw energierekening. Een zonnecollector is onderdeel van een zonneboiler waarbij zonlicht wordt omgezet in warmte. De warmte die een zonnecollector opwekt kan gebruikt worden voor proceswarmte. En een warmte-energie systeem zet aanwezige restwarmte (van dieren bijvoorbeeld) te hergebruiken in combinatie met een warmtepomp, hiermee bespaart u tot wel 75% op uw gasverbruik. Wij hebben voor elk van deze opties een betrouwbare leverancier gezocht:

Zonnepaneleninstallaties van Tenten Solar
Zonnecollectoren van G2 Energy
Warmte-energiesysteem van R&R / Nibe

Advies rendement en subsidie

Voor zowel grootzakelijke als kleinzakelijke investeringen zijn er interessante subsidies aan te vragen. Wij hebben energie-expert Nick Waltmans van Full Power Support gevraagd of hij dat voor LTO leden op basis van no-cure-no-pay wil regelen. U betaalt dus alleen voor zijn werk als u de subsidie ook daadwerkelijk krijgt. Daarnaast kunt u ook ondersteuning krijgen bij rendementsberekeningen en de realisatie van het project.

Verzilver uw GvO’s

Als u duurzame stroom opwekt krijgt u daarvoor certificaten die u kunt verhandelen op de energiemarkt. Energie van Boeren helpt u daarbij.

Greenchoice

Wilt u zeker zijn van een voordelig vast energietarief? Kies dan voor het LTO collectief bij Greenchoice.

Vaste energietarieven

Wilt u zeker zijn van een voordelig vast energietarief? Kies dan voor stroom en aardgasinkooop via het energiecollectief van LTO bij Greenchoice of Profito Energie.

Dynamische prijzen

De energiemarkt is erg dynamisch. Daar kunt u nu van profiteren met het aanbod van NieuweStroom.

- ca. €550 p/j

Propaangas

Gegarandeerd beschikbaar én ca. €550,- per jaar besparen

- 4%

Zonnepanelen

Zo’n 4 % korting én de beste prijs/kwaliteitverhouding van alle aanbieders

- 10%

Advies bij zonnepanelen

Voor al uw advies bij zonnepanelen, SDE+ Subsidie en rendementsberekeningen

- 10%

Zonnepanelen reinigen

10% korting op de reiniging van zonnepanelen met professionele apparatuur

2 jaar garantie

Warmte- & energiesystemen

2 jaar volledige garantie, service & onderhoud op het warmtepompsysteem

- 5%

Zonnecollectoren

Tot wel 60% besparen op de gasrekening en ook nog 5% factuurkorting

-20%

Gasflessen

Bestel eenvoudig propaangasflessen met 20% korting en laat ze bezorgen.

tot - 40%

Meetdienst

Eigen meetdienst voor grootzakelijk verbruikers, 40% korting op stroom en 20% korting voor aardgas

Nieuws over energie

Subsidies SDE++ en ISDE in 2021

Subsidies SDE++ en ISDE in 2021

De openstellingronde van de SDE++ vindt plaats van 21 september t/m 14 oktober 2021. Er is dit jaar een budget van 5 miljard euro door het Ministerie van Economische zaken en Klimaat (EZK) beschikbaar gesteld voor de productie van hernieuwbare energie en andere...

Lees meer