Selecteer een pagina

Uniek zorgcollectief voor internationale werknemers

Heeft u tijdelijk internationale werknemers in dienst? Heeft u deze verzekerd voor zorgkosten in Nederland? Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland werkt, zo ook uw internationale werknemers. Ook al heeft deze in het thuisland een zorgverzekering afgesloten. LTO Arbeidskracht biedt verschillende voordelige zorgverzekeringen voor uw tijdelijke internationale werknemers.

LTO Arbeidskracht

Extra lage dagpremie

Dagelijks aan- en afmelden

Eenvoudig geregeld via het Digitaal Loket

N

Premie inhouden op het loon

Zorg voor uw internationale werknemers

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor internationale werknemers in de agrarische sector. Hiervoor werken we samen met HollandZorg en Zilveren Kruis. Internationale werknemers van agrarische werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Als extra service vraagt LTO Arbeidskracht zorgtoeslag aan, hiermee worden de premiekosten vrijwel volledig gecompenseerd.

Het is geen overbodige luxe om de zorgverzekering voor uw werknemers goed op orde te hebben. Zorgkosten zijn veel eerder gemaakt dan u denkt. Niet alleen bij een bedrijfsongeval, maar ook buiten werktijd kan uw medewerker bijvoorbeeld zijn been breken of een hartaanval krijgen. Met het verzekeringsaanbod van LTO Arbeidskracht zorgt u er als werkgever voor dat de zaken rondom de zorgverzekering goed, voordelig en eenvoudig geregeld zijn.

Boete CAK

Door een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten voorkomt uw werknemer een boete van het CAK en is deze verzekerd van goede zorg in Nederland én komt u als werkgever niet voor verrassingen te staan. Als de onverzekerde toch geen zorgverzekering afsluit, dan kan het CAK tot twee keer een boete van € 472,25 (2023) opleggen. De werknemer moet dan binnen drie maanden alsnog een Nederlandse zorgverzekering afsluiten. Doet de werknemer dit niet, dan krijgt hij een tweede boete van €472,25. Daarna volgt loonbeslag.

5 voordelen voor uw internationale werknemer

Extra lage dagprenie
Geen verplicht eigen risico
Aanvraag zorgtoeslag
Repatriëring naar thuisland bij overlijden
Geen risico boete CAK

Eenvoudig online afsluiten

U kunt dit als werkgever eenvoudig en snel regelen in het Digitaal Loket van LTO Arbeidskracht. U heeft alleen het BSN, de NAW-gegevens en een kopie van het legitimatiebewijs van uw medewerker nodig. U kunt uw werknemers dagelijks aan- en afmelden.
In het unieke zorgverzekeringscollectief van LTO Arbeidskracht betalen uw internationale werknemers een lage dagpremie en hebben geen verplicht eigen risico. Deze premie houdt u eenvoudig in op het loon, zodat u geen rompslomp heeft met het incasseren hiervan.

LTO Arbeidskracht

Voordeel voor leden

Jaarlijks verzekert LTO Arbeidskracht ruim 50.000 internationale werknemers in de agro sector. Het aanbod is beschikbaar voor alle werkgevers in de agrarische sector. Leden van LTO profiteren van extra korting! Leden van LTO Nederland (ZLTO, LTO Noord en LLTB) of aanverwante brancheorganisaties (NFO, NFE, NOP, KAVB of Glastuinbouw Nederland) ontvangen tot €170,- korting op de basisbijdrage.

Wilt u graag meer te weten komen over LTO Arbeidskracht? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact op via 088 472 42 00 of info@ltoarbeidskracht.nl.