Dynamische prijzen van NieuweStroom

De energiemarkt is erg dynamisch. Daar kunt u nu van profiteren met het aanbod van NieuweStroom. Dit aanbod is uniek. Want u wordt afgerekend per uur én dat heeft zo zijn voordelen…! Als ledenvoordeelorganisatie heeft LTO Ledenvoordeel daarnaast ook nog extra voordeel bedongen. Zo profiteert u gegarandeerd op de beste voorwaarden op dit flexibele aanbod.

Onderzoek toont CO2-reductie aan

Onderzoek van CE Delft toont aan dat dynamische tarieven niet alleen voordeliger zijn maar ook meehelpen aan het verlagen van de CO2-emissies.

Lees meer

N

Betere voorwaarden

Eerlijk afgerekend worden

Geen vast contract

Ook voordelig bij zonnepanelen

Een uniek aanbod mét ledenvoordeel.

‘NieuweStroom heeft een uniek aanbod door de afrekenmethode die zij hanteren.  Bij een Flex contract word uw verbruik gekoppeld aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs EPEX met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m³.’

N

Eerlijk en controleerbaar

Uw verbruik word gekoppeld aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs (Epex) met alleen met vaste kleine opslag per kWh/m3.  U kunt dit vergelijken met een bekende werkwijze in de agrarische sector, de inkoop op Euribor. Dus zonder risicopremies zoals bij vaste prijzen.

Controleer zelf de prijzen op nieuweoogst.nl

N

Blijvend de beste kans op de laagste prijs.

Over iedere periode van drie jaar blijkt de afgelopen 20 jaar dat de daghandelsbeurs gemiddeld tussen de 5-15% goedkoper is dan de lange termijnbeurs, waar vaste prijzen verhandeld worden.

N

Totale controle

U heeft real-time inzicht in de beursprijzen, uw werkelijke verbruik en uw sluimerverbruik. Uit te breiden met extra besparingstools. Zo krijgt u totale controle om verder te besparen en te verduurzamen.

lees hier meer over

Er komen steeds meer slimme apparaten die u gaan helpen steeds efficiënter te ondernemen. Alleen wanneer u gebruik maakt van dynamische prijzen haalt u hier het maximale voordeel uit.

N

Kosteloos bijdragen aan de energietransitie.

Door inzicht kunt u piekprijzen (deels) vermijden. Goed voor uw portemonnee. Maar wist u dat u zo tevens een belangrijke rol speelt in het slagen van de Nederlandse energietransitie?

N

Blijvend de beste kans op de laagste prijs.

Over iedere periode van drie jaar blijkt de afgelopen 20 jaar dat de daghandelsbeurs gemiddeld tussen de 5-15% goedkoper is dan de lange termijnbeurs, waar vaste prijzen verhandeld worden.

N

Geen vast contract

U kunt ieder moment opzeggen, zonder boete.

Dynamische prijzen wat voor u?

Bekijk het verschil met vaste tarieven.

Slimme meter

De slimmer meter is nodig om op basis van uurtarieven afgerekend te worden. Heeft u nog geen slimme meter dan kunnen wij u helpen met deze aan te vragen.

Dynamische prijzen en zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen? Ook dan kunnen dynamische prijzen interessant zijn.

lees hier meer over

Extra ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel heeft voor u betere voorwaarden bedongen op de opslag. Meldt u zich dan aan via LTO’s raamcontract voor de beste voorwaarden.

Ook voor bestaande klanten

Ook als u al klant bent bij NieuweStroom kunt u zich bij ons melden voor de scherpe LTO-condities. Gebruik hiervoor ook het aanmeldformulier.

 

Aanbod ontvangen

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Vraag dan naar de voorwaarden van NieuweStroom door op onderstaande knop te klikken.

N
Vrijblijvend inzicht in onze uitstekende regeling
N
Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast
N
Doorlopend voordeel