Selecteer een pagina

Dynamische prijzen van NieuweStroom

De energiemarkt is dynamisch en daar kunt u van profiteren met het aanbod van NieuweStroom. Dit aanbod is uniek. Want u rekent af per uur én dat heeft zo zijn voordelen, zeker als u wisselend meer of minder stroom verbruikt. Via LTO Ledenvoordeel krijgt u korting op het vaste opslagtarief. Zo profiteert u gegarandeerd.

Meer weten over dynamische energie?

Kijk het webinar ‘Dynamische energie is de toekomst’ nu terug en profiteer van een uniek aanbod.

N

Betere voorwaarden

Eerlijke prijsvorming

Geen vast contract

Ook voordelig bij zonnepanelen

Een uniek aanbod mét ledenvoordeel

NieuweStroom heeft een uniek aanbod door de afrekenmethode die zij hanteren. Bij een Flex contract word uw verbruik gekoppeld aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs EPEX met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m³. Via LTO ledenvoordeel krijgt u daar korting op.

N

Eerlijk en controleerbaar

Uw verbruik word gekoppeld aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs (Epex) met een kleine vaste opslag maar zonder risicopremies zoals bij vaste prijzen. Vergelijk het maar met Euribor. De afgelopen 20 jaar blijkt dat de daghandelsbeurs per drie jaar gemiddeld tussen de 5-15% goedkoper is dan de lange-termijnbeurs.
Bekijk de actuele prijzen
N

Totale controle

U heeft real-time inzicht in de beursprijzen, uw werkelijke verbruik en uw sluimerverbruik. Uit te breiden met extra besparingstools. Zo kunt u nog makkelijk besparen en verder verduurzamen. Er komen steeds meer slimme apparaten waardoor het ondernemen steeds efficiënter wordt en met dynamische prijzen haalt u daar maximaal voordeel uit.
N

Kosteloos bijdragen aan de energietransitie.

Door inzicht kunt u piekprijzen (deels) vermijden. Goed voor uw portemonnee. Maar wist u dat u zo tevens een belangrijke rol speelt in het slagen van de Nederlandse energietransitie?
N

Geen vast contract

U kunt ieder moment opzeggen, zonder boete.

Dynamische prijzen en zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen? Dan dynamische prijzen zeker interessant. Bijvoorbeeld: de dagprijs voor stroom hoger dan de nachtprijs. Uw zonnepanelen wekken overdag misschien meer dan nodig op en ‘s nachts verbruikt u nog wel wat. Je levert dus terug in de dure uren en neemt af in de goedkope uren.

Lees meer

Een gemiddelde dag op EPEX heeft twee prijspieken. Op dat moment is de vraag groter dan het aanbod. De eerste prijspiek ligt tussen 7u en 11u, de tweede prijspiek ligt tussen 16u en 20u. Tussen 11u en 16u ligt een prijsplateau wat iets lager ligt dan deze pieken, maar uiteraard hoger dan de prijzen ’s nachts. Oost-West daken profiteren maximaal van deze prijspieken, een Zuid-dak heeft langer voordeel van het verhoogde prijsniveau in het plateau en pakt ook een deel van allebei de prijspieken mee.

Slimme meter

U hebt een slimmer meter nodig omdat uw factuur gemaakt wordt op basis van uurtarieven. Heeft u nog geen slimme meter dan helpt NieuweStroom u met deze aan te vragen.

Ook voor bestaande klanten

Ook als u al klant bent bij NieuweStroom kunt u zich bij ons melden voor de scherpe LTO-condities. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

Terug leveren?

Uiteraard kunt u ook terug leveren tegen gunstige voorwaarden. 

 
‘De prijs kan laag zijn of hoog, maar je betaalt nooit teveel. Bij NieuweStroom zijn de prijzen zoals ze zijn. Dat spreekt mij aan.’
Gerry en Mia Essens

Varkenshouder uit Gemonde

‘In de zomermaanden, wanneer ik veel moet ventileren, gaat de prijs op markt fors onderuit. In mijn situatie ideaal.’
Theo Coumans

Kalkoenhouder

Dynamische tarieven veranderen per uur: ‘Bij een vast tarief betaal je uiteindelijk toch te veel.’

Lennard Lamberts

Melkveehouder

Vrijblijvend aanbod

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Vraag dan een vrijblijvend voorstel aan bij NieuweStroom met collectieve voorwaarden door op onderstaande knop te klikken.