Mestsilokeuring met 15% ledenvoordeel

Is uw bovengrondse mestopslag 20- jaar of ouder? Dan is het tijd dus voor een grondige inspectie! Gemeentes eisen een Kiwa-gecertificeerde keuring; ook verzekeringmaatschappijen stellen dit als voorwaarde voor dekking. Als lid van LTO kunt u nu met 15% korting uw opslag laten keuren

Direct een vrijblijvende offerte

Exclusief korting van 15% voor leden

Kiwa gecertificeerd

Verlengt levensduur van uw mestsilo

Onafhankelijke en deskundige inspectie

Mestsilokeuring

LTO Ledenvoordeel biedt u in samenwerking met Appel Bouw mestopslaginspecties aan tegen extra scherpe condities. Bespaar geld door tijdig een inspectie uit te laten voeren door Appel Bouw en verleng bovendien de levensduur van uw mestsilo.

Mestsilo

Na de eerste keuring

Er is een technische inspectie nodig om de referentieperiode te verlengen. Na de eerste keuring gelden de onderstaande referentieperiodes:

Bij een inwendige en uitwendige keuring

  • Betonnen en houten silo’s en betonnen afdekking 10 jaar
  • Stalen silo’s 5 jaar ( verplicht inwendige keuring).

Bij een uitwendige keuring

  • Betonnen, houten, stalen silo’s en foliebassins 5 jaar
  • Kunststof, houten, betonnen of stalen daken 5 jaar

Bij uitwendige keuringen kan de nieuwe referentieperiode maximaal 5 jaar zijn. Indien er ook inwendig wordt gekeurd kan de nieuwe referentieperiode oplopen tot maximaal 10 jaar. De aangegeven periode wordt door de inspecteurs vastgesteld en staat vermeld op het keuringsrapport wat aan u wordt overhandigd


Korting

Als LTO-lid ontvangt u 15% ledenvoordeel op uw mestsilokeuring. Voor een gerichte prijs kunt u de gegevens van uw mestsilo invullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een voorstel.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan