Selecteer een pagina

Heeft u al een AED op uw bedrijf?

We hopen allemaal het nooit mee te maken. Een familielid, medewerker of bezoeker zakt in elkaar en heeft een hartstilstand. Maar het gebeurt! En daarom is het verstandig om als bedrijf voorbereid te zijn. De cijfers laten ook duidelijk zien dat een AED een significant verschil kan maken op de overlevingskans. Voor de groeiende groep ondernemers die zich hiervan bewust is, is er een collectieve inkoop opgestart.

Exclusief ledenvoordeel van ruim 20% korting

Overlevingskans 90% bij snelle reanimatie

Werking is volledig automatisch

L

Analyseert en dient schokken efficiënt toe

Veiliger met een AED

In Nederland overlijden per jaar ruim 16.000 mensen door een hartstilstand. Slechts 10% overleeft een hartstilstand zonder het gebruik van een AED. dit komt omdat de defibrillatieschok vaak te laat komt. Komt deze schok na 6 minuten is de overlevingskans 25% en na 12 minuten is de overlevingskans nihil. De Nederlandse norm voor de aanrijtijd van een ambulance is ongelukkigerwijs 13 minuten.

Snelle reanimatie (beademing én hartmassage binnen 3 minuten) in combinatie met het gebruik van een eigen AED, zorgt voor een overlevingskans van 90%!

Een ambulance is vaak te laat.
Vooral op het platteland.

Juist omdat de ambulance vaak te laat is, helemaal in buitengebied, is het zo belangrijk om een eigen AED in bezit te hebben. Hiermee vergroot u de kans aanzienlijk om medewerkers of bezoekers op uw bedrijf op tijd te helpen.

Iedereen kan een AED gebruiken

Wie denkt ‘Ik heb geen idee hoe een AED werkt! Ik kan toch niemand helpen’, heeft het mis! De AED van Philips werkt volledig automatisch. Wie het apparaat bedient hoeft enkel te luisteren naar de instructies van het apparaat en hij helpt u door het proces heen. Het gebruik van de AED is daarmee zó duidelijk en gemakkelijk, dat ook een ongetraind persoon ermee om kan gaan.

Philips Heartstart HS1 AED

De Philips HeartStart HS1 AED is de meest verkochte AED ter wereld. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test.

 In het kort:

 • Dé meest verkochte AED ter wereld!
 • Compact en lichtgewicht, ideaal voor onderweg of op vakantie
 • Uiterst betrouwbaar dankzij dagelijkse zelftesten
 • Snelle schokanalyse en zeer gebruiksvriendelijk
 • Gesproken instructies begeleiden hulpverlener stap-voor-stap
 • Gratis thuisbezorgt en levering binnen 48 uur.

Inbegrepen bij de AED:

De AED wordt geleverd met: 

 • Philips Heartstart HS1 volwassenen elektroden
 • Philips Heartstart HS1 batterij
 • Philips Heartstart HS1 draagtas
 • Nederlandse handleiding
 • Rescue kit

  Overal en altijd een hartveilige omgeving
  De Philips HeartStart HS1 AED is de meest verkochte AED ter wereld. Hij heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test. Deze Philips AED kan niet fout bediend worden. Het is de enige AED ter wereld met een FDA-OTC certificaat. Deze goedkeuring bewijst: de Philips HS1 kan en mag door iedereen gebruikt worden.

  Voor gewone mensen, in ongewone situaties
  De Philips HeartStart HS1 AED van Philips is een kleine, lichte, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken automatische externe defibrillator (AED). De AED is zo ontworpen dat praktisch iedereen hiermee een leven kan redden. Het is dan ook niet voor niets de meest verkochte AED ter wereld. Een ideale AED voor thuis, op de praktijk, op de boot, in de caravan, auto of om mee te nemen op vakantie.

  Voor de getrainde en ongetrainde gebruiker
  De HeartStart HS1 AED van Philips is uiterst gebruiksvriendelijk. Gesproken instructies en visuele pictogrammen worden geactiveerd zodra je aan het groene handvat trekt. Dankzij de gesproken instructies begeleidt de AED de hulpverlener stap-voor-stap door het reanimatieproces. Van het aanbrengen van elke pad op de patiënt tot het toedienen van een defibrillatieschok en het uitvoeren van de reanimatie.

  Betrouwbaar en snel
  De Philips Heartstart HS1 AED is een uitermate betrouwbare AED dankzij de dagelijkse automatische zelftesten. De AED controleert zichzelf op een aantal cruciale onderdelen:

  • De AED: software, circuits, omgevingstemperatuur en condensator (het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) en de stroomstoot zelf
  • De elektroden: aanwezigheid en werking/ kwaliteit
  • De batterij: resterende energievoorraad.

  In slechts 8,1 seconden kan de Philips HeartStart HS1 AED analyseren én een schok toedienen. Hiermee is het één van de snelste AED’s waardoor de overlevingskans stijgt tot wel 90%.

  Service en Onderhoud
  Bij de AED kunt u extra opties kiezen met betrekking tot service en onderhoud. Bij aanschaf van een AED kunt u deze er direct bij bestellen (incl. btw).

  De beste AED voor agrariërs

  Onze inkopers hebben verschillende AED’s met elkaar vergeleken. Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit én de scherpe prijs is er gekozen voor de Philips HeartStart HS1 AED. De meest verkochte AED ter wereld!
  ProCardio is de leverancier die deze AED met ruim 20% ledenkorting aanbiedt aan leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB.

  U kunt de Philips HeartStart HS1 AED bestellen tegen de scherpe ledenprijs via deze website met de volgende condities:

  • Levering franco aan huis.
  • De apparatuur wordt z.s.m. afgeleverd. 
  • U ontvangt een factuur van ProCardio (betaling binnen 14 dagen).

  Normale prijs: € 1.149,00
  Ledenprijs: € 899,00

  prijs AED excl. 9% btw

  Veelgestelde vragen AED

  Kan ik een AED bestellen voor mijn sportclub etc.?

  Ja, dat kan. U krijgt uiteraard ook korting als u LTO-lid bent. U dient dan wel u lidnummer op te geven en het opmerkingenvlak te voorzien van uw lidmaatschapsadres.

  Kan ik een AED buiten plaatsen?

  Ja, dat kan. Echter kan dit alleen als de AED in een speciale buitenkast met verwarming wordt geplaatst. De AED heeft namelijk een batterij en deze werkt niet goed bij temperaturen onder het vriespunt.

  Hoe zit het met onderhoud van een AED?

  Het is belangrijk dat de AED werkt op het moment dat je hem nodig hebt. De Philips HeartStart HS1 AED test zichzelf iedere dag op alle belangrijke componenten. Is er iets niet in orde? Dan geeft de AED een waarschuwingssignaal.

  De batterij van de Philips HeartStart HS1 AED gaat vier jaar mee en de elektroden dienen na 2 á 2,5 jaar vervangen te worden. Deze onderdelen kunt u zelf vervangen, maar u kunt ook gebruikmaken van een serviceovereenkomst.

  Klik hier voor prijzen

   

  ProCardio
  035-3333 515
  info@procardio.nl

  Algemene Leverings Voorwaarden ProCardio

  Nieuws over veiligheid

  Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

  Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

  ‘Verzekeringen is een onderwerp waar je als ondernemer niet dagelijks mee bezig bent. Daarom is het fijn dat je kunt terugvallen op een des­kundig adviseur als er eens een keer iets is.’ Aan het woord is Jaco Crom­wijk, melkveehouder in Woerden. Cromwijk runt een...

  Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

  Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

  ‘Als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis.’ Silospecialist Mark Oudshoorn weet als geen ander wat er gebeurt als een watersilo uitelkaar klapt. ‘Als de constructie het begeeft, komt binnen enkele seconden de complete inhoud van de silo naar bui­ten. Stel dat een...

  MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

  MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

  MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie die gps-data corrigeert. Netwerk-RTK werkt met een datasignaal via mobiel internet. Een eigen referentieontvanger kopen om plaatsbepalingstechnologie te implementeren is daarmee verleden tijd. De RTK-technologie werkt aan de...