Selecteer een pagina

Heeft u al een AED op uw bedrijf?

We hopen allemaal het nooit mee te maken. Een familielid, medewerker of bezoeker zakt in elkaar en heeft een hartstilstand. Maar het gebeurt! En daarom is het verstandig om als bedrijf voorbereid te zijn. De cijfers laten ook duidelijk zien dat een AED een significant verschil kan maken op de overlevingskans. Voor de groeiende groep ondernemers die zich hiervan bewust is, is er een collectieve inkoop opgestart.

Exclusief ledenvoordeel van ruim 20% korting

Overlevingskans 90% bij snelle reanimatie

Werking is volledig automatisch

L

Analyseert en dient schokken efficiënt toe

Veiliger met een AED

In Nederland overlijden per jaar ruim 16.000 mensen door een hartstilstand. Slechts 10% overleeft een hartstilstand zonder het gebruik van een AED. dit komt omdat de defibrillatieschok vaak te laat komt. Komt deze schok na 6 minuten is de overlevingskans 25% en na 12 minuten is de overlevingskans nihil. De Nederlandse norm voor de aanrijtijd van een ambulance is ongelukkigerwijs 13 minuten.

Snelle reanimatie (beademing én hartmassage binnen 3 minuten) in combinatie met het gebruik van een eigen AED, zorgt voor een overlevingskans van 90%!

Een ambulance is vaak te laat.
Vooral op het platteland.

Juist omdat de ambulance vaak te laat is, helemaal in buitengebied, is het zo belangrijk om een eigen AED in bezit te hebben. Hiermee vergroot u de kans aanzienlijk om medewerkers of bezoekers op uw bedrijf op tijd te helpen.

Iedereen kan een AED gebruiken

Wie denkt ‘Ik heb geen idee hoe een AED werkt! Ik kan toch niemand helpen’, heeft het mis! De AED van Philips werkt volledig automatisch. Wie het apparaat bedient hoeft enkel te luisteren naar de instructies van het apparaat en hij helpt u door het proces heen. Het gebruik van de AED is daarmee zó duidelijk en gemakkelijk, dat ook een ongetraind persoon ermee om kan gaan.

Bij het product vergelijk is er gelet op de volgende eigenschappen:

Betrouwbaarheid
Gebruiksvriendelijkheid
Medische kwaliteit
Betaalbaarheid

Collectieve inkoop

Diverse LTO-leden hebben aangegeven dat er behoefte is naar collectieve inkoop van AED’s. De vraag kwam veelal vanuit de verbrede landbouw en uit de arbeidsintensieve sectoren. LTO Ledenvoordeel heeft daarom met de leveranciers van AED om tafel gezeten om te komen tot een goed en voordelig aanbod dat geschikt is voor agrarische bedrijven.

Philips Heartstart HS1 AED

Optioneel bij te bestellen

 • Bevestigingsmateriaal
 • Kast (buitenplaatsing of plaatsing in een onverwarmde schuur/ loods? Kies dan een kast mét verwarming).
 • Training: de Philips HeartStart HS1 is een AED die in principe zonder training gebruikt kan worden. U ontvangt een handleiding en dvd ter instructie. Optioneel kunt u kiezen voor een groepstraining.
 • Onderhoudsservice
 • Vervangingsmateriaal

Bekijk de extra opties

Inbegrepen bij de AED:

 • Batterij (gaat 4 jaar mee)
 • Set elektroden (gaat 3 jaar mee)
 • Gebruikshandleiding
 • 8 jaar garantie
 • GRATIS smalle Philips HeartStart draagtas
 • GRATIS aflevering in Nederland en België
 • GRATIS telefonische helpdesk en opname in de ProCardio database
 • GRATIS Snelle interventiekit (rode etui) met daarin:
  • 2 paar nitril handschoenen
  • Beademingsmasker
  • Veiligheidskledingschaar (extra zware uitvoering)
  • Scheermes
  • Handdoek

Bekijk de productfolder

Beste AED voor agrariërs

Onze inkopers hebben verschillende AED’s met elkaar vergeleken. Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit én de scherpe prijs is er gekozen voor de Philips HeartStart HS1 AED. De meest verkochte AED ter wereld!

ProCardio is de leverancier die deze AED met ruim 20% ledenkorting aanbiedt aan leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB.

U kunt de Philips HeartStart HS1 AED bestellen tegen de scherpe ledenprijs via deze website met de volgende condities:

 • Levering franco aan huis.
 • De apparatuur wordt z.s.m. afgeleverd. Normaal gesproken binnen een week, maar nu er een tekort is aan digitale chips kan het langer duren.
 • U ontvangt een factuur van ProCardio (betaling binnen 14 dagen).

Normale prijs: € 1.149,00
Ledenprijs: € 899,00
(prijzen excl. 9% btw)

Veelgestelde vragen AED

Kan ik een AED bestellen voor mijn sportclub etc.?

Ja, dat kan. U krijgt uiteraard ook korting als u LTO-lid bent. U dient dan wel u lidnummer op te geven en het opmerkingenvlak te voorzien van uw lidmaatschapsadres.

Kan ik een AED buiten plaatsen?

Ja, dat kan. Echter kan dit alleen als de AED in een speciale buitenkast met verwarming wordt geplaatst. De AED heeft namelijk een batterij en deze werkt niet goed bij temperaturen onder het vriespunt.

Hoe zit het met onderhoud van een AED?

Het is belangrijk dat de AED werkt op het moment dat je hem nodig hebt. De Philips HeartStart HS1 AED test zichzelf iedere dag op alle belangrijke componenten. Is er iets niet in orde? Dan geeft de AED een waarschuwingssignaal.

De batterij van de Philips HeartStart HS1 AED gaat vier jaar mee en de elektroden dienen na 2 á 2,5 jaar vervangen te worden. Deze onderdelen kunt u zelf vervangen, maar u kunt ook gebruikmaken van een serviceovereenkomst.

Klik hier voor prijzen

 

ProCardio
035-3333 515
info@procardio.nl

Algemene Leverings Voorwaarden ProCardio

Nieuws over veiligheid

Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

‘Verzekeringen is een onderwerp waar je als ondernemer niet dagelijks mee bezig bent. Daarom is het fijn dat je kunt terugvallen op een des­kundig adviseur als er eens een keer iets is.’ Aan het woord is Jaco Crom­wijk, melkveehouder in Woerden. Cromwijk runt een...

Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

‘Als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis.’ Silospecialist Mark Oudshoorn weet als geen ander wat er gebeurt als een watersilo uitelkaar klapt. ‘Als de constructie het begeeft, komt binnen enkele seconden de complete inhoud van de silo naar bui­ten. Stel dat een...

MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie die gps-data corrigeert. Netwerk-RTK werkt met een datasignaal via mobiel internet. Een eigen referentieontvanger kopen om plaatsbepalingstechnologie te implementeren is daarmee verleden tijd. De RTK-technologie werkt aan de...