Selecteer een pagina

Neste MY renewable diesel

Wilt u morgen al beginnen met verduurzamen? Dat kan met Neste MY renewable diesel (HVO 100). Neste MY is een duurzame brandstof  gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen die agrariërs helpt om beter voor het milieu te zorgen. De brandstof levert tot wel 90% reductie* van uitstoot van broeikasgassen (CO2) op.  Maar ook de lokale emissies zoals onder andere stikstof nemen aanzienlijk af. Neste MY Renewable Diesel (HVO 100) is geschikt voor iedere dieselmotor. U kunt zonder aanpassingen aan uw landbouwmachines vandaag nog overstappen op Neste MY renewable diesel.

Via LTO Ledenvoordeel kunt u  bestellen met korting vanaf 1.000 liter.

> Bekijk de dagprijzen

Ledenkorting volgens staffel

Geen voorrijkosten bij grote afname

N

Gecertificeerd volgens de EN15940

De beste brandstof voor het milieu

Waarom Neste MY?

Beter voor het milieu

Neste MY Renewable Diesel™ is gemaakt van afvaloliën uit de voedingsmiddelen industrie. Deze brandstof helpt agrariërs met het bereiken van klimaatdoelen door per direct de uitstoot van broeikasgassen fors te verminderen.

Lagere onderhoudskosten vergeleken met andere duurzame brandstoffen

Het gebruik van Neste MY renewable diesel kan leiden tot minder onderhoudsbeurten. Daarnaast veranderd er niets aan het machine onderhoud. Je kunt gewoon dezelfde filters en smeermiddelen gebruiken als bij fossiele diesel.

Constante winterkwaliteit

Zomer en winterdiesel zijn verleden tijd met Neste MY renewable diesel. Je kunt het hele jaar door gebruik maken van deze brandstof. Neste MY is 365 dagen per jaar beveiligd tot -22 Celsius.

Uitstekende opslag-eigenschappen

Sla jij brandstof voor een langere tijd op in bijvoorbeeld een aggregaat? Problemen met de houdbaarheid van brandstof zijn verleden tijd. Neste MY renewable kun je voor langere tijd opslaan zonder dat het bederft of aan kwaliteit verliest.

De belangrijkste voordelen van Neste MY

  • Gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen.
  • Tot wel 90% CO2 reductie vergeleken met fossiele diesel.
  • Geschikt voor alle dieselmotoren, geen aanpassing nodig.
  • Krachtige prestaties, en een snelle en zuiverder verbranding
  • Verminder de uitstoot van broeikasgassen zoals stikstof
  • Snel en makkelijk overstappen

Fossielvrij in een handomdraai?

Stap vandaag over op Neste MY Renewable Diesel! Deze duurzame dieselbrandstof is herwinbaar, emissiearm en stelt dieselgebruikers in staat om tot wel 90% CO2 te reduceren. Neste MY Renewable Diesel wordt gemaakt van plantaardige afvaloliën die eerst een voedseldoel hebben gediend. Dat maakt deze brandstof volledig circulair.

Bekijk de video >

Nieuws over transport en materieel

Zonder problemen de winter door met Blauwe Diesel

Zonder problemen de winter door met Blauwe Diesel

De winterperiode staat voor de deur. De periode dat we weer temperaturen onder het vriespunt kunnen verwachten. Als het gaat vriezen, hoeven Blauwe Diesel-gebruikers zich geen enkele zorgen te maken. Blauwe Diesel is namelijk beveiligd tot -20 graden. Hoe anders is...

Machines huren met ledenvoordeel

Machines huren met ledenvoordeel

Voor ondernemers die af en toe een machine nodig hebben, maar geen groot bedrag willen betalen voor de aanschaf, kan het slim zijn om materieel te huren. Graafmachines, walsen, hoogwerkers, verreikers, steigers, trappen, opslacontainers, pompen, verwarmers of...

Bestel een Shell pas en ontvang een gratis Car Wash of lunch

LTO Ledenvoordeel Brandstof en Shell hebben een leuke actie in deze dure tijden: wanneer u de Shell Fleet App downloadt en een Shell pas bestelt ontvangt u een speciale link waarmee er een gratis Car Wash of lunch te claimen is via Air Miles. Bestel nu uw Shell pas...

N

Vóór 12.00 uur ‘s middags, binnen 2 werkdagen geleverd

N

Betaling achteraf

Veelgestelde vragen over Neste MY
Hoeveel liter kan er geleverd worden?

De door u bestelde liters brandstof moet Future Fuels op de dag van levering kwijt kunnen in de brandstoftank. Wij willen u vriendelijk verzoeken hier rekening mee te houden, en niet meer brandstof te bestellen dan op de dag van levering in de tank past. Alvast hartelijk voor de medewerking!

Kan Neste MY renewable diesel in mijn tractor/auto/landbouwvoertuig?

Ja, Neste MY renewable diesel is geschikt voor elke motor waar diesel in gaat.

Er zit nog gewone diesel in mijn tank, kan ik Neste MY renewable diesel toevoegen?

Ja, dit kan zonder problemen. Neste MY heeft dezelfde samenstelling als gewone (fossiele)diesel.

Hoe zit het met mijn garantie?

Neste MY Renewable Diesel is EN15940 genormeerd. Deze normering wijkt af van de standaard diesel normering EN590. Als uw voertuig in de garantie zit maar niet is vrijgegeven voor de EN15940 normering vervalt uw garantie. Inmiddels zijn heel veel landbouwvoertuigen vrijgegeven voor Neste MY renewable diesel. Zoals bijvoorbeeld: John Deere, Deutz, Agco, Cummins en nog meer.  Voor een volledig overzicht van alle vrijgegeven voertuigen klik hier.  Is de garantietermijn voor uw voertuig verlopen? Dan kunt u zonder problemen overstappen.