Selecteer een pagina

Propaangasflessen

Gemakkelijk én zeer voordelig!

Gasflessen worden in de agrarische sector veel gebruikt. Bijvoorbeeld om de heftruck te rijden, om onkruid te bestrijden of de stal te verwarmen. LTO ledenvoordeel heeft voor alle agrariërs die lid zijn van LTO en veel gebruik maken van gasflessen een interessante deal gemaakt met OK Gas. LTO leden krijgen een aantrekkelijke korting in euro’s. Hierdoor bespaart u circa 20% op de aanschaf.*

Exclusief ledenvoordeel van ca. 20% korting*

Bezorging al vanaf 5 propaangasflessen

Gratis bezorging vanaf 10 propaangasflessen

Keuze uit 4 inhoudsmaten

Bestellen, bezorgen en bewaren propaangasflessen

Via LTO Ledenvoordeel kunt u gebruik maken van een speciale leveringsovereenkomst met OK Gas. Hiermee regelt u een vaste korting per fles. U bestelt de gasflessen eenvoudig telefonisch of per mail bij OK Gas. Uw bestelling van tenminste 5 gasflessen wordt dan binnen 4 werkdagen bij u bezorgd. Vanaf tien flessen is bezorgen zelfs helemaal gratis. Zo is het extra aantrekkelijk om ook gasflessen op te nemen in uw voorraad. Flessen propaangas bewaart u bijvoorbeeld veilig buiten. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen tot -42°C.

Gebruiksgemak van propaangasflessen

Propaan voor op uw agrarische onderneming? Vanwege de vele toepassingen van propaan, kunt u uit verschillende inhoudsmaten kiezen. De flessen van 5 of 11 kilo hebben een prettig handzaam formaat. Zeer geschikt voor tijdelijke verwarming van kleinere ruimtes of onkruidbestrijding.

De grotere fles van 33 kilo is voor de grotere energievraag. Deze fles wordt vooral ingezet bij het drogen van gewassen of om stallen en schuren (bij) te verwarmen.

Spoedlevering mogelijk

OK Gas levert door heel Nederland. Zelfs spoedleveringen zijn mogelijk. Als het moet is uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis voor een toeslag van €150,-.

Stalen flessen

Hoogte

Diameter Inhoud
5 kg 47 cm 23 cm ca. 9,4 liter
11 kg 62 cm 32 cm ca. 20,7 liter
33 kg 125 cm 33 cm ca. 62 liter

* Aansluiting (Shell 21,7 x 14/1” L)

LTO-leden gebruiken OK-gas flessen voor:

  • Verwarming van stallen en schuren
  • Vorstvrij houden van binnenruimtes
  • Vogels- en ongediertebestrijding (knal- /gaskanon)
  • Landbouwproducten drogen (uien, aardappelen)
  • Verwarmen van warm water
  • Bereiden van voedsel in de buitenlucht

Propaangas voor de heftruck

Voor heftrucks is er een speciale aluminium lichtgewicht gasfles die is gevuld met ongeveer 26,5 liter propaan. Met het totaalgewicht van 21 kg blijft deze fles ruim onder de Arbo-norm voor handmatig tillen en is daardoor probleemloos door één persoon te verwisselen, dankzij de unieke Female snelkoppeling is de fles in een handomdraai aangesloten. 

Informatie over uw voordeel op propaangasflessen

Via dit korte formulier laat u ons weten dat u interesse heeft in propaangas. U ontvangt zo snel mogelijk de informatie, aangepast aan uw behoeften. En natuurlijk ziet u uw speciale korting voor LTO-leden waarmee u circa 20%* bespaart.

*omdat de propaangas prijs fluctueert kan het kortingspercentage hoger of lager uit vallen

Nieuws over propaangas

Vliegende start camperplaats door OK Gas

Vliegende start camperplaats door OK Gas

Veel agrarisch ondernemers gaan aan de slag met een nevenactiviteit. Zo ook Elle Snijders uit Roggel: zij opende dit jaar een camperplaats. De korte aanlooptijd bracht diverse uitdagingen met zich mee, waaronder het realiseren van een goede warm­watervoorziening....

Is propaangas iets voor u?

Is propaangas iets voor u?

Met de huidige hoge aardgasprijzen kan overstappen op een propaangastank voordelig zijn. Voor boeren en tuinders die tegen de extreem hoge aardgasprijzen aanlopen, bijvoorbeeld als ze een nieuw contract moeten aangaan, loont het om te kijken naar propaangas als...