Selecteer een pagina

KPN EEN MKB

Internet, vaste telefonie, TV, mobiel
en wifi met interessante korting.

Of u nu een veehouderij, akkerbouwbedrijf of glastuinbouwbedrijf runt:
KPN EEN MKB is de beste Telecom en ICT-oplossing voor uw bedrijf. Van standaard internet of telefonie tot security, Wi-Fi en werkplekbeheer. U bepaalt zelf wat u nodig heeft voor u, uw team en de groei van uw bedrijf. U kunt tot 40% korting ontvangen als u verschillende diensten combineert.
KPN EEN MKB groeit met u mee. Vraag een vrijblijvend gesprek met uw persoonlijke KPN adviseurs Marco Adam of Sandro van Dekken.

WEBINAR ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’

LTO Ledenvoordeel en KPN hielden een webinar over ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’. Heeft u het gemist? Kijk het webinar terug!

N

Al 145 jaar een betrouwbaar netwerk

Snelste 5G netwerk van Nederland

Sinds 2015 volledig klimaatneutraal

Uw bedrijf en gegevens 24/7 veilig

Zorgvuldig vergeleken

Een goede internetverbinding is onmisbaar voor elke onderneming. Of u nu een kleine boerderijwinkel op het erf heeft of een groot bedrijf met honderden medewerkers. Steeds meer processen maken gebruik van een internetverbinding: van kassa- of alarmsystemen tot printers en computers. Dus er worden hoge eisen gesteld aan deze verbinding. De lijn moet snel, veilig en betrouwbaar zijn. Zodat ondernemers kunnen focussen op het resultaat en niet de obstakels. KPN heeft een zakelijk internetabonnement ontwikkeld voor ondernemers: KPN EEN MKB. U kiest zelf wat u nodig heeft. Alleen internet, of de combinatie met vaste of mobiele telefonie en televisie.

De voordelen van KPN EEN MKB

Combineer u meerdere diensten, dan ontvangt u korting op uw maandfactuur. Zo is voor elke onderneming, klein of groot, een flexibele oplossing op maat samen te stellen. Via uw eigen beheeromgeving hebt u inzicht in uw producten en kunt u zelf aanpassingen doen. U ontvangt van ons elke maand één overzichtelijke factuur waarop alle producten en diensten vermeld staan.

Een ander voordeel van KPN EEN MKB is dat onze producten en diensten cloud based zijn. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de manieren waarop collega’s onderling kunnen samenwerken of bereikbaar zijn. Zonder dat u in dure hardware hoeft te investeren.

Tot 40% korting op KPN EEN MKB

Je ontvangt kortingen op internet, vaste telefonie, TV, mobiel en wifi.
Vraag een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuws over telefonie

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

Even voorstellen: de adviseurs van KPN

‘Kom ik in aanmerking voor glasvezel?’, ‘Mijn toestel is binnenkort aan vervanging toe, wat is voor mij de beste keuze?’, ‘Hoeveel scheelt het mij als ik kies voor combikorting via LTO Ledenvoordeel?’ De adviseurs van KPN LTO Ledenvoordeel Marco & Sandro hebben...

KPN aanbod weer beschikbaar

KPN aanbod weer beschikbaar

Het KPN-aanbod voor mobiele telefonie is sinds deze week weer beschikbaar, met extra korting en service voor LTO-leden. Leden in het kleinzakelijke segment krijgen 5 procent korting op mobiele telefonie. Dit is een doorlopende korting naast de gebruikelijke...