Selecteer een pagina

Collectieve inkoop modderborden

Als agrariër heeft u de verantwoordelijkheid weggebruikers te waarschuwen voor modder op de weg die ontstaat tijdens het af en aanrijden van het land. De benodigde verkeersborden kunt u hiervoor aanschaffen met ledenvoordeel dat wel kan oplopen tot een korting van wel 33% bij LTO Ledenvoordeel. Op deze pagina leest u over het aanbod en bestelmogelijkheden.

Tot 33% korting op modderborden

Gemakkelijk bestellen via onze webshop

r

Waarschuwt tegen modder op de weg

Levertijd uiterlijk 2 werkdagen

Kortingstaffels

Uw korting op borden is altijd minimaal 10% (bij 1 exemplaar) maar loopt op als u meer  van hetzelfde exemplaar besteld. (Geldt niet op bordbeugels, grondpotten en buispalen).

Betaling en voorwaarden

Per bestelling geldt € 9,95 verzend-/administratiekosten (excl. btw).
U kunt gemakkelijk via iDeal betalen.

Grotere aantallen?

Veel LTO afdelingen kopen gezamenlijk modderborden in om de veiligheid van een gehele regio te garanderen. Wilt u ook modderborden inkopen met de gehele afdeling? Neem contact met ons op.

 

Levertijd

Uiterlijk twee werkdagen: bestellingen die voor 12:00 h binnenkomen worden de volgende werkdag bezorgd per pakketdienst.

Staffeling

aantal
artikelnummer
Korting t.o.v.
adviesprijs
1 10%
2 15%
4 20%
6 25%
8 30%
10 33.33%

 

Bevestigingsmaterialen

Alle borden zijn voorzien van 2 x 2 gaten voor montage. Voor een zorgvuldige montage kunt u gebruik maken van bordbeugels. Met deze bordbeugels kunt u een bord bevestigen aan een buispaal. Deze wordt geleverd met grondanker.

Slikborden

Voor leden in Zeeland bieden we ook waarschuwingsborden bij Slik op de weg. Lees meer