Selecteer een pagina

Collectieve inkoop modderborden

Als agrariër heeft u de verantwoordelijkheid weggebruikers te waarschuwen voor modder op de weg die ontstaat tijdens het af en aanrijden van het land. De benodigde verkeersborden kunt u hiervoor aanschaffen met ledenvoordeel dat wel kan oplopen tot een korting van wel 33% bij LTO Ledenvoordeel. Op deze pagina leest u over het aanbod en bestelmogelijkheden.

Tot 33% korting op modderborden

Gemakkelijk bestellen via onze webshop

r

Waarschuwt tegen modder op de weg

Levertijd uiterlijk 2 werkdagen

Kortingstaffels

Uw korting op borden is altijd minimaal 10% (bij 1 exemplaar) maar loopt op als u meer  van hetzelfde exemplaar besteld. (Geldt niet op bordbeugels, grondpotten en buispalen).

Betaling en voorwaarden

Per bestelling geldt € 9,95 verzend-/administratiekosten (excl. btw).
U kunt gemakkelijk via iDeal betalen.

Grotere aantallen?

Veel LTO afdelingen kopen gezamenlijk modderborden in om de veiligheid van een gehele regio te garanderen. Wilt u ook modderborden inkopen met de gehele afdeling? Neem contact met ons op.

 

Levertijd

Uiterlijk twee werkdagen: bestellingen die voor 12:00 h binnenkomen worden de volgende werkdag bezorgd per pakketdienst.

Staffeling

aantal
artikelnummer
Korting t.o.v.
adviesprijs
1 10%
2 15%
4 20%
6 25%
8 30%
10 33.33%

 

Bevestigingsmaterialen

Alle borden zijn voorzien van 2 x 2 gaten voor montage. Voor een zorgvuldige montage kunt u gebruik maken van bordbeugels. Met deze bordbeugels kunt u een bord bevestigen aan een buispaal. Deze wordt geleverd met grondanker.

Slikborden

Voor leden in Zeeland bieden we ook waarschuwingsborden bij Slik op de weg. Lees meer

 

Nieuws over veiligheid

Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

Bij LTO Verzekeringen ben je geen nummer

‘Verzekeringen is een onderwerp waar je als ondernemer niet dagelijks mee bezig bent. Daarom is het fijn dat je kunt terugvallen op een des­kundig adviseur als er eens een keer iets is.’ Aan het woord is Jaco Crom­wijk, melkveehouder in Woerden. Cromwijk runt een...

Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

‘Als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis.’ Silospecialist Mark Oudshoorn weet als geen ander wat er gebeurt als een watersilo uitelkaar klapt. ‘Als de constructie het begeeft, komt binnen enkele seconden de complete inhoud van de silo naar bui­ten. Stel dat een...

MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

MoveRTK voor nauwkeurige gps-besturing

MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie die gps-data corrigeert. Netwerk-RTK werkt met een datasignaal via mobiel internet. Een eigen referentieontvanger kopen om plaatsbepalingstechnologie te implementeren is daarmee verleden tijd. De RTK-technologie werkt aan de...