Selecteer een pagina

Alles over stroom en gas

Moet ik mijn energieprijzen vastzetten of flexibel laten lopen? Beide zijn goede strategieën voor de zakelijke afnemer wat ons betreft. Wilt u zekerheid van een vast bedrag per kWh of m3 dan kiest u voor elektriciteit en aardgas van Greenchoice.  Wilt u liever gebruik maken van dal- en piekuren en direct de marktprijzen volgen dan kiest u voor de dynamische tarieven van NieuweStroom.

Kiest u vaste of dynamische tarieven?

Kijk en vergelijk goed bij een nieuw contract, want voor elke situatie kan het advies anders zijn. We helpen u graag op weg!

Vaste tarieven

Gegarandeerd zijn van een goede prijs kan via de gezamenlijke inkoop van het ledenvoordeel. U bent hiermee zeker van een vast tarief gedurende de gehele looptijd voor 1 jaar of voor 3 jaar  (indien beschikbaar). Bij een verdere stijging van de energiemarkt kan een keuze voor vaste tarieven voordelig uitpakken.

+  Zekerheid prijs
+ Blijvend voordelig (ook bij verlenging)

  Niet profiteren van prijsdalingen
  Vaste looptijd contract

Meer informatie

Leveranciers met dit product:

 

Dynamische tarieven

Dankzij de slimme meter is het mogelijk om uw energieverbruik per dag of zelfs per uur af te rekenen. Deze dynamische of flexibele tarieven zijn interessant omdat er geen risico-opslag doorberekend wordt, zoals bij vaste tarieven. Vooral gunstig als u er gebruik van maakt tijdens daluren.

+ Transparantie
+ Geen vast contract
+ Vaak voordeliger

Geen keuze van aanbieder
Onvoorspelbaarheid energiemarkt

Meer informatie

Leveranciers met dit product:

Variabele tarieven

Variabele tarieven wisselen meestal ieder half jaar.  Als uw vaste tarief afloopt en niet actief verlengt krijgt u automatisch een variabel tarief.
In het verleden werd het variabele tarief vaak niet geadviseerd omdat het duurdere optie was. In de huidige markt zijn er goede redenen om tijdelijk voor het variabele tarief te kiezen. 

+ Geen vast contract
+ Vast zetten later mogelijk
+ Profiteren als energieprijs daalt

Vaak duurder
Geen Zekerheid

Neem telefonisch contact met ons op als u een variabel contract wilt:
088 – 888 67 77.

Leveranciers met dit product:

 

Waar moet ik op letten bij energie vergelijken?

Veelgestelde vragen

Onze energieadviseurs krijgen regelmatig vragen over stroom en gas, daarom hebben we de meestgestelde vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Energietips van onze adviseurs

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende...

 ‘Wij helpen u graag’

Ramon Jongepier helpt LTO-leden al 12,5 jaar bij hun keuze voor leveranciers van energie. ‘Het is heel leuk om leden te helpen...

Vergelijk geen appels met peren!

De adviseurs bij LTO Ledenvoordeel maken energiezaken graag gemakkelijk. Daarom hebben we verschillende artikelen voor u met...

Een verlengingsvoorstel negeren kost geld

Tijdens mijn werkzaamheden als medewerker voor de informatielijn over onder andere energiezaken, val ik soms van de ene in de...

Waarom het energiecollectief loont

Al ruim 10 jaar maakt LTO Ledenvoordeel zich sterk door met duizenden LTO-leden gezamenlijk energie in te kopen. Door de tijd...

Heeft u nog andere vragen?

Of wilt u uitleg over uw contract of een onafhankelijke vergelijking? Neem dan contact op met onze adviseurs van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur op 088 – 888 67 77. Of stuur ons een mail via info@ltoledenvoordeel.nl.

Op weg naar een beter milieu…

Met OK Gas

CO₂ gecompenseerd gas

Leden kunnen gebruik maken van de collectieve inkoop van propaangas van OK Gas. Zowel voor tanks als voor gasflessen. De CO₂-uitstoot van het gasverbruik wordt 100% gecompenseerd.

Nieuws over energie

Hoe kan ik verduurzamen met ledenvoordeel?

Hoe kan ik verduurzamen met ledenvoordeel?

Start met verduurzamen en profiteer van een groot aanbod producten en diensten met LTO Ledenvoordeel. Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB profiteren direct van hun lidmaatschap bij LTO Ledenvoordeel. Door gezamenlijke in te kopen bedingen we betere voorwaarden op de...

Lees meer
Verhuurt u uw dak voor zonnepanelen?

Verhuurt u uw dak voor zonnepanelen?

Bedrijven met een groot dak oppervlak worden regelmatig benaderd met aanbiedingen om het dak te verhuren aan een projectontwikkelaar. De projectontwikkelaar zal dan middels een recht van opstal het dak (normaliter) gedurende 15 tot 20 jaar huren.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van
ons aanbod?

Meld u dan aan voor de
Nieuwsbrief Ledenvoordeel.