Selecteer een pagina

Voordeel op mestsilo’s, mestbassins en afdekkingen

In de afgelopen 70 jaar is Genap uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van folietoepassingen voor opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat en biogas. Mestbassins en silosystemen vormen de kern van het assortiment.
De mestopslagsystemen zijn overigens niet alleen geschikt voor mest maar ook voor het opslaan van water, slib en andere vloeistoffen.

Genap produceert folieconstructies op maat voor haar klanten wereldwijd. Dankzij een eigen R&D-afdeling en laboratorium heeft ze vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing alles in eigen hand, waardoor ze de hoogste kwaliteit kan garanderen. Alle systemen zijn voorzien van een KIWA-certificaat.

Genap levert ook diverse wateropslagsystemen die volledig op maat en naar wens gemaakt worden. Speciaal voor LTO leden heeft Genap aantrekkelijke kortingen.

3

3% korting op materiaal voor LTO leden

Agrarische kennis en ervaring

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

N

KIWA gecertificeerde mestopslag

Oplossingen voor mestopslag

Genap levert diverse mestopslagsystemen zoals mestsilo’s, mestbassins, drijfkleden en overkappingen. Met het alles-in-1-concept wordt het gehele traject van advies en productie verzorgd tot en met plaatsing en zelfs onderhoud en keuring van het mestopslagsysteem. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Mestsilo’s

De populaire gaasmatsilo is snel op te bouwen en relatief makkelijk verplaatsbaar. Dit systeem is opgebouwd uit stalen elementen die onderling gekoppeld zijn tot een sterke, stabiele wandconstructie met aan de binnenzijde een HDPE-folie in combinatie met een mestsilobekleding. De simpele constructie en eenvoudige en snelle montage maakt het tot een zeer betaalbare vorm van mestopslag.

Naast de gaasmaatsilo levert Genap ook betonsilo’s en golfplaatsilo’s.

Mestbassins

​Het mestbassin van Genap is een betaalbaar opslagsysteem voor grote hoeveelheden mest, dat bovendien makkelijk en snel te plaatsen is. Het bassin wordt uitgegraven en bekleed met folie. De uitgegraven grond wordt gebruikt om dijken aan te leggen. De diepte van het bassin is afhankelijk van de grondwaterstand. Genap levert maatwerk; de mestbassins zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Afdekkingen mestopslag

In Nederland geldt een afdekplicht voor alle mestopslagsystemen. Genap voorziet zowel nieuwe als bestaande systemen van op maat gemaakte afdekkingen. We bepalen per situatie welk type afdeksysteem het meest geschikt is, rekening houdend met de lokaal geldende regelgeving en de klimatologische omstandigheden. Twijfelt u of uw huidige afdekking aan vervanging toe is of niet meer door de keuring komt? Vraag het de specialist.

Over Genap

LTO Ledenvoordeel selecteerde Genap als partner vanwege hun ervaring op het gebied van mestopslagsystemen en afdekkingen. Al sinds 1951 is Genap specialist op het gebied van folieconstructies voor de agrosector. In de productielocaties in ’s-Heerenberg en Steenwijk produceren ze folieconstructies op maat. Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben ze alles in eigen hand en kunnen de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij verliezen ze de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Het salesteam van Genap bestaat uit mensen met een agrarische achtergrond. Mensen die uit ervaring een gericht en eerlijk advies kunnen geven over de beste oplossing voor uw boerenbedrijf.

Genap
Vestiging Steenwijk
Koematen 44
8331 TK Steenwijk
0521 – 85 76 75
info@genapagro.nl

genapagro.nl

 

Meer weten?

Meer weten? Genap ontzorgt u volledig. Wilt u meer weten over de te behalen voordelen van de mestopslagsystemen? Vul onderstaand aanmeldformulier in, dan neemt een adviseur van Genap binnen enkele dagen contact met u op.

Nieuws over mestsilo opslag

Klaar voor de toekomst met uw eigen wateropslag

Klaar voor de toekomst met uw eigen wateropslag

De steeds extremere weersomstandigheden, zoals hevige neerslag, hittegolven en droogte, hebben een aanzienlijke impact op de landbouwsector. Het is van cruciaal belang dat we vandaag de dag op een slimme manier met water omgaan, waarbij efficiënte wateropslag een...

Opslag voor mest, water en biogas

Genap heeft een zeer goede naam in de agrarische sector. Al sinds 1951 levert ze opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat, biogas, slib, water en andere vloeistoffen. Veel veehouders hebben een krappe mestopslag. Zo ook de mestopslag van melkveehouder Hanco...

Alles is maatwerk bij Genap, specialist in opslag- en afdeksystemen

Alles is maatwerk bij Genap, specialist in opslag- en afdeksystemen

Agrarische ondernemers kunnen bij Genap in ’s-Heerenberg terecht voor op maat gemaakte opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat, biogas, slib, water en andere vloeistoffen. Mestbassins en silosystemen vormen de kern van het assortiment. Genap heeft zowel...