Selecteer een pagina

Voordeel op mestsilo opslag & afdekking

De door LTO Ledenvoordeel geselecteerde leverancier is ijzersterk in het leveren, plaatsen, afdekken én onderhouden van mestopslagsystemen. Beutech Agro onderscheidt zich door het feit dat ze zich met uw hulp verdiepen in uw situatie. Vervolgens zoeken ze samen met u naar de beste oplossing.

Regelgeving afdekking Per 1 januari 2018 moeten alle mestopslagsystemen (met drijfmest) worden afgedekt. LTO Ledenvoordeel organiseert het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken. Meld u zo spoedig mogelijk om te zorgen dat u tijdig aan de regelgeving voldoet.

Hoge besparingen voor leden van LTO

N

Van begin tot eind het werk uit handen

Samen met u op zoek naar beste oplossing

Agrarische ervaring, kennis en vakmanschap

Werkwijze mestsilo opslag & afdekking

De door LTO Ledenvoordeel geselecteerde leverancier is ijzersterk in het leveren, plaatsen, keuren én onderhouden van mestopslagsystemen. De silo’s en bassins zijn ook geschikt voor het opvangen van water, slib en andere vloeistoffen. De werkwijze? U van begin tot eind het werk uit handen nemen. Beutech Agro neemt hun adviesrol uiterst serieus. Samen met u wikken en wegen ze; wat past het best in uw situatie. U krijgt altijd een eerlijk en helder advies. Zij willen namelijk dat u het mestopslagsysteem koopt dat bij uw bedrijf past. Er is veel voordeel te behalen op de volgende producten en diensten:

 

Product Gemiddelde besparing*
Drijvende afdekking € 210
Spankappen € 450
Folie bassin € 500
Gaasmatsilo € 1050
Golfplaatsilo € 700
Betonsilo € 900

  • Drijvende afdekkingen
  • Spankappen
  • Folie bassins
  • Gaasmatsilo’s
  • Golfplaatsilo’s
  • Betonsilo’s

* De besparingen die in de tabel zijn weergegeven zijn op basis van de gemiddelde omvang van de opdracht. Uw daadwerkelijke besparing wordt op maat bepaald met een vast kortingspercentage.

Inkoopcollectief Mestsilo Afdekken

De regelgeving rondom het afdekken van mestsilo’s is de laatste jaren steeds verder aangescherpt. Met als laatste stand van zaken dat per 1 januari 2018 alle mestopslagsystemen (met drijfmest) moeten worden afgedekt. Om de leden van LTO te ondersteunen die nog niet aan de regelgeving voldoen, organiseert LTO Ledenvoordeel het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken. Meld u zo spoedig mogelijk om te zorgen dat u tijdig aan de regelgeving voldoet.

1.400 mestsilo’s

Per 1 januari 2018 moeten alle mestopslagsystemen worden afgedekt. Naar schatting zijn er in Nederland nog zeker 1.400 mestsilo’s die afgedekt dienen te worden. Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel, organisator van het collectief legt uit: ‘Met het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken verzamelen we alle agrariërs, die hun mestsilo moeten afdekken. Door als collectief te kiezen voor een betrouwbare partij, krijgen de deelnemers een scherpe prijs.’

‘Daarnaast kijken we ook naar kwaliteit, de garantie en ervaring in de agrosector om ‘het beste aanbod’ in de markt te selecteren. En die hebben wij gevonden in Beutech Agro.’ Schuitemaker vervolgt: ‘Wacht niet langer met aanmelden. Zo voorkomt u een hoge boete bij controle.

Meld u direct bij interesse

Heeft interesse in voordeel op mestsilo opslag of afdekking van uw mestsilo? Meld u dan vrijblijvend aan via het aanmeldformulier. Beutech neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om uw interesse door te nemen.