Selecteer een pagina

Voordeel op mestopslagsystemen en afdekkingen

De door LTO Ledenvoordeel geselecteerde leverancier is al 70 jaar een bekende naam op het gebied van mestopslagsystemen en afdekkingen. Genap werkt volgens het Alles-in-1-concept. De productie, het plaatsen, zelfs het keuren en onderhoud van uw mestsilo regelen zij. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Hoge besparingen voor leden van LTO

N

Van begin tot eind het werk uit handen

Samen met u op zoek naar beste oplossing

Agrarische ervaring, kennis en vakmanschap

Werkwijze Genap

De door LTO Ledenvoordeel geselecteerde leverancier is een betrouwbare partner op het gebied van mestopslagsystemen en afdekkingen. Veiligheid en kwaliteit; daar draait het immers om bij mestopslagsystemen. De werkwijze van Genap? U van begin tot eind het werk uit handen nemen. Samen met u wordt gekeken wat het beste past in uw situatie. U krijgt altijd een eerlijk en helder advies. Zij willen namelijk dat u het mestopslagsysteem koopt dat het beste bij uw bedrijf past. Maar ook voor onderhoud, reinigen en keuren kunt u bij Genap terecht. Er is veel voordeel te behalen op de volgende producten en diensten:

 

Product Gemiddelde besparing*
Drijvende afdekking € 210
Spankap € 450
Mestbassin € 500
Gaasmatsilo € 1050
Golfplaatsilo € 700
Betonsilo € 900

  • Drijvende afdekkingen
  • Spankappen
  • Mestbassins
  • Gaasmatsilo’s
  • Golfplaatsilo’s
  • Betonsilo’s

* De besparingen die in de tabel zijn weergegeven zijn op basis van de gemiddelde omvang van de opdracht. Uw daadwerkelijke besparing wordt op maat bepaald met een vast kortingspercentage.

Inkoopcollectief Mestsilo Afdekken

De regelgeving rondom het afdekken van mestsilo’s is de laatste jaren steeds verder aangescherpt. Met als laatste stand van zaken dat sinds 1 januari 2018 alle mestopslagsystemen (met drijfmest) moeten zijn afgedekt. Heeft u dit nog niet geregeld? Profiteer dan nu van het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken en zorg dat u aan de regelgeving voldoet.

Genap B.V.
Vestiging Steenwijk
Koematen 44
8331 TK Steenwijk
0521 – 85 76 75
info@genapagro.nl

 

Interesse?

Wilt u meer weten over het te behalen voordeel op mestopslagsystemen of afdekkingen? Meldt u zich dan vrijblijvend aan middels het aanmeldformulier. Genap neemt binnen enkele dagen contact op om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.