Selecteer een pagina

Voordeel op mestsilo’s, mestbassins en afdekkingen

Genap is al ruim 70 jaar een bekende aanbieder van mestopslagsystemen zoals verschillende mestsilo’s, mestbassins, drijfkleden en overkappingen. Met het alles-in-1-concept wordt het gehele traject van advies en productie verzorgd tot aan plaatsing en zelfs onderhoud en keuring van het mestopslagsysteem. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Speciaal voor LTO leden heeft Genap aantrekkelijke kortingen.

3

3% korting op materiaal voor LTO leden

Agrarische kennis en ervaring

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

N

KIWA gecertificeerde mestopslag

Oplossingen voor mestopslag

Bij Genap kunt u terecht voor een structurele oplossing voor uw mestopslag. Voorkom de hoge kosten van het laten afvoeren van de mest of het huren van opslagcapaciteit. Sla uw mest op eigen terrein op. De mestopslagsystemen van Genap zijn er in verschillende soorten en maten:

Mestsilo’s

De populaire gaasmatsilo is snel op te bouwen en relatief makkelijk verplaatsbaar. Deze mestsilo is opgebouwd uit stalen elementen die onderling gekoppeld zijn tot een sterke, stabiele wandconstructie met aan de binnenzijde een HDPE folie in combinatie met een mestsilobekleding. De simpele constructie en eenvoudige en snelle montage maakt het een zeer betaalbare vorm van mestopslag.

Genap levert ook andere soorten mestsilo zoals een betonsilo en een golfplaatsilo.

Mestbassins

Wilt u een betaalbaar opslagsysteem voor grote hoeveelheden mest? Dat bovendien makkelijk en snel te plaatsen is? Kies dan voor het mestbassin van Genap. Het bassin wordt uitgegraven en bekleed met folie. De uitgegraven grond wordt gebruikt om dijken aan te leggen. De diepte van het bassin is afhankelijk van de grondwaterstand. U kunt een mestbassin in elke afmeting bestellen; Genap maarkt het voor u op maat.

Afdekken mestopslag

Voor het afdekken van opslagsystemen gelden strenge regels. Welke afdekking het meest geschikt is hangt af van het mestopslagsysteem, de afmeting en vorm, het opgeslagen medium en de klimatologische omstandigheden. Genap kan zowel nieuwe als bestaande silo’s voorzien van een afdekking. Twijfelt u of uw huidige afdekking aan vervanging toe is of niet meer door de keuring komt? Vraag het aan de specialist.

Over Genap

LTO Ledenvoordeel selecteerde Genap als partner vanwege hun ervaring op het gebied van mestopslagsystemen en afdekkingen. Al sinds 1951 is Genap specialist op het gebied van folieconstructies voor de agrosector. In de productielocaties in ’s-Heerenberg en Steenwijk produceren ze folieconstructies op maat. Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben ze alles in eigen hand en kunnen de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij verliezen ze de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Het salesteam van Genap bestaat uit mensen met een agrarische achtergrond. Mensen die uit ervaring een gericht en eerlijk advies kunnen geven over de beste oplossing voor uw boerenbedrijf.

Genap B.V.
Vestiging Steenwijk
Koematen 44
8331 TK Steenwijk
0521 – 85 76 75
info@genapagro.nl

genapagro.nl

 

Interesse?

Wilt u meer weten over het te behalen voordeel op mestopslagsystemen of afdekkingen? Meldt u zich dan vrijblijvend aan middels het aanmeldformulier. Genap neemt binnen enkele dagen contact op om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.