Selecteer een pagina

Vaste tarieven voor stroom en gas

7,9/10 bekijk reviews

 

Wilt u zekerheid van een vast bedrag per kWh of m3 dan kiest u voor elektriciteit en aardgas van Greenchoice. Zij levert 100% groene Nederlandse stroom en CO₂-gecompenseerd gas en heeft goede voorwaarden voor u. Sluit u nu aan bij het grootste agrarische collectief voor boerenstroom.

100% boerenstroom uit Nederland
 Bosgecompenseerd aardgas
Meest klantvriendelijke energieleverancier van Nederland

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

100% Boerenstroom en bosgecompenseerd gas

Sinds 2012 heeft LTO Ledenvoordeel een samenwerking met Greenchoice. Een bewuste keuze. Het bedrijf vervult een voortrekkersrol op het gebied van verduurzaming. Bovendien komt Greenchoice bij onafhankelijke onderzoeken steevast als topper uit de bus op het gebied van klantvriendelijkheid (MarketResponse).

LTO Ledenvoordeel heeft met Greenchoice afspraken gemaakt over de herkomst van stroom. Deze is niet alleen groen, maar wordt door collega boeren opgewekt. Dat is goed voor de sector. Daarom is 100% Boerenstroom alleen groene stroom die is opgewekt in Nederland door boeren en tuinders.

Omdat veel ondernemers niet direct van het gas af kunnen, biedt Greenchoice bosgecompenseerd gas aan. Door te investeren in het beschermen van bestaande bossen, het herstellen van beschadigde natuur en het aanplanten van nieuw bos wordt de CO₂ gecompenseerd.

leden doen al mee met dit collectief

Bekijk de ervaringen van andere leden

‘Het aanbod van Greenchoice was heel gunstig omdat leden korting krijgen vanwege de collectieve inkoop.’

Bram Dieleman

Akkerbouwer uit Zeeland

‘De overstap is heel goed gegaan. Het ging helemaal vanzelf en we hebben geen dag zonder stroom gezeten.’

Esther Korrel

Melkveehouder uit Kockengen

‘We vinden het mooi om bij te dragen aan het zichtbaar maken van groene stroom die door boeren wordt opgewekt.’

Gerard van Beusichem

Akkerbouwer uit Flevoland

Wilt u ook stroom of gas met ledenvoordeel?

Kiest u ook voor de zekerheid van vaste stroom en gasprijzen? Bekijk het aanbod voor de huidige tarieven en leg ze snel vast voor 1 of 3 jaar. 

Nieuws over energie

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

Energieleverancier Audax Renewables heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de zakelijke en agrarische markt. Sinds half februari kunnen LTO-leden met korting gebruik maken van hun diensten, die ze tegen een eerlijke en transparante vaste prijs leveren. In 2003...

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde. Wim Koskamp heeft een...

Maak gebruik van duurzaamheidssubsidies in 2024

Maak gebruik van duurzaamheidssubsidies in 2024

Produceert u hernieuwbare energie of heeft u maatregelen getroffen om CO₂-uitstoot te verminderen? Dan kunt u als agrarisch ondernemer mogelijk gebruik maken van verschillende financiële regelingen en subsidies. Kleinzakelijke ondernemers (maximaal 3×80 Ampère) kunnen...