Extra voordeel bij Greenchoice!

Wilt u zeker zijn van een voordelig vast energietarief? Kies dan voor het LTO collectief bij Greenchoice:

    • 100% boerenstroom uit Nederland opgewekt door LTO-leden
    • Bosgecompenseerd aardgas
    • Klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Elk kwartaal organiseren we een inkoopronde. Hoe meer mensen mee doen, hoe lager de collectieve tarieven. Sluit u nu aan bij het grootste agrarische collectief en ontvang een voordelig voorstel.

Doe mee met deze inkoopronde

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vraagbundeling maart-juni
Loopt uw huidige energiecontract af tussen 1 maart en 1 juni?
Doe dan nu mee met deze vraagbundeling.
Tot 3 februari 12.00 uur kunt u zich vrijblijvend aanmelden.

Scherpe tarieven ook bij verlenging

100% boerenstroom uit NL

Beter advies. Onze helpdesk zit voor u klaar

Meest klantvriendelijke energiebedrijf

Greenchoice

‘Sinds 2012 heeft LTO Ledenvoordeel een samenwerking met Greenchoice. Een bewuste keuze. Het bedrijf vervult een voortrekkersrol op het gebied van verduurzaming. Zo maakte Greenchoice de weg vrij voor eenvoudig salderen bij zonnepanelen. Nog steeds bieden ze de beste voorwaarden in het geval van terugleveren van stroom voor kleinzakelijke aansluitingen. Bovendien komt Greenchoice bij onafhankelijke onderzoeken steevast als topper uit de bus op het gebied van klantvriendelijkheid en prijs. LTO heeft met Greenchoice afspraken gemaakt over de herkomst van stroom. Deze is niet alleen groen, maar wordt door collega boeren opgewekt. Dat is goed voor de sector!’

 

100% boerenstroom uit Nederland

Wekt u zelf stroom op?

Kleinverbruikers:
Bij het LTO Collectief van Greenchoice krijgt u de beste voorwaarden. Naast 100% saldering krijgt u een extra hoge vergoeding over het overschot tot 10.000 kWh. Vraag ons naar de voorwaarden. Heeft u nog geen zonnepanelen? Klik hier voor meer informatie.

Grootverbruikers:
Bent u ook geïnteresseerd om uw opgewekte stroom te leveren aan Nederlandse agrariërs die uw stroom vervolgens kunnen gebruiken voor hun productieprocessen? Wat als wij u vertellen dat de door u opgewekte energie nu al gebruikt wordt door andere Nederlandse agrarische ondernemers?

klik hier om zelf Energie van Boeren-opwekker te worden.

Prijsopgave aanvragen

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Vraag dan een prijsopgave aan voor Boerenstroom en bosgecompenseerd aardgas bij Greenchoice door op onderstaande knop te klikken.

N
Het aanbod is uiteraard vrijblijvend