Selecteer een pagina

Ledenvoordeel op MoveRTK

MoveRTK is een technologie om plaatsbepaling van GPS te corrigeren. In plaats van signalen van zendmasten werkt RTK met een datasignaal via mobiel internet. MoveRTK kan zo een nauwkeurigheid bereiken van minstens 2 centimeter. Automatische machinebesturing is daardoor nog nauwkeuriger.

Leden kunnen gebruikmaken van MoveRTK met € 250,- korting per jaar.

Exclusief ledenvoordeel van €250 per jaar

Betrouwbaar en nauwkeurig tot 2 cm

Landelijke dekking

Vakmanschap, ervaring en kennis

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse plaatsbepalingstechnologieën gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kennis en de kwaliteit (correctheid signaal). Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt MoveRTK als beste uit de bus als het gaat om prijs, kennis en ervaring, landelijke dekking en merk onafhankelijkheid.

Bekijk onze selectieprocedure

De ontwikkelingen

Ontwikkelingen in precisie landbouw zijn al enkele jaren bezig. Vroeger werden er paaltjes geplaatst om recht te rijden. Inmiddels is het niet meer nodig om überhaupt zelf te sturen. Bij het inkopen van een goed systeem, is o.a. rekening gehouden plaatsbepaling, nauwkeurigheid en onafhankelijkheid.

Onafhankelijke instantie

Een correctiesignaal op basis van mobiel internet biedt voordelen. In overleg met de leverancier is de nauwkeurigheid getoetst door TUV, een onafhankelijke instantie. Een dynamische nauwkeurigheid van minder van 2 centimeter verspreid over Nederland kon hiermee aangetoond worden.

Samenwerking

Dankzij brede belangstelling onder de leden door gezamenlijke inkoop is MoveRTK zeer betaalbaar. Als brancheorganisatie zijn we de samenwerking aangegaan met o.a. Cumela, Fedecom en Bouwend Nederland. Door de vele gebruikers, is het mogelijk om deze dienst tegen lage tarieven aan te bieden.

MoveRTK

De plaatsbepalingstechnologie RTK-GPS biedt een voordelig alternatief voor de correctiesignalen van zendmasten. De gebruiker hoeft namelijk niet te investeren in deze per merk verschillende zendmasten. In plaats daarvan werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Dit signaal zorgt voor een correctie op het GPS-signaal, waardoor landelijk een nauwkeurigheid van 2 cm bereikt kan worden. Met behulp van deze nauwkeurigheid kan ook automatische machinesturing plaatsvinden. Het netwerk van MoveRTK biedt een hoge TÜV-gecertificeerde kwaliteit en landelijke dekking. Bovendien is MoveRTK merkonafhankelijk.

De voordelen op een rij

Merkonafhankelijk, open netwerk; Flexibele inzet door landelijke dekking; Betrouwbare dienst, 24/7 beschikbaar; Zeer voordelig dankzij extra ledenkorting deelnemende organisaties; Overal goede ontvangst dankzij de professionele SIM-kaart met gebruik van het KPN-netwerk; TüV gecertificeerde, dynamische nauwkeurigheid van 2 cm.; Jaar na jaar herhaalbaar; Geen binding aan regionale referentie-ontvangers.

Hoe hoog is de korting op MoveRTK?

Leden kunnen gebruikmaken van MoveRTK voor slechts € 500,- per jaar (normaal € 750,-). Deze prijs is inclusief simkaart met dataverbruik voor MoveRTK.

Meer informatie & aanmelden

Op de website van MoveRTK vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Nieuws over bedrijfsvoering

5 tips voor optimale kwaliteit van drinkwater voor vee

5 tips voor optimale kwaliteit van drinkwater voor vee

Een goede drinkwatervoorziening draagt bij aan de diergezondheid, maar het blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk om deze te waarborgen. Wateronderzoek door Normec Foodcare helpt veehouders systematisch inzicht te krijgen in hun waterkwaliteit. In dit...

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus wordt het verplicht om één van de vier punten voor uw verlenging te halen bij een fysieke bijeenkomst. Het gaat om een punt voor Veiligheid en techniek (VT), zowel voor ‘Uitvoeren’ als ‘Bedrijfsvoeren’. Tot en met juli kunt u nog volledig online...