Selecteer een pagina

Ledenvoordeel op MoveRTK

De meest betrouwbare plaatsbepaling met ledenvoordeel

MoveRTK is een plaatsbepalingstechnologie. In plaats van correctiesignalen van zendmasten werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Leden kunnen voordelig gebruikmaken van MoveRTK voor slechts €500,- per jaar (normaal €750,-). MoveRTK kan een nauwkeurigheid bereiken van 2 centimeter. Zelfs automatische machinebesturing is hiermee mogelijk.

Exclusief ledenvoordeel van €250 per jaar

Betrouwbaar en nauwkeurig tot 2 cm

Landelijke dekking

Vakmanschap, ervaring en kennis

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Michiel Loman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse plaatsbepalingstechnologieën gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kennis en de kwaliteit (correctheid signaal). Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt MoveRTK als beste uit de bus als het gaat om prijs, kennis en ervaring, landelijke dekking en merk onafhankelijkheid.

Bekijk onze selectieprocedure

De ontwikkelingen

Ontwikkelingen in precisie landbouw zijn al enkele jaren bezig. Vroeger werden er paaltjes geplaatst om recht te rijden. Inmiddels is het niet meer nodig om überhaupt zelf te sturen. Bij het inkopen van een goed systeem, is o.a. rekening gehouden plaatsbepaling, nauwkeurigheid en onafhankelijkheid.

Onafhankelijke instantie

Een correctiesignaal op basis van mobiel internet biedt voordelen. In overleg met de leverancier is de nauwkeurigheid getoetst door TUV, een onafhankelijke instantie. Een dynamische nauwkeurigheid van minder van 2 centimeter verspreid over Nederland kon hiermee aangetoond worden.

Samenwerking

Dankzij brede belangstelling onder de leden door gezamenlijke inkoop is MoveRTK zeer betaalbaar. Als brancheorganisatie zijn we de samenwerking aangegaan met o.a. Cumela, Fedecom en Bouwend Nederland. Door de vele gebruikers, is het mogelijk om deze dienst tegen lage tarieven aan te bieden.

MoveRTK

De plaatsbepalingstechnologie RTK-GPS biedt een voordelig alternatief voor de correctiesignalen van zendmasten. De gebruiker hoeft namelijk niet te investeren in deze per merk verschillende zendmasten. In plaats daarvan werkt Netwerk-RTK met een datasignaal via mobiel internet. Dit signaal zorgt voor een correctie op het GPS-signaal, waardoor landelijk een nauwkeurigheid van 2 cm bereikt kan worden. Met behulp van deze nauwkeurigheid kan ook automatische machinesturing plaatsvinden. Het netwerk van MoveRTK biedt een hoge TÜV-gecertificeerde kwaliteit en landelijke dekking. Bovendien is MoveRTK merkonafhankelijk.

De voordelen op een rij

Merkonafhankelijk, open netwerk; Flexibele inzet door landelijke dekking; Betrouwbare dienst, 24/7 beschikbaar; Zeer voordelig dankzij extra ledenkorting deelnemende organisaties; Overal goede ontvangst dankzij de professionele SIM-kaart met gebruik van het KPN-netwerk; TüV gecertificeerde, dynamische nauwkeurigheid van 2 cm.; Jaar na jaar herhaalbaar; Geen binding aan regionale referentie-ontvangers.

Hoe hoog is de korting op MoveRTK?

Leden kunnen gebruikmaken van MoveRTK voor slechts € 500,- per jaar (normaal € 750,-). Deze prijs is inclusief simkaart met dataverbruik voor MoveRTK.

Meer informatie & aanmelden

Op de website van MoveRTK vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Nieuws over bedrijfsvoering

Schoner water en hogere klauwgezondheid dankzij het Watter-systeem

Schoner water en hogere klauwgezondheid dankzij het Watter-systeem

Barry van Bezooyen heeft in 2022 de boerderij van zijn ouders volledig overgenomen. Het bedrijf in Lexmond telt 110 melkkoeien met ongeveer 50 stuks jongvee. Lange tijd hadden de koeien onverklaarbare gezondheidsproblemen, wat uiteraard voor bijbehorende frustraties...

Kiezen tussen voordelig of betrouwbaar

Kiezen tussen voordelig of betrouwbaar

Een kwalitatief goed correctiesignaal is als een goede nachtrust. Het is vanzelfsprekend totdat het een keer­tje misgaat en het je opbreekt. En dan is het te laat. Zo is het ook met een gps RTK-correctiesignaal.    Een keertje kijken bij de buren kan nooit kwaad. Soms...

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met een subsidieregeling voor boeren of loonwerkers die werken aan preventieve en niet-chemische maatregelen om de geïntegreerde gewasbescherming op hun bedrijf te verbeteren. Zij kunnen in september subsidie...