Selecteer een pagina

Meer geld in de pot voor zonneboilers en warmtepompen

door | 12 juni 2017

Per 1 juli 2017 is het budget van de ISDE, onder andere voor zonneboilers en warmtepompen, verhoogd van 70 naar 90 miljoen euro. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van deze systemen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Waarom deze subsidie?

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

De Investeringssubsidie duurzame energie voor kleine apparaten voor de productie van duurzame energie komt voort uit het Energieakkoord in 2013 en is aangekondigd in de Warmtevisie in april 2015. De meerjarige regeling opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Per subsidiejaar wordt het budget vooraf bekend gemaakt. (bron: rvo.nl)[block style=”white” backgroundcolor=”#dddddd” margintop=”0″ marginbottom=”-40″]

- 5%

Tot wel 60% besparen op de gasrekening en ook nog 5% factuurkorting

Lees verder

2 jaar garantie

2 jaar volledige garantie, service & onderhoud op het warmtepompsysteem

Lees verder


[/block]

Energie