Selecteer een pagina

Duurzame warmte- en energiesystemen

Door aanwezige restwarmte (bijv. van dieren) te hergebruiken in combinatie met een warmtepomp van Nibe bespaart u tot wel 75% op uw gasverbruik! Als lid van LTO ontvangt u voordeel op energiesystemen gebaseerd op geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag. Naast het standaard, marktconforme aanbod, ontvangt u een additioneel voordeel in de vorm van 2 jaar volledige garantie inclusief service & onderhoud op het warmtepompsysteem én 5 jaar garantie op de warmtepomp inclusief werkloon en voorrijkosten.

Bespaar tot 75% uw gasverbruik!

i

Volledige garantie, service & onderhoud

}

Zeer snelle terugverdientijden

Vakmanschap, kennis en ervaring

Kunnen wij u helpen?

Joah, Ageeth en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 

 088 888 67 77

 info@ltoledenvoordeel.nl

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, techniek en betrouwbaarheid van de leverancier. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt R&R Systems samen met Nibe als beste uit de bus als het gaat om prijs, ervaring en kwaliteit.

Bekijk onze selectieprocedure

Ervaring

In met name de intensieve veehouderij heeft R&R systems al vele systemen gerealiseerd middels toepassen van warmtepompen, warmtewisselaars, geothermie en/of warmte en koude opslag. Er is vanuit LTO kritisch gekeken naar de business cases van de diverse toepassingen.

Bekijk onze selectieprocedure

Maatwerk

Omdat de oplossingen die R&R systems biedt altijd maatwerk zijn, en per bedrijf verschillen, is het vrijwel onmogelijk om vergelijking te maken met andere leveranciers. Daarom is in dit inkooptraject met name gekeken naar ervaring van leverancier, referenties van gebruikers, werkwijze en garanties.

Bekijk onze selectieprocedure

Duurzaam

R&R systems is een bedrijf dat al vele jaren actief is met het aanbieden van duurzame energiesystemen. Technische oplossingen om warmte in een bedrijf optimaal te benutten en daarmee de (gas) kosten flink terug te dringen. Een interessante mogelijkheid voor leden.

Energiebesparende maatwerkoplossingen

Door gebruik te maken van o.a. restwarmte uit mest ventilatielucht en/of spuiwater of warmte van de dieren, en deze weer slim in te zetten, worden grote besparingen op energiekosten gerealiseerd en worden welzijn en klimaat voor het dier aanzienlijk verbeterd. Over het algemeen verdienen de investeringen zich binnen enkele jaren terug. (Excl. subsidies en fiscale afschrijvingen)

R&R Systems is producent en leverancier van duurzame energiesystemen waarmee agrarische ondernemingen veel energie kunnen besparen en een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

Uw ledenvoordeel

Naast het standaard, marktconforme aanbod, ontvangt u een additioneel voordeel in de vorm van 2 jaar volledige garantie inclusief service & onderhoud op het warmtepompsysteem én 5 jaar garantie op de warmtepomp inclusief werkloon en voorrijkosten.

R&R Systems ontwikkelt duurzame maatwerkoplossingen die zijn gebaseerd op geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag. Doordat alle specialismen in huis zijn, heeft u met slecht één enkele partij te maken. Mede dankzij ruime ervaring in de agrarische sector worden de duurzame energiesystemen tot succesvolle projecten gebracht.

Subsidies

Afhankelijk van het systeem dat u laat plaatsen komt u in aanmerking voor subsidie. Met name de Energie Investerings Aftrek (EIA) en de Milieu Investerings Aftrek (MIA) kunnen hierbij interessant zijn.

Ledenvoordeel op energiesystemen

Wilt u een gratis adviesgesprek of wilt u meer informatie over de producten en/of diensten van Nibe R&R? Geef dan uw gegevens door via onderstaand formulier.