Overstappen op zonne-energie?

Goed idee! Maar al snel belandt u in een informatiestroom over subsidieregelingen, belastingvoordelen, rendementsberekeningen en nog veel meer. Wij weten er alles van. Daarom nemen wij u veel werk uit handen. Zo hoeft u zich niet te ontwikkelen tot energie-expert om toch de beste keus te maken. U klopt bij ons aan voor het beste advies en bent zeker van het beste aanbod voor uw situatie.

Bent u nog aan het oriënteren? Bespreek uw situatie met ons en wij geven u advies. Bent u al verder en weet u dat u zonnepanelen wilt? Vraag dan via ons een maatwerkofferte aan van bij Tenten Solar, de leverancier die wij in 2017 als beste keuze selecteerden voor de leghennenhouderij.

Direct een offerte

Beste prijs kwaliteit/verhouding

Werkzaam door heel Nederland

Veel ervaring in de agrarische sector

Meer dan 750 tevreden leden gingen u voor


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse zonnepanelenleveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden die we hebben door vertaald in een pakket van eisen. Op basis van het LTO pakket van eisen komt Tenten Solar het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, service en rendement.

Bekijk onze selectieprocedure

Wij onderhandelen voor úw besparing

Hoe wij aan zo’n scherp tarief voor zonnepanelen komen? Simpel: dankzij een grote achterban. Wij onderhandelen namens alle LTO-leden en krijgen zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor u.

Daarnaast maken allerlei financiële regelingen het overstappen op duurzame energie nóg aantrekkelijker. Zoals de mogelijkheden voor subsidie en investeringsaftrek bij uw investering. Wij onderzoeken voortdurend alle ins-en-outs van zonne-energie. Zo nemen wij een stevige positie in bij de onderhandelingen. Deze ervaring maakt ons de perfecte ondersteuning bij uw overstap naar zonne-energie.


Wel of niet zelf investeren

Kopen (Zelf investeren)

Heeft u de mogelijkheid om zelf te investeren, dan is dit qua rendement in veel gevallen de meest interessante optie. Tegelijkertijd moet u als 100% eigenaar wel zelf het onderhoud regelen.

U bent eigenaar. Na realisatie zijn geen andere partijen betrokken;
Hoogste rendement op de investering;
Zelf verantwoordelijk voor exploitatie (onderhoud, monitoring, verzekering);
Grote eigen investering nodig. Gaat ten kosten van liquiditeit;

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van eventuele leningen en het verkrijgen van subsidies.

Op de financieringspagina vindt u hier meer informatie over.

Subsidies en financiering

Collectieve inkoop Zonnepanelen
succes op meer dan 750 bedrijven

Al meer dan 750 leden deden mee aan de collectieve inkoop van zonnepanelen. Lees hier over het succes dat tal van boeren en tuinders uit heel Nederland ondervonden.

Jeroen Smulders – Zorgboerderij Schijndel:
“De prijsstelling was erg scherp!”
Albert Kosdi – Komkommerkweker Oosterhout:
“Alles werd in goede banen geleid”

Bekijk alle referenties

Investeer met zekerheid

Wij zorgen voor de kwaliteit die leghennenhouder nodig heeft

Zonnepanelen in de agrarische sector

Verduurzaming van de agrarische bedrijfsvoering is voor LTO een belangrijk speerpunt. Het benutten van zonne-energie door het plaatsen van zonnepanelen op agrarische gebouwen past hier goed bij. Zonne-energie is namelijk beter voor het milieu dan energie uit aardgas of steenkool. Naast het milieuvriendelijke aspect, bespaart u met het plaatsen van zonnepanelen vaak ook aanzienlijk op uw energierekening.

Al meer dan 750 installaties gerealisseerd

Zonnepanelen_kaart

Collectieve_Inkoop_Zonnepanelen

Interessant?

Twijfelt u nog of zonnepanelen voor u interessant zijn? Neem gerust contact op met LTO Ledenvoordeel. Op basis van een aantal kerngetallen zoals verbruik en aansluiting kunnen wij u snel -meestal binnen 5 minuten- op weg helpen.

contact

 

Direct aanmelden collectieve inkoop zonnepanelen

Tenten Solar_logoGoede kwaliteit en een scherpe prijs. Door gezamenlijk in te kopen met LTO Ledenvoordeel realiseert u beiden. Wilt u een offerte op maat met LTO korting ontvangen? Klik op offerte aanvragen.

Offerte aanvragen