Selecteer een pagina

Bekijk het webinar ‘Zonnepanelen goedkoper dan ooit’

door | 5 januari 2024

Tijdens het webinar over zonnepanelen van LTO Ledenvoordeel, kwamen verschillende experts aan het woord en werden er veel vragen gesteld door ondernemers. De host ging in gesprek met zonnepanelenexperts Rob Marijnusse en van Tenten Solar, energieadviseur Nick Waltmans van Full Power Support en een Remy Kruize van LTO Verzekeringen.

Heeft u het gemist? Kijk hier het webinar terug

 

Tenten Solar

Belangrijk bij zonnepanelen is de prijs-kwaliteitverhouding. Leveren ze genoeg rendement op en is de installatie kwalitatief goed? Voldoet ze aan alle veiligheidseisen en Scope 12? Rob Marijnusse legt uit waar u op moet letten en beantwoord alle vragen over zonnepanelen tijdens het webinar. Tenten Solar heeft veel ervaring in de agrarische sector en heeft al honderden zonnepanelen-installaties naar volle tevredenheid geïnstalleerd. LTO-leden worden volledig ontzorgd en krijgen korting op de panelen.

Meer over dit aanbod

 

Full Power Support

Bij de oriëntatie en het installeren van voorzieningen die hernieuwbare energie produceren komt een hoop kijken. U belandt al snel in een doolhof van informatie over subsidieregelingen en voorwaarden, belastingvoordelen, rendementsberekeningen en nog veel meer. De adviseurs van Full Power Support weten er gelukkig alles van. Ook kunnen zij helpen met het regelen van netcapaciteit en meetcontracten. Nick Waltmans vertelt waar u allemaal aan moet denken bij de aanschaf van zonnepanelen.

Bekijk dit aanbod

 

LTO Verzekeringen

Geen agrarisch bedrijf is hetzelfde en geen ondernemer denkt hetzelfde. Daarom komen de deskundige verzekeringsspecialisten van LTO Verzekeringen graag thuis aan de keukentafel uitleg geven hoe ze u verder kunnen helpen. Remy Kruize gaat tijdens het webinar in op de eisen die verzekeraars stellen aan verzekeringen met betrekking tot zonnepanelen.

Bekijk dit aanbod