Selecteer een pagina

Voordelige vaste energietarieven

Wilt u zeker zijn van een voordelig vast energietarief? Kies dan voor stroom en aardgasinkooop via het energiecollectief van LTO bij Greenchoice of Profito. Al 6.000 deelnemers vertrouwen op de inkoopkracht van LTO. Ieder kwartaal organiseert LTO Ledenvoordeel een vraagbundeling. Door vooraf te inventariseren wie interesse heeft kunnen we een extra scherpe prijs bedingen.

6.000 deelnemers

vertrouwen op onze inkoopkracht

Scherpe tarieven ook bij verlenging

100% agrarisch stroom bij 1 en 3 jarig aanbod

Beter advies. Onze helpdesk zit voor u klaar

Hoge kwaliteit, vakkundig en ervaring

Greenchoice

‘Sinds 2012 heeft LTO Ledenvoordeel een samenwerking met Greenchoice. Een bewuste keuze. Het bedrijf vervult een voortrekkersrol op het gebied van verduurzaming. Zo maakte Greenchoice de weg vrij voor eenvoudig salderen bij zonnepanelen. Nog steeds bieden ze de beste voorwaarden in het geval van terugleveren van stroom voor kleinzakelijke aansluitingen. Bovendien komt Greenchoice bij onafhankelijke onderzoeken steevast als topper uit de bus op het gebied van klantvriendelijkheid en prijs.’

Profito

Via ons voordelige huismerk Profito leveren we groene stroom en aardgas via een vast tarief van 1 of 3 jaar.

 

Zo vloeit er geld terug naar de agrarische sector in plaats van naar de grote energiereuzen die vaak fossiele brandstof of kernenergie gebruiken. In totaal zijn er circa 45 boeren en tuinders die ons collectief van energie voorzien via windenergie, zonne-energie of vergisting.

Akkerbouwer Van Beusichem (foto) uit Biddinghuizen levert stroom aan het Energie van Boeren collectief. Lees hier zijn verhaal.

Varkenshouder Bert Rijnen uit Oirschot is één van de grootste energieproducenten van het collectie. Lees ook zijn verhaal

Wekt u zelf energie op?

Kleinverbruikers:
Bij het LTO Collectief van Greenchoice krijgt u de beste voorwaarden. Naast 100% saldering krijgt u een extra hoge vergoeding over het overschot tot 10.000 kWh. Vraag ons naar de voorwaarden. Heeft u geen zonnepanelen? Klik hier voor onze vraagbundeling.

 

Grootverbruikers:
Bent u ook geïnteresseerd om uw opgewekte stroom te leveren aan Nederlandse agrariërs die uw stroom vervolgens kunnen gebruiken voor hun productieprocessen? Wat als wij u vertellen dat de door u opgewekte energie nu al gebruikt wordt door andere Nederlandse agrarische ondernemers?

klik hier om zelf Energie van Boeren-opwekker te worden.

 

Prijsopgave aanvragen

Wilt u ook een lagere energierekening zonder ieder jaar over te hoeven stappen? Vraag dan een prijsopgave aan door op onderstaande knop te klikken.

N
Vrijblijvend inzicht in de tarieven
N
Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast
N
Doorlopend voordeel