Agrarische ondernemers met een Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen betalen in een aantal gevallen te veel. Bijvoorbeeld als de polis voor 2013 is afgesloten. Tot deze tijd werd de provisie berekend in de polis. Hierdoor is de premie vaak flink hoger dan wanneer de verzekering nu wordt aangegaan.

Lees verder

Als marketing & communicatie medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie activiteiten van LTO Ledenvoordeel. In deze organiserende, ondersteunende en uitvoerende functie bepaal je mede het imago van de organisatie en zorg je voor verdere groei van deelname.

LTO Ledenvoordeel werkt met meer dan 60 bedrijven (partners) samen, om de leden van LTO te voorzien van diverse voordelen. In samenspraak met partners en directe collega’s werk je acties uit en zorg je voor de uitvoering hiervan. Door effectieve inzet van diverse communicatiemiddelen zowel online als in print zorg je voor groei van deelname.

Lees verder

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt. LTO Ledenvoordeel wil de aanschafprijs laag houden door de gids gezamenlijk in te kopen. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids betaald u slechts € 35,00 per gids (excl. € 4,50 verzendkosten). Na uw aanmelding ontvangt u, tot wederopzegging, de gids jaarlijks thuis.

Lees verder

De LTO Zorgvergelijker is speciaal door LTO Ledenvoordeel ontwikkeld om collectieve zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Collectieve verzekeringen hebben vaak extra’s ten opzichte van reguliere zorgverzekeringen waar andere vergelijkingsprogramma’s geen rekening mee houden. Denk hierbij aan extra fysiobehandelingen.

Lees verder