Top 5 besparingen met LTO Ledenvoordeel

door | 12 april 2018

Met 40.000 boeren en tuinders kun je voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft daarom met meer dan 65 partijen afspraken gemaakt over voorwaarden en condities. Samen sta je namelijk sterker. Waar besparen leden momenteel het meeste op dankzij hun lidmaatschap? Bekijk de top 5.

1. Stroom en aardgas

Een stroomaansluiting heeft ieder boeren- en/of tuindersbedrijf nodig. Daarom heeft LTO Ledenvoordeel een aantrekkelijk ledenvoordeel geregeld bij energieleverancier Greenchoice. Het collectief zorgt voor een doorlopend scherp aanbod voor de inmiddels 6.000 deelnemers. Bovendien is de groene stroom die u geleverd krijgt, 100% afkomstig van andere LTO-leden. Dat noemen wij Energie van Boeren.
2. Mobiele telefonie

Met Telfort Zakelijk belt u op het betrouwbare KPN-netwerk, maar dan heel voordelig dankzij een super scherp ledenvoordeel. Wat dacht u van onbeperkt bellen en 6 GB data voor slechts € 14,50 per maand! Dankzij deze scherpe tarieven zijn er zo’n 6000 contracten afgesloten via LTO Ledenvoordeel. Bekijk alle opties.
8% tot 15% voordeliger

Extra voordelige Sim Only abonnementen met KPN

Lees verder

3. Diesel

Voor een scherpe dagprijs hoeft u alleen maar op onze website te kijken. Dat bespaart u veel rondbellen en pingelen. Vooral in de drukke oogstperiode zit u daarop niet te wachten. Niet voor niets kiezen steeds meer leden voor onze A-kwaliteit diesel. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bekijk de actuele dagprijs.
-€ 0,02

€0,02 korting per liter diesel op de voordelige dagprijs bij Wiersma

Lees verder

4. Kärcher reinigingsapparatuur

Toe aan nieuwe schoonmaakkracht in de stal of op het erf? Kies dan voor een Kärcher professional en ontvang tot € 250 geld terug van LTO. Deze actie wordt dit jaar al voor de vierde keer gehouden. Daardoor is Kärcher onbetwist de nummer 1 qua reinigingsapparatuur in de agro-sector. U kunt nu ook genieten van speciale voorjaarsacties. Bekijk het aanbod.
tot -€ 250

Tot € 250,- retour bij aanschaf Kärcher Professional Reinigingsapparatuur.

Lees verder

5. Zonnepanelen

Bij duurzame energie denkt de boer meestal vanzelf aan zonnepanelen vanwege het rendement. Dit is dankzij de onlangs verruimde salderingsregeling (terugleveren) nog steeds heel aantrekkelijk. Over de afgelopen jaren is er voor meer dan 35 miljoen euro aan zonnepanelen geïnstalleerd met LTO’s collectieve zonnepanelen inkoop. De totale besparing loopt daarmee ook flink op! Bovendien zorgt het LTO-eisenpakket voor een betrouwbare leverancier voor uw investering. Bekijk dit aanbod.
- 4%

Zo’n 4 % korting én de beste prijs/kwaliteitverhouding van alle aanbieders

Lees verderLedenvoordeel loont altijd Wij onderzoeken waar LTO-leden behoefte aan hebben. Dat heeft tot nu toe 65 raamcontracten met betere voorwaarden voor LTO-leden opgeleverd. Als lid kunt u ook altijd contact opnemen met de helpdesk van LTO Ledenvoordeel. Stel gerust uw vraag en u krijgt van ons een eerlijk antwoord.