Johan Schuitemaker, Productmanager

De functie als productmanager kwam toevallig op mijn pad. Ze zochten een productmanager met achtergrond in energiezaken die verder vorm kon geven aan de collectieve invulling van stroom en gaslevering én duurzame opwekking, m.n. zonnepanelen. Dat zag ik mijzelf wel doen.

Hoe help ik u verder?

Als productmanager houd ik me bezig met uitbreiding en beheer van ons productassortiment. Inmiddels al wel veel breder dan alleen energie. Of het nu gaat om koffie, zonnepanelen, plaagdierbeheersing, tractor rijbewijs of het opruwen van betonvloeren, ik mag aan de bak om de beste partij in de markt te selecteren tegen de best mogelijke condities voor onze leden.

Vanwege deze veelzijdigheid heb ik hier veel plezier in. Mijn dagindeling is heel wisselend. Ook vind ik het leuk om een optimum te zoeken in de onderhandeling waarbij de LTO-leden echt een ledenvoordeel ervaren, maar het voor de leverancier nog steeds interessant is om een aanbod te doen. Dit is soms een echte puzzel, maar als het dan lukt geeft dit een enorme voldoening!