Selecteer een pagina

Slaapoplossingen van Medipoint

door | 23 januari 2023

Uit eerder onderzoek onder boeren en tuinders werd duidelijk dat veel agrarisch ondernemers kampen met slaapproblemen. Niet alleen het vaak fysiek zware werk maar ook de psychische last van het ondernemersleven leiden soms tot slapeloze nachten. Goede slaapomstandigheden zijn daarom een must voor iedere ondernemer.

Maar liefst één op de drie mensen slaapt regelmatig slecht. En in sommige gevallen kan een goed matras of ander hoofdkussen daar al bij helpen. De slaapadviseurs van Medipoint weten als geen ander hoe je de kwaliteit van je nachtrust kunt verbeteren. Als je herstelt van een operatie, om comfortabeler in en uit bed te stappen of als je gewoonweg beter wilt slapen. Shereen de Rijk, manager Marketing en Service & Advies bij LTO Ledenvoordeel: ‘Als je weet dat we gemiddeld maar liefst éénderde van ons leven slapend doorbrengen, dan hoeven we eigenlijk niet uit te leggen hoe belangrijk een goed bed is. Het slaappatroon en de slaapbehoefte verschilt van persoon tot persoon, de één kan met minder toe dan de ander. Daarom vinden wij persoonlijk advies heel belangrijk.’

LTO Ledenvoordeel heeft afspraken gemaakt met Medipoint, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Leden krijgen een gratis bedbodemcheck en advies over hun slaapomstandigheden. Daarnaast profiteren ze van 50% korting op het ViscoClimate matras en op het Comfort Pillow hoofdkussen en zijn er diverse voordeelpakketten.

Bekijk de slaapoplossingen

Nieuws