Selecteer een pagina

Medipoint voor een goede nachtrust

De slaapexperts van Medipoint helpen u graag om de kwaliteit van uw nachtrust te verbeteren. Of u nu herstellende bent van een operatie, comfortabeler in en uit bed wilt stappen of gewoonweg beter wilt slapen. Medipoint heeft alles in huis wat bij uw situatie past. Van bedden, matrassen, kussens tot bedbodems.

Als LTO-lid profiteert u van 50% korting op het ViscoClimate Ultra matras en op het Comfort Pillow hoofdkussen. Daarnaast zijn er diverse voordeelpakketten. Alles voor een goede slaapoplossing.

Plan uw gratis Bedbodemcheck via Medipoint.

Slaapoplossingen op maat

Ledenkorting op matrassen, bedden en bedbodems

N

Vrijblijvende bedbodemcheck

Gratis levering en oude matras retour

Verbeter uw nachtrust

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. De slaapexperts geven u persoonlijk advies over bedden, bedbodems, matrassen en kussens.

Als lid kunt u gebruik maken van:

 • Een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99.
  De slaapexpert van Medipoint geeft advies – thuis of online –
  over het juiste matras en bedbodem.
 • Gratis ophalen van uw oude matras t.w.v. € 29,99.
 • 10 jaar garantie op uw nieuwe matras.

Acties geldig t/m 28 februari 2023. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en/of waardebonnen.

Speciaal voor u met 50% korting:
ViscoClimate Ultra matras

Als lid ontvangt u maar liefst 50% korting op het ViscoClimate Ultra matras. Dit matras is vervaardigd van Zwitsers traagschuim dat uitstekend ademt en ventileert. Bovendien voegt dit matras zich als geen ander naar uw lichaam..

 • 7 zones geven extra ondersteuning voor de perfecte houding
 • Verlaagt de druk op spieren en gewrichten
 • Ademende en wasbare Tencel-hoes
 • Open-celstructuur waardoor het matras extra ademt
 • Zwitserse topkwaliteit, aanbevolen door zorgprofessionals

Hier hoef je geen nachtje over te slapen

Shereen de Rijk, manager Marketing en Service & Advies bij LTO Ledenvoordeel: ‘Uit onderzoek blijkt dat veel agrariërs slaapproblemen hebben. En als je weet dat we gemiddeld maar liefst één derde van ons leven slapend doorbrengen, dan hoeven we eigenlijk niet uit te leggen hoe belangrijk een goed bed is. Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten slapers. De langslaper, de slaper die wat minder uren nodig heeft, of een slaper die korte slaapjes tussendoor doet. En dan zijn er nog verschillende slaappatronen te onderscheiden. Iemand die veel draait of juist helemaal niet. Of iemand die tijdens het slapen veel transpireert. Iedere slaper is uniek.’

LTO Ledenvoordeel heeft afspraken gemaakt met Medipoint. Leden krijgen een gratis bedbodemcheck en profiteren van 50% korting op het ViscoClimate matras en op het Comfort Pillow hoofdkussen. Ook zijn er diverse voordeelpakketten.

Meer weten over hoe u uw nachtrust kunt verbeteren?

Via onderstaande knop komt u in contact met Medipoint. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie. Als LTO-lid krijgt u korting op matrassen, bedden en bedbodems . Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse voordeelpakketten. Vraag nu een gesprek aan voor meer informatie.