Selecteer een pagina

Geld terug bij dakrenovatie

door | 7 december 2017

Het renoveren van het dak kost een hoop geld. Omdat alle beetjes helpen, kunnen leden van LTO profiteren van een extraatje in de vorm van een cashback-actie. Leden die via hun aannemer kiezen voor bouwmateriaal van Eternit of Kingspan, ontvangen € 0,35 per vierkante meter terug. De cashback-actie op dakmateriaal staat los van de aannemer die leden inschakelen. Leden onderhandelen dan ook zelf over de renovatie van hun dak.

Om recht te hebben op de cashback van 0,35 euro per vierkante meter is het belangrijk dat men samen met de aannemer kiest voor het, voor de actie, geselecteerde dakmateriaal. Bij Eternit zijn dit de Ecolor golfplaten en bij Kingspan de agrarische isolatieproducten en sandwichpanelen. Dit jaar zijn er al 100 cashback-aanvragen gedaan, wat de leden een leuk extraatje heeft opgeleverd.

Hoe werkt de actie?

Stap 1: Project aanmelden voordat de uitvoering plaatsvindt Stap 2: Zelf onderhandelen met de aannemer over de prijs Stap 3: Het dak laten renoveren Stap 4: Project uitgevoerd en betaald? Meld dan het project af Stap 5: Ontvang de cashback op de bankrekening

Lees hier meer over de dakmateriaal actie€0,35 per m2

€0,35 per m2 retour na aanschaf golfplaten of isolatieplaten.

Lees verder