Selecteer een pagina

Geld terug bij dakrenovatie of nieuwbouw

Voor leden die een dak renoveren of nieuw te laten bouwen, heeft LTO Ledenvoordeel een cashback-actie. Dat wil zeggen dat u geld terugkrijgt als u de voor deze actie geselecteerde materialen gebruikt. Zo krijgt u geld terug bij de aanschaf van Ecolor golfplaten van Eternit. Per onderdeel bedraagt de geld terug-regeling € 0,35 per m2.

Ledenvoordeel van €0,35 per m2

N

Nederlandse producent Eternit

Hoogwaardige bouwproducten

Hoge brandklasses mogelijk

Hoe werkt het?

U ontvangt geld terug indien u bij uw renovatie voor Eternit Ecolor golfplaten kiest of voor de isolatieplaten van Kingspan Insulation. Vraag uw eigen aannemer of leverancier naar keuze om gebruik te maken van de geselecteerde materialen en meld uw project voor de montage bij ons aan. Nadat uw dakrenovatie is afgerond, kunt u uw cashback claimen bij LTO Ledenvoordeel. Indien uw project voldoet aan de voorwaarden ontvangt u €0,35 per vierkante meter terug. Bekijk de spelregels.

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Michiel Loman: ‘Wij hebben heeft diverse leveranciers van dakmateriaal met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, betrouwbaarheid en kwaliteit van de leverancier en het product. Op basis van de uitgebreide selectieprocedure komen de materialen van Eternit en Kingspan als beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit en ervaring.

Bekijk onze selectieprocedure

Bij renovatie of nieuwbouw

Veel agrariërs krijgen te maken met het plaatsen van nieuw dak. Dat kan zijn omdat er asbest verwijdert moet worden maar ook na schade of bij renovatie. Aangezien agrarische daken groot zijn is het de wens voor veel leden om korting te krijgen bij het plaatsen van nieuw dak.

Zelf onderhandelen

Met deze wens zijn wij aan de slag gegaan met een selectieprocedure. Wat vooral van belang is, is dat de agrariër zelf de onderhandeling kan voeren met de aannemer en dat de cash back hier los van staat. Ook dat de leden op een laagdrempelige manier geld terugkrijgen is van belang.

Veel ervaring

Eternit is dé partij als het gaat om het leveren van golfplaten. Het is al jaren de grootste leverancier in Nederland. Ze hebben enorm veel ervaring en veel kennis van de agrarische sector. Daarom dé partij om een kortingsactie op golfplaten mee vorm te geven.

Waarom Ecolor platen van vezelcement?

Vezelcement wordt gemaakt van cement, zand, cellulose, vezels en water. Daardoor is vezelcement ideaal voor dakbedekkingen in de landbouwsector. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet en hebben een hoge brandklasse. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemische invloeden en is het ademende materiaal ook sterk geluiddempend.

Geld terug bij aankoop Eternit Ecolor golfplaten

Als LTO-lid krijgt u geld terug bij de aankoop van Eternit Ecolor golfplaten. De hoogte van de vergoeding is €0,35 per m2. Deze extra korting heeft u direct aan uw LTO lidmaatschap te danken en is geheel onafhankelijk van de afspraken die u met uw aannemer of leverancier maakt.

 Meer over Eternit

Geld terug bij aankoop Kingspan isolatieplaten

Als LTO-lid krijgt u geld terug bij de aankoop van agrarische isolatieproducten van  Kingspan Insulsation. De hoogte van de vergoeding is €0,35 per onderdeel per m2. Deze extra korting heeft u direct aan uw LTO lidmaatschap te danken en is geheel onafhankelijk van de afspraken die u met uw aannemer of leverancier maakt. Het betreft de volgende actieproducten:

Selthaan Megaplus

Selthaan Megaplus B

Geitenboerderij Hengevelde

Stap voor stap

Stap 1

U wilt uw dak renoveren? En heeft interesse in de geld-terug-regeling? Bekijk dan eerst de spelregels op deze website.

Stap 2

Meld hier uw project voor de uitvoering vrijblijvend aan.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding in uw email.

Stap 3

U onderhandelt zelf met uw aannemer of bouwbedrijf naar keuze over de te gebruiken materialen en prijs. Geef aan dat u de geselecteerde producten van Eternit of Kingspan wil gebruiken

Stap 4

U laat uw dak renoveren door uw aannemer of bouwbedrijf.

Stap 5

Is uw project uitgevoerd en betaald aan uw aannemer? Stuur ons een e-mail waarin u dit aangeeft. Dit kan door de bevestigingsmail te beantwoorden. Naar aanleiding van uw melding, seinen wij Eternit/Kingspan in dat uw project is afgerond.

Stap 6

U ontvangt €0,35 per m² per onderdeel. Er wordt maandelijks uitgekeerd.

Wilt u meer weten over bovenstaande stappen? Onze medewerkers van service en advies bellen u graag terug!

Aanmelden of cashback claimen

Wilt u uw project aanmelden kies dan voor de eerste knop. Heeft u uw project afgerond en wilt u uw cashback claimen? Kies dan voor de tweede knop.