Selecteer een pagina

Een kop welverdiende koffie

door | 2 juni 2021

Het harde werken op agrarische bedrijven vraagt zo nu en dan om een lekkere kop ko¬ e. Een goed ko-ffiezetapparaat op uw bedrijf, dat voldoet aan al uw wensen, kan daarom niet ontbreken. LTO ledenvoordeel heeft op basis van de verschillende wensen van leden een leverancier gevonden die hier het beste bij aansluit.

Selecta scoort een goede prijs/kwaliteitverhouding op verschillende zetsystemen. Daarnaast is er niet alleen voordeel op de apparaten maar ook op de ingrediënten. Of u nou liever cappuccino, koffie verkeerd of gewoon zwarte koffie drinkt, er is voor ieder wat wils. Of u koffie schenkt aan veel of weinig gasten en medewerkers maakt natuurlijk een verschil, daarom is er keuze uit diverse grote en kleine koffiemachines. Daarbij is niet alleen de prijs en de smaak belangrijk maar ook de snelheid.

Boot & Dart Boomkwekerijen kiest al jaren voor het koffieconcept van Selecta, vertelt bedrijfsleider Geert Mutsaers. Op de locatie in Zundert werken veertig vaste medewerkers en in drukke tijden tien tot vijftien meer. Allemaal drinken ze koffie. Bovendien is het een komen en gaan van klanten en van chauffeurs van vrachtauto’s die bomen komen laden. In het hoogseizoen rijden dagelijks tientallen vrachtauto’s het erf op en af. Mutsaers laat de koffie, de ingrediënten en alle toebehoren verzorgen door Selecta. De bedrijfsleider wordt regelmatig benaderd door andere aanbieders van koffie en koffiemachines. Maar hij is tevreden over de kwaliteit van de apparatuur en van de dienstverlening die Selecta biedt. Hij is al jaren trouwe klant.

‘Een koffiemachine moet het gewoon doen’, zegt hij. ‘Als dat niet zo is, wil je dezelfde dag service. Dat gebeurt ook. Maar eigenlijk werkt het altijd goed en is er nooit iets kapot.’ Bovendien krijgt het bedrijf als ZLTO-lid via LTO Ledenvoordeel korting op koffiemachines en op de ingrediënten. ‘Vooral op de ingrediënten is dat een substantiële korting’, zegt Mutsaers. Dus zowel over de prijs als over de service is hij dik tevreden.

Weten wat in uw situatie mogelijk is? Vraag vrijblijvend advies via de website.

Bekijk hier ons aanbod

Koffieapparatuur