Vers koffieaanbod voor agrariërs!

Het leven op een agrarische onderneming is mooi, maar ook hard werken. Daar hoort een welverdiende kop verse koffie bij. Zwart, met melk en suiker, cappuccino, espresso of café au lait…. Iedereen drinkt zijn koffie op zijn eigen manier. Met het ledenvoordeel op koffie van Lavazza, Pelican Rouge en Miofino is er altijd koffie die past bij uw situatie. Of uw bedrijf nou gasten ontvangt, vergaderingen verzorgt of koffie schenkt aan medewerkers. Als agrariër profiteert u van een aantrekkelijk ledenvoordeel, zowel op de apparatuur als op de ingrediënten.

Informatie aanvragen

€ 500 korting op automaten

Tot 20% korting op ingrediënten

Aanbod op maat voor grote en kleine bedrijven

Keuze uit drie koffiemerken


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse koffieleveranciers gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kwaliteit van de koffie en machines en de service. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Selecta als beste uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteit, levering, service en gemak.

Bekijk onze selectieprocedure

Koffie op maat

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO is er een vernieuwd koffieaanbod op basis van gezamenlijke inkoop. Selecta is de koffieleverancier die de aanbesteding heeft gewonnen. Het aanbod waarmee de aanbesteding werd gewonnen omvat een totaal concept van koffielevering op het agrarische onderneming. Voor zowel grote agrarische bedrijven met tientallen medewerkers als voor de kleine agrarische ondernemer die koffie drinkt aan de keukentafel levert Selecta, met ledenvoordeel, heerlijke koffie voor een scherpe prijs.

pelicanRougeKoffieKop

Leverancier: Selecta

Selecta scoorde bij de vergelijking van koffieleveranciers goed op de volgende punten:

  • Prijs/kwaliteitsverhouding op verschillende zetsystemen: scherpe prijs per kop
  • Diversiteit zetsystemen: Instant – Fresh Brew – Bonen
  • Diversiteit koffie: Lavazza, Pelican Rouge en Miofino
  • Smaak: Over smaak valt niet te twisten, de leverancier biedt verschillende brandingen en sluit daarom goed aan op verschillende voorkeuren
  • Afspraken over levering en onderhoudscontracten: goed landelijk netwerk voor uitlevering
  • Affiniteit met agrarische sector – getoetst middels referenties.
Jacob Jan Homan

‘Het is prettig om de dag te kunnen starten met een goede bak koffie.’

> Lees artikel

Het nieuwe aanbod

Het nieuwe koffie aanbod omvat een brede dienstverlening op het gebied van koffie. Van de levering en installatie van een automaat tot het bezorgen en/of versturen van de ingrediënten als koffie, thee, cacao en aanverwante zaken. Ook kan een agrariër optioneel een onderhoudscontract afsluiten.
Dit alles voor een scherpe prijs waarbij service, persoonlijk contact en met name ontzorging bovenaan staan. Er zijn goede afspraken gemaakt over levering zodat de leden hier zelf haast geen omkijken naar hebben. Kortom geen gedoe, maar juist lekker genieten van een welverdiende bak koffie zonder te veel te betalen. En wie wil dat nu niet!

Als lid van LTO heeft u de keuze uit Pelican Rouge, Lavazza en Miofino. Er is daarom altijd een koffie die bij u past.

Apparatuur

Omdat er enorm veel variatie is in bedrijfsomvang bij agrariërs is zowel aan de grote als kleine koffiegebruiker gedacht. Een greep uit de mogelijkheden:

Meer informatie over uw voordeel bij Selecta?

Via onderstaande knop komt u in contact met Selecta. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie. Denk hierbij aan de apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Ik heb interesse!