Vers koffieaanbod voor agrariërs!

Het leven op een agrarische onderneming is mooi, maar ook hard werken. Daar hoort een welverdiende kop verse koffie bij.  Zwart, met melk en suiker, cappuccino, espresso of café au lait…. Iedereen drinkt zijn koffie op zijn eigen manier. Met het ledenvoordeel op koffie van Pelican Rouge is er altijd de koffie die bij u past. Of uw bedrijf nou gasten ontvangt, vergaderingen verzorgt of koffie schenkt aan medewerkers. Als agrariër profiteert u van een aantrekkelijk ledenvoordeel, zowel op de apparatuur als op de ingrediënten.

Informatieaanvraag

34% tot 43% korting op automaten

Forse korting op ingrediënten

Ook voor kleine bedrijven

Totaal concept


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse koffieleveranciers gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kwaliteit van de koffie en machines en de service. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Pelican Rouge als beste uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteit, levering, service en gemak.

Bekijk onze selectieprocedure

Pelican Rouge

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO is er een vernieuwd koffieaanbod op basis van gezamenlijke inkoop. Pelican Rouge is de koffieleverancier die de aanbesteding heeft gewonnen. Al ruim 50 jaar is Pelican Rouge met een eigen branderij in Dordrecht toonaangevend in de zakelijke koffiemarkt. Pelican Rouge, ook bekend van vroegere naam Roode Pelikaan, telt ruim 600 medewerkers en heeft vestigingen in 12 landen. Het merk stamt al uit 1863, toen het werd opgericht in Antwerpen.

Het aanbod waarmee de aanbesteding werd gewonnen omvat een totaal concept van koffielevering op het agrarische onderneming. Voor zowel grote agrarische bedrijven met tientallen medewerkers als voor de kleine agrarische ondernemer die koffie drinkt aan de keukentafel levert Pelican Rouge, met ledenvoordeel, heerlijke koffie voor een scherpe prijs.

pelicanRougeKoffieKop

Leverancier: Pelican Rouge

Pelican Rouge scoorde bij de vergelijking van koffieleveranciers goed op de volgende punten:

 • Prijs/kwaliteitsverhouding op verschillende zetsystemen: scherpe prijs per kop
 • Diversiteit zetsystemen: Instant – Fresh Brew – Bonen
 • Smaak: Over smaak valt niet te twisten, de leverancier biedt verschillende brandingen en sluit daarom goed aan op verschillende voorkeuren
 • Afspraken over levering en onderhoudscontracten: goed landelijk netwerk voor uitlevering
 • Affiniteit met agrarische sector – getoetst middels referenties.
Jacob Jan Homan

‘Het is prettig om de dag te kunnen starten met een goede bak koffie.’

> Lees artikel

Het nieuwe aanbod

Het nieuwe koffie aanbod omvat een brede dienstverlening op het gebied van koffie. Van de levering en installatie van een automaat tot het bezorgen en/of versturen van de ingrediënten als koffie, thee, cacao en aanverwante zaken. Ook kan een agrariër optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Dit alles voor een scherpe prijs waarbij service, persoonlijk contact en met name ontzorging bovenaan staan. Er zijn goede afspraken gemaakt over levering zodat de leden hier zelf haast geen omkijken naar hebben. Kortom geen gedoe, maar juist lekker genieten van een welverdiende bak koffie zonder te veel te betalen. En wie wil dat nu niet!

Korting voor agrariërs

Leden van LTO maken gebruik van de speciale voorwaarden die zijn bedongen door LTO Ledenvoordeel. De kortingspercentages zijn als volgt opgebouwd:

 • Leden krijgen 44% tot 65% korting op instant koffie;
 • Leden krijgen 32% tot 49% korting op freshbrew, bonen en cups;
 • Leden krijgen 34% tot 43% korting op automaten.

De korting kan hierdoor flink oplopen. Laat u vrijblijvend informeren over het koffieaanbod via LTO.

Apparatuur

Omdat er enorm veel variatie is in bedrijfsomvang bij agrariërs is zowel aan de grote als kleine koffiegebruiker gedacht. Een greep uit de mogelijkheden:

Cino XS Grande
Rapido_PR
Spengler

Meer informatie over uw voordeel bij Pelican Rouge?

Via onderstaande knop komt u in contact met Pelican Rouge. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie. Denk hierbij aan de apparatuur, ingredienten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Ik heb interesse!

Veelgestelde vragen

Koffie

Per oktober 2015 is het koffieaanbod van LTO Ledenvoordeel vernieuwd. Als inkooporganisatie voor LTO leden vinden we het  belangrijk dat een aanbod ook na verloop van tijd concurrerend is en echt voordeel voor u oplevert. Wij zijn er van overtuigd dat dit bij het nieuwe aanbod zeker het geval is omdat u op zowel de apparatuur als de ingrediënten korting krijgt.

U krijgt korting op koffieapparatuur en op de ingrediënten. De kortingspercentages variëren:

 • U krijgt 44% tot 65% korting op instant koffie;
 • U krijgt 32% tot 49% korting op freshbrew, bonen en cups;
 • U krijgt 34% tot 43% korting op automaten.