Selecteer een pagina

Boels: Top 10 meest gehuurde artikelen door LTO-leden

door | 3 januari 2023

Of er nu een tijdelijk toilet nodig is of een (elektrische) wiellader, Boels Rental verhuurt het. Zeker wanneer materieel of machines niet voortdurend gebruikt worden, is huren een aantrekkelijke én duurzame optie. En duurzaam werken wordt in alle sectoren natuurlijk steeds belangrijker.
Ook de leden van LTO huren regelmatig bij Boels Rental. Maar wát huren de leden van LTO het vaakst? We zetten het voor u op een rijtje:

  1. BioBox
    Als het even niet kan, moet het soms toch. Een tijdelijk toilet biedt op elke plek en op elk moment verlichting. Niet voor niets op nummer 1.
  2. Verdichting
    Trilplaten in verschillende maten en vormen. Zowel op brandstof of op accu.
  3. Wiellader
    Verplaats grond met het grootste gemak.
    Kiest u graag voor een duurzame oplossing? Boels Rental verhuurt ook de krachtige elektrische wiellader. Dat werkt gemakkelijk, milieubewust en zelfs op locaties waar lawaai en rookgassen teveel overlast geven.
  4. Kunststofrijplaten
    Maak onverharde of moeilijk begaanbare terrein snel en eenvoudig bereikbaar voor personen en vervoer. Het handige van deze kunststof rijplaten is dat ze met de hand gelegd kunnen worden, dat scheelt weer een machine.
  5. Schaftkeet
    Waar gewerkt wordt, wordt gepauzeerd. In de Boels schaftkeet pauzeert u gezamenlijk, droog en warm. Dankzij de duurzame schaftwagen met zonnepanelen en warmtepomp kan pauzeren nu zelfs op een milieubewuste manier.
  6. Walsen
    Voor de meest uiteenlopende asfalt- en verdichtingswerkzaamheden biedt Boels de geschikte wals.
  7. Hoogwerkers
    Boels levert niet alleen de hoogwerker, maar ook de training om veilig te werken met de hoogwerker. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens de training van Boels leert u hoe u de werkzaamheden met een hoogwerker veilig uitvoert.
  8. Klimaatbeheersing
    Voor het afkoelen op warme plekken of warme dagen. Bij Boels huurt u chillers voor het koelen van hallen en kassen. Maar de chillers zijn ook ideaal als airconditioning.
  9. Aggregaten
    Voor stroom op elke locatie. Of u nu een compact aggregaat zoekt, een stroomaggregaat 500kVA of een duurzaam alternatief zoals mobiele batterypacks.
  10. Graafmachines
    Greppels graven, terreinen effenen, grond verplaatsen… de vele mogelijkheden van de graafmachine maken het een vaak gehuurde machine. Ook hier biedt Boels diverse groene alternatieven aan, zoals de accu graafmachine met of zonder canopy.


Full-service lease huuroplossing

Huurt u vaker dezelfde machine? Dan is de lease huuroplossing zeker een optie voor u. Een groot voordeel van lease is dat u niet alleen de machine huurt, maar dat ook het onderhoud en reparaties door Boels worden gedaan. Daarmee weet u zeker dat u altijd over werkende machines beschikt.

Het ECO-label helpt zero en low emission materieel te herkennen
Duurzaam werken wordt in alle sectoren steeds belangrijker. Kiezen voor milieuvriendelijke machines maakt Boels daarom graag zo eenvoudig mogelijk. Het Boels ECO-label helpt u om accu, elektrische, hybride en Stage V machines in onze vloot te herkennen als schoner alternatief voor traditionele brandstofmachines. Zo kunt u eenvoudig de duurzamere keuze maken en bijdragen aan uitstootreductie.

Korting voor LTO leden
LTO leden krijgen 30% korting op het volledige verhuurassortiment van Boels. Het is wel nodig om vooraf te registreren bij Boels via LTO Ledenvoordeel, zodat de korting aan een klantnummer gekoppeld kan worden.

Naar het aanbod van Boels

Materieel huren