25% korting* bij Boels Rental

Huur machines en gereedschap een stuk goedkoper! Als lid van LTO krijgt u nu dankzij uw lidmaatschap 20% tot 30% korting op materieelhuur. LTO Ledenvoordeel heeft hiervoor afspraken gemaakt met Boels Rental. De korting geldt op gereedschap en machines. Met 120 vestigingen in Nederland is er altijd wel een vestigingen bij u in de buurt. Om gebruik te maken van deze korting hoeft u zich alleen maar te registreren via LTO Ledenvoordeel.

Stuur mij een aanvraagset

Download de aanvraagset (PDF)

Exclusief ledenvoordeel tot 25% korting

Altijd goed en veilig materiaal

2.500+ verhuurproducten

Professioneel advies en begeleiding


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse verhuurbedrijven met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, betrouwbaarheid en assortiment van de leverancier. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Boels Rental als beste uit de bus als het gaat om prijs, assortiment en kwaliteit.

Bekijk onze selectieprocedure

Boels Rental met ledenkorting

U krijgt 25% korting bij Boels Rental op drie verhuurcategorieën die u zelf uit kiest. Over de rest van het assortiment krijgt u 20% korting.

Besteedt u jaarlijks meer dan 2.500 euro? Dan krijgt u over deze bestedingen een extra korting van 5% over de drie gekozen categorieën. Over de overige categorieën krijgt u dan 2,5% extra korting.

Boelsrentalgraafmachine

Over Boels

  • Met 120 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Assortiment met meer dan 2.500 producten;
  • Het beste advies en goede ondersteuning van profesionele medewerkers;
  • Uw veiligheid gegarandeerd, want u huurt altijd goed en veilig materieel;
  • Diverse bestelmogelijkheden: website, mobiele app, telefonisch of in één van de vestigingen;
  • Mede dankzij het ledenvoordeel een zeer scherpe prijs.

Waarom kopen als u ook heel voordelig kunt huren?

Met een assortiment van 2.500 producten heeft u een ruime keuze uit klein gereedschap en grote machines. Huren kan in de vestigingen, telefonisch, via de mobiele Boels app en  www.boels.nl

Verhuurcategoriën

Boels Logo

Belangrijk: Vooraf registreren

Leden die gebruik willen maken van het ledenvoordeel op machineverhuur kunnen zich via het aanmeldformulier registreren.

Al klant bij Boels
Indien u al klant bent bij Boels dient u uw debiteurennummer naam en adres op te geven via het aanmelformulier (alleen pagina 1)
                Nog geen klant bij Boels
Bent u nog geen klant bij Boels (of heeft u geen debiteurennummer) dan dient u een debiteurennummer aan te vragen. Aan dit nummer wordt de korting gekoppeld.

Download aanmeldformulier(PDF)

U kunt dit formulier terugsturen naar LTO Ledenvoordeel (deze gegevens vindt u op de eerste pagina). Nadat LTO Ledenvoordeel uw fomulier verwerkt heeft ontvangt u met 5 werkdagen een bevestiging vanuit Boels Rental met een debiteurennummer.

Of ontvang een aanvraagset per post.