Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij Zilveren Kruis

Meer tijd voor zorg

Als lid van LTO krijgt u een interessante korting op uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis; op de speciaal geselecteerde collectieve basisverzekeringen en aanvullende pakketten*. Als u een collectieve aanvullende verzekering kiest krijgt u ook extra dekkingen zoals een cursus goed slapen of mindfulness of online hulp bij psychische klachten.

5% korting op uw basiszorgverzekering

15% korting op uw aanvullende verzekering

Uitstekende beoordeling*

N

Ook via Agro+Zorg**

Vertrouwde service, complete dekking en scherpe tarieven!

Zilveren Kruis is met ruim 3,5 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 2.860 medewerkers staan klaar met raad en daad.

Zilveren Kruis is de grootste zorgverzekeraar van de Achmea groep. Het streven van Zilveren Kruis is sinds haar oprichting niet veel veranderd. Nog steeds wil zij iedereen in Nederland toegang verschaffen tot goede zorg voor een betaalbare premie. Nu en in de toekomst.

Voordelig verzekerd

U ontvangt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*​.

Voor wie Groep  Collectiviteitscode 
LTO Leden LTO Collectief 207082061
Medewerkers van LTO Leden Agro+Zorg Collectief 207068096
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van Zilveren Kruis voor de inhoud van de pakketten.

Uw medewerkers ook goed verzekeren?

Medewerkers kunnen zich met dezelfde korting en voorwaarden verzekeren bij CZ. Kijk voor meer informatie op de website van Agro+Zorg.

Raad en daad

De overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. Dat betekent dat de basisverzekering bij alle verzekeraars dezelfde zorg vergoedt. Met de 3 basisverzekeringen van Zilveren Kruis en aanvullende verzekeringen stelt u de zorgverzekering samen die bij uw situatie past. Wat u ook kiest: Zilveren Kruist staat u bij met raad en daad. En helpen u bij het kiezen én krijgen van de beste zorg. Bel Zilveren Kruis voor meer informatie: tel. (071) 751 00 37.

Bent u al bij Zilveren Kruis verzekerd en LTO-lid, maar nog niet collectief? Neem dan contact op met Zilveren Kruis. Zij regelen het verder voor u.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.