Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij Zilveren Kruis

Meer tijd voor zorg

Als lid van LTO krijgt u op de speciaal geselecteerde aanvullende pakketten* van Zilveren Kruis. U bent verzekerd van goede zorg, die past bij uw persoonlijke situatie. Met vergoedingen die speciaal zijn afgestemd op het werk en oplossingen waarmee u stap voor stap kunnen werken aan uw gezondheid. Zo hebt u de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?.

15% korting op uw aanvullende verzekering

Snel en makkelijk declareren via de app

Investeerd in innovaties

N

Ook voor uw medewerkers via Agro+Zorg

Zo ziet een zorgverzekering van Zilveren Kruis eruit

U kiest een basisverzekering en vult deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid u verzekerd wil zijn, bepaalt u natuurlijk zelf. Kiest u voor een aanvullende verzekering? Dan krijgt u extra vergoedingen én een aantrekkelijke korting op de premie. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden. Dat is mooi meegenomen!

 • 15% korting op de aanvullende verzekering
 • 15% korting op de tandartsverzekering

De voordelen van Zilveren Kruis

Extra vergoedingen bij de aanvullende verzekering Aanvullend Agrarisch

 • Fysiotherapie: Werken in de agrarische sector kan lichamelijk zwaar zijn. Dit leidt soms tot klachten aan rug en gewrichten. Met extra fysiotherapie kunt u dit voorkomen en behandelen.
 • Online psychische zorg: Hoge werkdruk kan leiden tot stress- en burn-outklachten. Maar ook andere psychische problemen. Met de Aanvullend Agrarisch kunt u hiervoor online psychische zorg krijgen. Via online opdrachten leert u deze klachten herkennen en verhelpen.
 • Slaapbril voor betere rust: Goed slapen is belangrijk als u op onregelmatige tijden werkt. Deze draagt u ongeveer 1 uur voor het slapen. De bril filtert het blauwe omgevingslicht waardoor u sneller in een diepe slaap valt.

  Hierop kunt u rekenen:

  • Zorgkosten gemaakt? Via de Zilveren Kruis-app of Mijn Zilveren Kruis eenvoudig het geld terug. De vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op de rekening.
  • Op zoek naar medisch advies? Met de app Zilveren Kruis Wijzer altijd en overal direct antwoord op medische vragen.
  • Gezonder leven? Maak kennis met de Actify-app, de vitaliteitscoach als het om gezondheid gaat. Wel zo makkelijk naast een druk leven met werk, familie en vrienden.

  Bent u al verzekerd Zilveren Kruis? Een goede keuze.

  U hoeft dan niks te doen. Uw nieuwe premie voor 2023 hebt u al ontvangen. Bent u nog niet via het collectief aanvullend verzekerd? Of  wilt u alles toch nog eens bekijken? Dat kan via zk.nl/mijnzilverenkruis. Geef de collectiviteitscode 207082061 door.

  Voordelig verzekerd

  U ontvangt 15% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*​.

  Voor wie Groep Code
  LTO Leden LTO Collectief 207082061
  Medewerkers Agro+Zorg Collectief 207068096
  *De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van Zilveren Kruis voor de inhoud van de pakketten.

  Uw medewerkers ook goed verzekeren?

  Medewerkers kunnen zich met dezelfde korting en voorwaarden verzekeren bij Zilveren Kruis. Kijk voor meer informatie op de website van Agro+Zorg.

  Enthousiast geworden?

  Enthousiast geworden en wilt u overstappen naar Zilveren Kruis?

  Via zk.nl/ltoledenvoordeel kiest u de verzekering die past bij uw wensen. Meld u uiterlijk 31 december 2022 aan bij Zilveren Kruis, dan regelen zij het verder voor u.

  Klik hieronder om het gelijk te regelen of bel Zilveren Kruis voor meer informatie: tel. (071) 751 00 37.

  LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom - volgens de wet financieel toezicht - geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.

  Nieuws over zorgverzekeringen

  Zorgverzekeringen 2024… wat verandert er?

  Zorgverzekeringen 2024… wat verandert er?

  Afgelopen Prinsjesdag zijn de nieuwe wettelijke veranderingen in de basisverzekering bekend gemaakt door het kabinet. Deze veranderingen zijn voor alle zorgverzekeraars gelijk. De belangrijke veranderingen voor u op een rijtje: De nominale zorgpremie zal naar...

  Zorgverzekeringen 2023 – Hoe maak ik de juiste keuze?

  Zorgverzekeringen 2023 – Hoe maak ik de juiste keuze?

  Overstappen op een andere zorgverzekering of ander pakket kan voordelig zijn, maar waar moet je op letten bij het kiezen van je zorgverzekering? In dit artikel vindt u een aantal tips voor het vergelijken van zorgverzekeringen. De basisverzekering vergoedt de...

  Zorgverzekering 2023 – Korting op aanvullende pakketten blijft

  Zorgverzekering 2023 – Korting op aanvullende pakketten blijft

  Het is geen nieuws meer... de collectiviteitskorting op de basispremie vervalt komend jaar. Maar het goede nieuws is dat de korting op aanvullende pakketten en tandverzekeringen blijft bestaan en dat deze extra pakketten nog uitgebreider zijn geworden. LTO...