LTO Ledenvoordeel bij Zilveren Kruis

Als lid van LTO krijgt u een interessante korting op uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis. U krijgt collectiviteitskorting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekering

Direct afsluiten bij Zilveren Kruis

10% korting op uw basiszorgverzekering

15% korting op uw aanvullende verzekering

Uitstekende beoordeling*

Ook via Agro+Zorg**

* Volgens Independer een 7,5
** Speciaal voor uw medewerkers is er het aantrekkelijke Agro+Zorg collectief

Over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is met ruim 3,5 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 2.860 medewetkers staan klaar met raad en daad..

Op 1 januari 1995 ontstond de Achmea Groep, waar Zilveren Kruis tot vandaag de dag onderdeel van uitmaakt. Zilveren Kruis is de grootste zorgverzekeraar van Achmea. Sinds 2011 is het hoofdkantoor van Zilveren Kruis gevestigd in Leiden.Het streven van Zilveren Kruis is sinds haar oprichting niet veel veranderd. Nog steeds wil zij iedereen in Nederland toegang verschaffen tot goede zorg voor een betaalbare premie. Nu en in de toekomst.

zk-site-316

Raad en daad

De overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. Dat betekent dat de basisverzekering bij alle verzekeraars dezelfde zorg vergoedt. Met de 3 basisverzekeringen van Zilveren Kruis en aanvullende verzekeringen stelt u de zorgverzekering samen die bij uw situatie past. Wat u ook kiest: Zilveren Kruist staat u bij met raad en daad. En helpen u bij het kiezen én krijgen van de beste zorg. Bel Zilveren Kruis voor meer informatie: tel. (071) 751 00 37.

Bent u al bij Zilveren Kruis verzekerd en LTO-lid, maar nog niet collectief? Neem dan contact op met Zilveren Kruis. Zij regelen het verder voor u.

Direct afsluiten bij Zilveren Kruis

Collectiviteitsnr. LTO Collectief Zilveren Kruis

207082061
LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.