Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij VGZ

Meer dan goed verzekerd.

VGZ is er speciaal voor werkend Nederland. U ontvangt 15% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en 10% korting op de collectieve tandartsverzekering*. (Ook als u al klant bent van VGZ kunt u gebruik maken van deze korting). Daarnaast ontvangt u ruime vergoedingen en extra preventiebudget, en praktische hulp om gezonder te leven voor u en uw gezin.

Tot 15% korting op aanvullende pakketten

Korting voor het hele gezin

Wachttijdverkorting

Razendsnelle uitbetaling van uw declaraties via de app

Nog meer voordelen

Ook krijgt u hulp bij het verkorten van de wachttijd van een zorgbehandeling. De zorgadviseurs kijken samen met u waar u sneller behandeld kunt worden. In de meeste gevallen vinden zij een andere zorgverlener die u eerder helpt. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit. Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kunt u de app aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Al ruim 850.000 keer gedownload. Wilt u gezonder en energieker worden? Dat kan, op uw eigen manier. In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding. En dat u niets moet, maar u gewoon kunt uitzoeken wat het best bij u past.

Gezond leven

VGZ  biedt veel ondersteuning aan bedrijven om de ondernemers en hun medewerkers vitaal te houden. Bij sommige collectieve aanvullende verzekeringen krijgt u extra behandelingen voor fysiotherapie en extra ruime vergoedingen voor mondzorg inclusief orthodontie. Ook krijgt u extra tegoed in uw preventiebudget. Soms heeft uw geest wat extra aandacht nodig, om welke reden dan ook. Dat kan met OpenUp, waarmee u preventieve psychologische hulp krijgt. Maar denk ook aan verschillende workshops voor bijvoorbeeld leren omgaan met chronische ziektes of dementie, EHBO of een reanimatiecursus. Geheel kosteloos.

Voordelig verzekerd via het collectief

U ontvangt 10% korting op tandartsverzekeringen* en 15% korting op de collectieve aanvullende verzekeringen*.​

Voor wie Groep  Code 
LTO Leden LTO Collectief 87720870
Medewerkers Agro+Zorg Collectief 87718546
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandpolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandpolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van VGZ voor de inhoud van de pakketten.

Bij VGZ kunt u een aanvullend pakket kiezen dat bij u past, met ruime vergoedingen voor bijvoorbeel fysiotherapie, brillen en orthodontie. En met de handige app regelt u uw zorgzaken makkelijk en worden uw declaraties razendsnel betaald.

Kies voor VGZ en profiteer van ruime vergoedingen

Stap nu over naar VGZ. U kiest de verzekering en aanvullende pakketten die het best bij u passen en VGZ regelt de rest. Bent u al verzekerd bij VGZ geef dan de collectiviteitscode door en ontvang korting op uw aanvullende pakketten.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.