Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij VGZ

Met hart voor zinnige zorg

VGZ is een coöperatie zonder winstoogmerk. Met 2,1 miljoen verzekerden is VGZ één van de grootste zorgverzekeraars. De missie van VGZ is samenwerken aan een gezonder Nederland. VGZ werkt namelijk elke dag samen met zorgverleners aan betere en betaalbare zorg voor alle Nederlanders.

Via het LTO Collectief ontvangt u 5% korting op de basisverzekering, 15% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en 10% korting op de collectieve tandartsverzekering*. (Ook als u al klant bent van VGZ kunt u gebruik maken van deze korting).

-5% basisverzekering en tot -15% aanvullend

Korting voor het hele gezin

Wachttijdverkorting

Razendsnelle uitbetaling van uw declaraties via de app

Nog meer voordelen

Ook krijgt u hulp bij het verkorten van de wachttijd van een zorgbehandeling. De zorgadviseurs kijken samen met u waar u sneller behandeld kunt worden. In de meeste gevallen vinden zij een andere zorgverlener die u eerder helpt. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit. Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kunt u de app aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Al ruim 850.000 keer gedownload. Wilt u gezonder en energieker worden? Dat kan, op uw eigen manier. In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding. En dat u niets moet, maar u gewoon kunt uitzoeken wat het best bij u past.

Gezond leven

VGZ  biedt veel ondersteuning aan bedrijven om de ondernemers en hun medewerkers vitaal te houden. Bij sommige collectieve aanvullende verzekeringen krijgt u extra behandelingen voor fysiotherapie en extra ruime vergoedingen voor mondzorg inclusief orthodontie. Ook krijgt u extra tegoed in uw preventiebudget. Soms heeft uw geest wat extra aandacht nodig, om welke reden dan ook. Dat kan met OpenUp, waarmee u preventieve psychologische hulp krijgt. Maar denk ook aan verschillende workshops voor bijvoorbeeld leren omgaan met chronische ziektes of dementie, EHBO of een reanimatiecursus. Geheel kosteloos.

Voordelig verzekerd via het collectief

U ontvangt 5% korting op de basisverzekering, 10% korting op tandartsverzekeringen* en 15% korting op de collectieve aanvullende verzekeringen*.​

Voor wie Groep  Collectiviteitscode 
LTO Leden LTO Collectief 87720870
 Medewerkers in de agrosector Agro+Zorg Collectief 87718546
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandpolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandpolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van VGZ voor de inhoud van de pakketten.

Bij VGZ kunt u een aanvullend pakket kiezen dat bij u past, met ruime vergoedingen voor bijvoorbeel fysiotherapie, brillen en orthodontie. En met de handige app regelt u uw zorgzaken makkelijk en worden uw declaraties razendsnel betaald.

Kies voor VGZ en profiteer van ruime vergoedingen

Stap nu over naar VGZ. U kiest de verzekering en aanvullende pakketten die het best bij u passen en VGZ regelt de rest. Bent u al verzekerd bij VGZ geef dan de collectiviteitscode door en ontvang komend jaar korting op uw premie.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.