Voordeel bij De Friesland Zorgverzekeraar

Leden van LTO kunnen vanaf 2016 met ledenvoordeel gebruik maken van de zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar via LTO Ledenvoordeel (voorheen via het contract van LTO Noord). Dit aanbod is vanaf nu beschikbaar voor heel Nederland, men kan voor zorg bij door Achmea gecontracteerde instellingen terecht. LTO heeft afspraken met De Friesland gemaakt over een collectieve zorgverzekering waardoor u als lid van LTO profiteert van 8% korting op uw zorgpremie. Maar ook van extra voordelen zoals Fan van Fit.

Direct afsluiten

Korting van 8% op uw zorgpremie

Extra voordelen zoals Fan van Fit

Ook geldig voor uw thuiswonende gezin

10% korting op uw reisverzekering

De Friesland Zorgverzekeraar

Bij De Friesland bent u verzekerd van goede zorg door onze kwaliteitsafspraken met zorgverleners. Met het LTO Ledenvoordeel Collectief ontvangt u flinke korting op uw zorgpremie en uw reisverzekering. Kies de verzekering die het beste bij u past en geniet naast de korting van onze services zoals Fan van Fit, Zorgwijzer, de Declaratie App en de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen.

Collectiviteitscode 204126800

DeFriesland_Background
Logo_DeFriesland

Direct afsluiten

Sluit direct uw verzekering af bij De Friesland en u profiteert van een 8% korting!

Direct afsluiten

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.