Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij De Friesland

Samen werken aan vitaliteit. Doet u mee?

Met een collectieve zorgverzekering van De Friesland bent u verzekerd van goede zorg dichtbij. U  kunt namelijk bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht. Daarnaast profiteert u als collectief verzekerde van veel voordeel, gezonde extra’s en kunt u actief aan de slag met uw vitaliteit en gezondheid.

De Friesland staat ook dit jaar weer in de top-3 van meest klantvriendelijkste verzekeraars van Nederland. Consumenten beoordelen De Friesland gemiddeld met een 7.8.

Korting op uw premie, ook voor gezinsleden

L

Vitaliteitscheck voor inzicht in uw gezondheid

N

Mentaal fitter met online trainingen

Personal Food Coach App 1/2 jaar gratis

Goede zorg. Dichtbij.

Met een collectieve zorgverzekering van De Friesland bent u verzekerd van goede zorg dichtbij. U kunt namelijk bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht. Daarnaast profiteert u als collectief verzekerde van veel voordeel en gezonde extra’s. Zoals korting op uw premie, een gratis vitaliteitscheck, online trainingen en workshops voor mentale fitheid en een half jaar gratis gebruik van de Personal Food Coach app voor advies en tips over gezonde voeding.

 

Collectiviteitscode 204126800

Korting op uw zorgpremie

U profiteert van 5% korting op uw basisverzekering en 10% op eventueel aanvullende collectieve verzekeringen. De korting geldt ook voor thuiswonende gezinsleden. Wilt u meer korting? Dat kan. Kiest u bijvoorbeeld voor € 500,- vrijwillig eigen risico, dan krijgt u € 17,50 extra korting per maand. (Collectiviteitskorting is niet van toepassing op de Zelf Bewust Polis.)

 

Dokter Appke

Snel en deskundig antwoord op al uw gezondheidsvragen. Ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. U krijgt via Dokter Appke antwoord van een team ervaren verpleegkundigen van Medicinfo. Zij kunnen als dat nodig is eventueel een arts en medisch specialist raadplegen.

​Werken aan vitaliteit

Als collectief verzekerde bij De Friesland profiteert u van veel gezonde extra’s, waarmee u kan werken aan vitaliteit en gezondheid. Van een gratis vitaliteitscheck en voedingsapp tot online trainingen en workshops voor mentale fitheid.

Meer informatie

Vitaliteitscheck

Met de vitaliteitscheck krijgt u snel een indruk van de algehele vitaliteit, op basis van fysieke, mentale en sociale gezondheidsaspecten. De vitaliteitscheck bestaat uit online vragenlijsten en fysieke testonderdelen. Via een persoonlijke online omgeving kunt u de vragenlijsten invullen, een testafspraak inplannen en na afloop de resultaten en adviezen bekijken. Let op! Er is een beperkt aantal van deze dienst ingekocht. Als dit aantal is bereikt, geldt de reguliere prijs inclusief korting vanuit De Friesland.
Aanvragen vitaliteitscheck

Online zelfhulpmodules voor mentale fitheid

Iedereen maakt in het leven dingen mee die de mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stress door een echtscheiding, overbelasting op het werk, financiële problemen of de mantelzorg voor een zieke naaste. De online zelfhulp modules kunt u zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het u uitkomt.
Meer informatie

Online workshop mindfulness

Deze mindfulness workshop staat in het teken van Growth Mindset. Kerngedachte hierbij is dat iedereen, met de juiste begeleiding en overtuiging, in staat is zichzelf te ontwikkelen. In deze workshop leert u wat growth mindset is, hoe u het toe kan passen in uw dagelijkse leven en gaat u aan de slag met ademhalings- en meditatieoefeningen. Schrijf u snel in voor de workshops is december, want vol = vol.
Schrijf je in voor de workshop

Boost jezelf; online leiderschap programma

Wilt u assertiever, ondernemender en energieker in het leven staan en uw zelfvertrouwen een oppepper geven? Meld u dan nu aan voor het unieke programma ‘boost jezelf!’ Tien weken lang ontvangt u elke week een mail met opdrachten en toegang tot een blog of video.
Meer informatie Let op! Gebruik bij kortingscode de volgende code: BJDF100

Personal Food Coach app

Op zoek naar meer inspiratie en tips over gezonde voeding? Wilt u afvallen, maar niet op dieet? Of een gemakkelijk boodschappenlijstje om gezond te eten? Maak dan, een half jaar lang, gratis gebruik van de Personal Food Coach App van Mama Mascha, ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en diëtisten.
Meer informatie

Direct afsluiten

Als lid van LTO profiteert u bij De Friesland niet alleen van een goede zorgverzekering, maar ook van 5% korting op uw basisverzekering en 10% op uw aanvullende verzekeringen. Bereken direct uw premie!

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.