Ledenvoordeel bij De Friesland

Samen werken aan vitaliteit. Doet u mee?

LTO heeft afspraken gemaakt met De Friesland over een collectieve zorgverzekering voor leden. En daar profiteert u van met 5% korting op uw basisverzekering en 10% op collectieve aanvullende verzekeringen*. Niet alleen krijgt u korting op de zorgpremie, maar ook van vele gezonde extra’s, zoals 50% korting op vitaliteitsdiensten van De Friesland en 100 extra Fan van Fit punten. Deze punten zijn te besteden aan gezonde producten en diensten in de Fan van Fit webshop.

Korting op zorg ook voor gezinsleden

L

50% korting op vitaliteitsdiensten

N

100 extra Fan van Fit punten

Digitaal receptenboek ‘arbeidsvitaminen’

Kies voor samen

Bij De Friesland bent u verzekerd van goede zorg. Maar we helpen u ook om gezonde keuzes te maken. Zo zijn we er niet alleen voor u als u zorg nodig hebt, maar helpen we elkaar ook om gezond en vitaal te leven. Onze droom is om met elkaar de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland te zijn. Om met elkaar voor elkaar te zorgen als dat nodig is. Tegelijkertijd willen we dat u zoveel mogelijk uit het leven haalt. Samen met vrienden en familie. Kies voor samen. Samen met De Friesland. Doet u mee?

 

Collectiviteitscode 204126800

Korting op uw zorgpremie

U profiteert van 5% korting op uw basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen. De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De korting geldt ook voor thuiswonende gezinsleden. Kijk op de site van De Friesland voor de inhoud van de pakketten.

Fan van Fit

Fan van Fit is de gezonde webwinkel van De Friesland. Elk jaar krijgt u als verzekerde van De Friesland 100 fitpunten, omdat wij bewust gezond leven graag belonen. Als lid van LTO krijgt u daar bovenop nog eens 100 extra punten. Met deze fitpunten kunt u gezonde producten, workshops, e-healthprogramma’s en activiteiten uitkiezen in de webwinkel.

Korting op vitaliteitsdiensten

Met een collectieve zorgverzekering bij De Friesland profiteer je van 50% korting op geselecteerde vitaliteitsdiensten uit de Fan van Fit webshop:

  • Een persoonlijke gezondheidscheck
  • Leefstijl coaching
  • Workshop Boost je zelf!
  • Vitaliteitscheck
  • Lekker Werk voedingsapp

Direct afsluiten

Als lid van LTO profiteert u bij De Friesland niet alleen van een goede zorgverzekering, maar ook van 5% korting op uw basisverzekering en 10% op uw aanvullende verzekeringen. Bereken direct uw premie!

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.