Voordeel bij De Friesland Zorgverzekeraar

Leden van LTO kunnen vanaf 2016 met ledenvoordeel gebruik maken van de zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar via LTO Ledenvoordeel (voorheen via het contract van LTO Noord). Dit aanbod is vanaf nu beschikbaar voor heel Nederland, men kan voor zorg bij door Achmea gecontracteerde instellingen terecht. LTO heeft afspraken met De Friesland gemaakt over een collectieve zorgverzekering waardoor u als lid van LTO profiteert van 8% korting op uw zorgpremie. Maar ook van extra voordelen zoals Fan van Fit.

Korting van 8% op uw zorgpremie

L

Extra voordelen zoals Fan van Fit

Ook geldig voor uw thuiswonende gezin

10% korting op uw reisverzekering

De Friesland Zorgverzekeraar

Bij De Friesland bent u verzekerd van goede zorg door onze kwaliteitsafspraken met zorgverleners. Met het LTO Ledenvoordeel Collectief ontvangt u flinke korting op uw zorgpremie en uw reisverzekering. Kies de verzekering die het beste bij u past en geniet naast de korting van onze services zoals Fan van Fit, Zorgwijzer, de Declaratie App en de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen.

Collectiviteitscode 204126800

8% korting op uw zorgpremie

U profiteert van 8% korting op uw basisverzekering en uw aanvullende verzekering. De korting geldt ook voor uw thuiswonende gezinsleden. Wilt u meer korting? Dat kan. Kiest u bijvoorbeeld voor € 500,- vrijwillig eigen risico, dan krijgt u € 22,- extra korting per maand. (Deze korting is niet mogelijk in combinatie met de Zelf Bewust Polis.)

Fan van Fit

Fan van Fit is de gezonde webwinkel waar u kunt sparen. Elk jaar krijgt u als verzekerde van De Friesland 100 fitpunten, omdat wij bewust gezond leven graag belonen. Met deze fitpunten kunt u producten, workshops, e-healthprogramma’s en activiteiten uitkiezen in de webwinkel.

Zorgwijzer

Wij wijzen u de weg in de zorg. Welk ziekenhuis is voor mij het dichtst bij? Ik sta op een wachtlijst, kan ik ook sneller worden geholpen? Ik twijfel aan mijn diagnose, wat kan ik doen? We doen er alles aan om u zo gericht en snel mogelijk tot de juiste zorg te begeleiden.

Direct afsluiten

Sluit direct uw verzekering af bij De Friesland en u profiteert van een 8% korting!

 

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon