Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij CZ

Kies voor collectieve zorgverzekering bij CZ als ueen uitgebreide verzekering wilt voor uw zorg en die van uw gezin. En profiteer van:

  • 15% korting op het grote aanbod aanvullende pakketten
  • 10% korting op tandverzekeringen
  • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen naar het volgende jaar
  • Jaarlijks een HealthCheck

Geen uitgebreide verzekering nodig, maar wel graag goed verzekerd voor de belangrijkste zorg? Dan is CZdirect iets voor u. Zo profiteert u van een scherpe premie mét de vertrouwde service van CZ.

15% korting op aanvullende pakketten

U kunt terecht in elk ziekenhuis

Declareer snel via de app

*

Handige overstapservice

Wat is belangrijk voor u?

Van lekker in uw vel zitten tot zelf meebeslissen over uw behandeling. Bij CZ geloven we dat zorg moet aansluiten bij uw leven. En begeleiden we u bij de mogelijkheden die u heeft. Denkt u weleens na over wat écht belangrijk is voor u?

Vragen over de verzekering?

Neem gerust contact op met de CZ Klantenservice: 088 555 77 77 (ma t/m vr 8.00-19.00 uur). Of whtasapp naar 06-13651950.

Kies voor zorg die verder gaat

CZ biedt via het collectief een goede zorgverzekering voor het hele gezin met ruimere vergoedingen en verreweg de meeste keuze in de aanvullende pakketten. Zo is er altijd een pakket dat bij u en uw situatie past. Bij de meeste aanvullende verzekeringen heeft u een persoonlijk preventie-tegoed van minimaal € 150. U kunt dit inzetten voor bijvoorbeeld een HealthCheck. Of voor uitgebreide online gezondheidscursussen over werksituaties. Voor agrariërs die last hebben van werkstress is er een online mindfulness programma of een cursus Zelfhulp piekeren en Zelfhulp stressles.
U krijgt ook extra vergoeding als u aanvullend collectief verzekerd voor een intake bij de arbeidsfysiotherapeut en een online overgangsconsult.

Nog meer voordelen

Voordelig verzekerd

U ontvangt 15% korting op de collectieve aanvullende en 10% korting op tandartsverzekeringen*​.

Voor wie Groep Code 
LTO Collectief LTO Collectief 004857712
Medewerkers Agro+Zorg Collectief 004857720
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van CZ voor de inhoud van de pakketten.

Uw medewerkers ook goed verzekeren?

Medewerkers kunnen zich met dezelfde korting en voorwaarden verzekeren bij CZ. Kijk voor meer informatie op de website van Agro+Zorg.

Wilt u deze voordelen ook? Stap over naar CZ

 Stap over naar CZ of CZdirect. En profiteer straks ook van alle voordelen. Overstappen is heel eenvoudig. Vergelijk de pakketten online, bereken direct uw premie en vraag de zorgverzekering vandaag nog aan. CZ zegt uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hoeft u helemaal niks voor te doen.

Bent u al bij CZ verzekert, dan hoeft u alleen de collectiviteitscode 004857712 door te geven en ontvangt u vanzelf uw nieuwe tarieven. 

Vragen? Neem gerust contact op met de CZ klantenservice: 088 555 77 77 

Nieuws over zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December markeert niet alleen het einde van het jaar, maar het is ook het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Het LTO Zorgcollectief biedt leden een keuze: CZ, Zilveren Kruis, VGZ, De...

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket voor een voordelige prijs afgestemd op uw (zorg)behoeften. Binnen het LTO Zorgcollectief kiest u voor een zorgverzekering met aanvullend pakket bij CZ, Univé, De...

Zó zit dat met fysiotherapie

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand. Binnen het LTO Zorgcollectief zijn er voor komend jaar nieuwe afspraken gemaakt over korting op aanvullende verzekeringen bij CZ, Univé, De Friesland, VGZ en...

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom - volgens de wet financieel toezicht - geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.