Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij CZ

Zorg die verder gaat

CZ is een niet op winst gerichte zorgverzekeraar en vertegenwoordigt 3,6 miljoen verzekerden in Nederland. De organisatie zet zich – zonder winstoogmerk – in om zorg te verbeteren en betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen die het nodig heeft.

LTO-leden en medewerkers van leden profiteren van korting op zorgverzekeringen van zorgverzekeraar CZ. Maar een collectief contract van CZ biedt zoveel meer dan dat. Ook voor ú. We vertellen u er graag meer over.

10% korting op aanvullende pakketten

U kunt terecht in elk ziekenhuis

Declareer snel via de app

*

Handige overstapservice

Wat is belangrijk voor u?

Van lekker in uw vel zitten tot zelf meebeslissen over uw behandeling. Bij CZ geloven we dat zorg moet aansluiten bij uw leven. En begeleiden we u bij de mogelijkheden die u heeft. Denkt u weleens na over wat écht belangrijk is voor u?

Vragen over de verzekering?

Neem gerust contact op met de CZ Klantenservice: 088 555 77 77 (ma t/m vr 8.00-19.00 uur). Of whtasapp naar 06-13651950.

Kies voor zorg die verder gaat

CZ biedt via het collectief een goede zorgverzekering voor het hele gezin met ruimere vergoedingen en verreweg de meeste keuze in de aanvullende pakketten. Zo is er altijd een pakket dat bij u en uw situatie past. Bij de meeste aanvullende verzekeringen heeft u een persoonlijk preventie-tegoed van minimaal € 150. U kunt dit inzetten voor bijvoorbeeld een HealthCheck. Of voor uitgebreide online gezondheidscursussen over werksituaties. Voor agrariërs die last hebben van werkstress is er een online mindfulness programma of een cursus Zelfhulp piekeren en Zelfhulp stressles.
U krijgt ook extra vergoeding als u aanvullend collectief verzekerd voor een intake bij de arbeidsfysiotherapeut en een online overgangsconsult.

Nog meer voordelen

Voordelig verzekerd

U ontvangt 10% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*​.

Voor wie Groep  Collectiviteitscode 
LTO Leden LTO Collectief 004857712
Medewerkers Agro+Zorg Collectief 004857720
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van CZ voor de inhoud van de pakketten.

Uw medewerkers ook goed verzekeren?

Medewerkers kunnen zich met dezelfde korting en voorwaarden verzekeren bij CZ. Kijk voor meer informatie op de website van Agro+Zorg.

Kies voor CZ en krijg alle collectieve extra’s

Stap daarom nu over naar CZ. Dat gaat heel eenvoudig. Vergelijk uw zorgverzekering online, zie direct de premie en vraag de verzekering vandaag nog aan. CZ zegt uw huidige zorgverzekering dan voor u op. Daar hoeft u helemaal niets voor te doen. Bent u al lid via LTO bij CZ dan ontvangt u vanzelf uw nieuwe tarieven.

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.