Selecteer een pagina

Ledenvoordeel bij CZ

Zorg die verder gaat

CZ is een niet op winst gerichte zorgverzekeraar en vertegenwoordigt 3,6 miljoen verzekerden in Nederland. De organisatie zet zich – zonder winstoogmerk – in om zorg te verbeteren en betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen die het nodig heeft.
LTO-leden en medewerkers van leden profiteren van een collectiviteitsregeling van zorgverzekeraar CZ. Naast korting op zowel de basisverzekering als een aanvullende collectieve verzekering ontvangt u ruime vergoedingen en meer dan 20 extra’s.

-4% basisverzekering en -10% aanvullend

U kunt terecht in elk ziekenhuis

Declareer snel via de app

*

Handige overstapservice

Vragen over de verzekering?

Neem gerust contact op met de CZ Klantenservice: 088 555 77 77 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 19:00 uur). Of stel uw vraag via WhatsApp: 06 13 65 19 50.

De extra’s van CZ

Een collectieve zorgverzekering van CZ is voordelig, want daarmee krijgt u korting op uw basisverzekering én aanvullende verzekering. En ook nog meer dan 20 extra’s. Het liefst zetten we ze allemaal voor u op een rij. Maar we houden het maar bij deze 7.

De 7 extra’s die u misschien nog niet kent

  • Hulp bij stress, afvallen of lichamelijke klachten via online cursussen op het FitzMe portal
  • Persoonlijk preventiebudget voor een gezonde leefstijl, in te zetten voor bijvoorbeeld een healthcheck of online gezondheidscursussen (bij aanvullende verzekeringen)
  • Handige zorg-apps, zoals app de verpleegkundige en de huidcheck van SkinVision
  • Persoonlijk advies, bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling of een second opinion
  • Korting op uw zorgverzekering voor hele gezin
  • Eigen risico in termijnen betalen, dus geen onverwachte kosten
  • U kunt terecht bij elk ziekenhuis in Nederland

 

Voordelig verzekerd

U ontvangt 4% korting op de basisverzekering en 10% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*​.

Voor wie Groep  Collectiviteitscode 
LTO Leden LTO Collectief 004857712
Medewerkers van LTO Leden Agro+Zorg Collectief 004857720
*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden. De voorwaarden zijn voor beide collectieven hetzelfde. Kijk op de site van CZ voor de inhoud van de pakketten.

Uw medewerkers ook goed verzekeren?

Medewerkers kunnen zich met dezelfde korting en voorwaarden verzekeren bij CZ. Kijk voor meer informatie op de website van Agro+Zorg.

Kies voor CZ en krijg alle collectieve extra’s

Stap daarom nu over naar CZ. Dat gaat heel eenvoudig. Vergelijk uw zorgverzekering online, zie direct de premie en vraag de verzekering vandaag nog aan. CZ zegt uw huidige zorgverzekering dan voor u op. Daar hoeft u helemaal niets voor te doen. Bent u al lid via LTO bij CZ dan ontvangt u vanzelf uw nieuwe tarieven.

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.