Selecteer een pagina

Waar besparen collegaboeren het meest op?

door | 16 februari 2022

Ruim driekwart van alle LTO- leden maakte het afgelopen jaar gebruik van inkoopvoordeel via LTO Ledenvoordeel. Dankzij het collectief kon er voordelig worden ingekocht, zonder hiervoor gebruik te maken van contributiegelden. Van de bijna vijftig voordelen maakten bespaarden leden het meest op:

  1. Diesel
  2. Energie
  3. Dakmateriaal
  4. Zonnepanelen
  5. Tankpassen
  6. Afvalinzameling
  7. Koffie
  8. Webwinkel
  9. Kentekenplaten

NIEUW AANBOD
Vorig jaar werden kentekenplaten via PartsPoint en duurzame ledverlichting van Agrilight toegevoegd aan het aanbod. De webwinkel is weer uitgebreid met diverse kantoorartikelen, benodigdheden voor kantine, schoonmaakspullen, persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidslaarzen en modderborden. Ook dit jaar worden weer verschillende nieuwe leveranciers vergeleken en beoordeelt op scherpe tarieven, leveringscondities én goede service.

DUURZAAMHEID
Veel ondernemers maakten in 2022 gebruik van ledenvoordeel op het gebied van duurzame investeringen. Er werd gekozen voor verschillende vormen van energie, zoals 100% boerenstroom en CO₂ gecompenseerd gas of energie met dynamische tarieven. Daarnaast helpt LTO Ledenvoordeel ondernemers, die zelf energie willen opwekken met advies en goede leveranciers voor o.a. zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtesystemen. Op het platform Energie van Boeren krijgen agrarische ondernemers, die stroom opwekken de beste prijs voor hun GvO’s en CvO’s.

VEILIGHEID
Veiligheid blijft een belangrijk thema in de agrarische sector. Om het bedrijf minder kwetsbaar te maken zijn er diverse agrarische verzekeringen en producten voor veiligheid zoals camerabewaking of een AED. Of denk aan veilig inloggen met eHerkenning of korting op de jaarlijkse elektrakeuring.

Een andere populaire categorie is Materieel en transport. Als LTO-lid krijg je korting op het huren van machines bij Boels, tankpassen, het t-rijbewijs en code 95.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van korting op afvalinzameling, mestsiloreiniging en -keuring en advies op het gebied van asbestsanering.
En voor smartfarming zijn er handige tools zoals MoveRTK (GPS-correctiesignaal) en BioScope (gewasmonitoring).

SERVICE EN ADVIES
U kunt met vragen over de genoemde producten en diensten bij de adviseurs van LTO Ledenvoordeel terecht, maar ook voor bijvoorbeeld een offertevergelijking van uw energieleverancier. U krijgt altijd een transparant en onafhankelijk advies. Samen met u wordt gekeken wat in úw situatie de beste oplossing is.

UW KEUZE
Elk jaar komen er weer nieuwe producten en diensten bij. Wilt u op de hoogte blijven van alle voordelen en acties? Aan u de keuze waar u op wilt besparen.

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Organisatie