Selecteer een pagina

Stijgende energiekosten

door | 17 mei 2018

Afgelopen jaar zagen we de energiekosten vooral toenemen door hogere belastingen, opslagen en netwerkkosten. Recent zien we ook stijgende leveringstarieven van zowel stroom en aardgas, door onder andere de toenemende vraag van de industrie. Wat betekent dat voor u?

Langer vast zetten

Om te zorgen dat u nog wat langer kan profiteren van lage energietarieven kunt u het tarief vast zetten. Zo zien we dat in toenemende mate gekozen wordt voor drie jarige collectieve aanbiedingen. Uiteraard blijft vast zetten altijd een gokje, want de mondiale ontwikkelingen kunnen altijd voor verrassingen zorgen.
Besparen

Een ondernemer die met de toekomst van zijn bedrijf bezig is kan er niet onderuit: energie besparen door te investeren in energie opwekken of reductie. Bekijk interessante besparingsmaatregelen:


tot -51%

Met de door ons geselecteerde partner Kenter besparen grootzakelijke gebruikers tot 51% op de meetdiensten en krijgen meer inzicht in en controle over de energiestromen.

Lees verder


Opwekken

Door zelf energie op te wekken bent u minder afhankelijk van de energiemarkt. Bovendien is de technologie beter dan ooit en daardoor zeer interessant. Zonnepaneleninstallaties zijn daardoor snel terugverdiend. Denk hierbij aan 6 á 7 jaar bij een schuin dak op het zuiden. Wachten op de technologische ontwikkeling heeft niet veel zin. Door de enorme vraag onder woningeigenaren, wooncorporaties en buitenlandse investeerders verwachten we zelf op korte termijn een stijging van de installaties omdat er schaarste ontstaat onder installateurs. Klik hieronder om nog te profiteren van de huidige tarieven van onze huidige zon-pv collectief.

- 4%

Bij Tenten Solar krijgt u als LTO-lid 4% korting én de beste prijs/kwaliteitverhouding van alle aanbieders.

Lees verder

- 10%

10% korting op de reiniging van zonnepanelen met professionele apparatuur

Lees verder


Energie