Selecteer een pagina

Snelle bak koffie tegen een scherpe prijs

door | 8 augustus 2016

Het harde werken op agrarische bedrijven vraagt zo nu en dan om een lekkere bak koffie voor u en uw werknemers. Een goede koffiezetapparaat op uw bedrijf, die voldoet aan al uw wensen, kan daarom niet ontbreken. LTO ledenvoordeel heeft onderzoek gedaan naar de wensen van de leden van LTO en heeft zich hard gemaakt om een leverancier te vinden die hier het beste bij aansluit.
Uit onderzoek bij de leden van LTO heeft kan worden geconcludeerd dat agrariërs naast prijs en smaak, ook de snelheid van het koffiezetapparaat erg belangrijk vinden. Daarbij denken veel leden direct aan instant koffie, maar ook met een fresh brew apparaat van Pelican Rouge zet u een heerlijke kop filter koffie in slechts 25 seconden.

Pelican Rouge scoorde hoog op onder andere de volgende onderdelen:

  • Prijs/kwaliteitverhouding op verschillende zetsystemen: scherpe prijs per kop
  • Diversiteit zetsystemen: Instant, Fresh Brew en Bonen
  • Verschillende brandingen en sluit daardoor goed aan op de verschillende smaakvoorkeuren

Naast de optie tot koop, heeft u als lid ook de mogelijkheid om een apparaat te huren. Een goede vergelijking tussen de verschillende apparaten die Pelican Rouge aanbiedt vindt u hier.


Ledenvoordeel op koffie

Leden van LTO maken gebruik van de speciale voorwaarden die zijn bedongen door LTO Ledenvoordeel. De kortingspercentages zijn als volgt opgebouwd:

  • Leden krijgen 44% tot 65% korting op instant koffie;
  • Leden krijgen 32% tot 49% korting op freshbrew, bonen en cups;
  • Leden krijgen 34% tot 43% korting op automaten.

De korting kan hierdoor flink oplopen. Voor meer informatie over het ledenvoordeel op koffie gaat u naar www.ledenvoordeel.nl/koffie.

Koffie_16x9

34% tot 43% korting Pelican Rouge