Selecteer een pagina

Smartphones die tegen een stootje kunnen

door | 19 december 2023

Onmisbaar voor de moderne boer

Een telefoon die tegen een stootje kan is wel zo prettig, vooral in de agrarische sector. Maar ook veiligheid en gebruiksgemak zijn natuurlijk belangrijk. LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor werken in bijvoorbeeld een natte en stoffige omgeving.

Op basis van onze selectieprocedure willen wij vooral de robuuste telefoons van Samsung onder uw aandacht brengen, en in het bijzonder de Samsung Galaxy XCover serie. De XCover is speciaal ontworpen om uitdagende klussen aan te kunnen pakken. Door verbeterde schokbestendigheid overleeft het toestel rustig een val van 1,5 meter. En de IP68-certificatie houdt in dat het toestel ook na een half uur, tot een meter diep, in water nog steeds optimaal functioneert en beschermd is tegen stof.

Het toestel is zo gemaakt dat u hem met handschoenen aan makkelijk bedient. Het scherm van de XCover heeft namelijk een sensitieve touchfunctie, waardoor u uw handschoenen dus gewoon aan kunt houden. Maar ook bijvoorbeeld  met vochtige handen doet deze telefoon nog precies wat u wilt.

Met de XCover Key heeft u een fysieke knop die u zelf kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de ledzaklamp eenvoudig aanzetten of de telefoon zo instellen dat u meteen toegang hebt tot de apps die u het meest gebruikt.

De beveiliging beperkt zich niet alleen tot de buitenkant. Beveiligingsplatform Samsung Knox zorgt dat ook de hardware volledig veilig is. Niet alleen beschermt Samsung Knox zakelijke informatie in real-time, ook reageert het systeem preventief op malware en andere bedreigingen.

De XCover heeft een vervangbare batterij met een (gemiddelde) capaciteit van 3.000mAh die extra lang meegaat. Heeft uw telefoon echt een energieboost nodig? Vervang de batterij dan eenvoudig door een volledig opgeladen exemplaar.

In het kort:

  • Schokbestendig
  • Waterbestendig
  • Stofdicht
  • Handschoenvriendelijk
  • Veilig
  • Veel power voor lange dagen

Kortom deze telefoon is sterk genoeg voor het boerenleven. Leden krijgen een flinke korting via de webshop van Overhoff Telecom & ICT.

Ontdek de Xcover

Smartphones