Selecteer een pagina

Signalen uit de sector

door | 7 december 2017

Niets zo frustrerend voor een ondernemer dan steeds weer wijzigende wetten en regels. Heb je net je bedrijfsvoering aangepast aan de ene eis, staat het volgende nieuwe voorschrift al weer op stapel. Even tevreden achterover leunen is er niet bij. Helaas hebben we er allemaal mee te maken en zullen linksom of rechtsom aan de nieuwe eisen moeten voldoen. En als het dan toch moet, laten we het dan proberen om te buigen naar een manier waarbij de pijn het zachtst is.
In situaties waarbij een gemeenschappelijke behoefte bestaat, zoals bij de situatie waarbij iedereen aan nieuwe regelgeving moet voldoen. Of wanneer veel agrariërs tegelijk een grote aankoop willen doen. Dan is het prettig als iemand zich opwerpt om namens de groep een goede deal te sluiten. Iemand die verstand heeft van inkopen, onderhandelen en de agrarische sector kent. Iemand die de kleine lettertjes leest en kijkt of leveranciers er financieel gezond voor staan. Hier ligt een opdracht voor LTO Ledenvoordeel. Wij zoeken voor u uit hoe u voordelig kunt inkopen bij een betrouwbare leverancier met goede voorwaarden en service.

Opdracht LTO Ledenvoordeel

De opdracht die LTO Ledenvoordeel heeft, gaat om meer dan alleen financieel voordeel behalen. Wij nemen u als lid van LTO ook werk uit handen. Zo hebben wij de LTO Zorgvergelijker ontwikkeld. Hiermee kunt u snel zien wat voor u de beste zorgverzekering is met collectieve korting en de verzekering gemakkelijk afsluiten. U leest er meer over in het artikel op de rechter bladzijde.

LTO Ledenvoordeel werkt voor u. En dat doen we graag en goed. We staan met beide benen in de agrarische sector en luisteren goed naar de signalen die we ontvangen. Zo hoorden we dit voorjaar over gladde stalvloeren. We hebben LTO-leden die hun gladde stalvloer aan wilden pakken, opgeroepen zich bij ons te melden. Zo’n honderd leden gaven hier gehoor aan. We hebben namens hen onderhandeld met diverse leveranciers en kwamen zo tot een mooie afspraak.

Maar liefst 95 procent van de ondernemers die zich hadden aangemeld, besloot op het aanbod in te gaan. Via een enquête achteraf gaven zij aan zeer tevreden te zijn over het aanbod, de gang van zaken en het resultaat. Zij waardeerden onze inzet maar liefst met een 8,6. En daar zijn we best trots op.

Professioneel samen inkopen

LTO Ledenvoordeel betekent professioneel samen inkopen. En samen inkopen, loont altijd. Want leveranciers gaan graag met een collectief als LTO Ledenvoordeel in zee.

Het is efficiënt en effectief voor hen en dat levert voordeel op voor u. Dus geef ons een signaal en zet ons aan het werk, want daar zijn we voor. Wij zoeken voor u de beste leveranciers en de beste voorwaarden. Zo kunt u toch tevreden achterover leunen.

Nieuws