Selecteer een pagina

Nooit meer tankbonnetjes bewaren

door | 22 augustus 2017

Boeren en tuinders gebruiken hun privéauto geregeld voor zakelijke kilometers. Voor deze zakelijke kilometers is belastingvoordeel te behalen. Naast de 19 cent per zakelijke kilometer die opgegeven wordt bij de belastingdienst mogen boeren en tuinders ook btw verrekenen op: brandstof en onderhoudsbeurten.

Om dit belastingvoordeel gemakkelijker aan te vragen, kunnen LTO-leden gebruikmaken van de Total Tankpas. Hiermee kunnen leden hun administratie gemakkelijk bijhouden met de verzamelfactuur. Dus geen gedoe meer met het verzamelen van allerlei bonnetjes. Naast het gemak heeft de tankpas nog andere voordelen namelijk: 10,9 cent korting incl. btw op de landelijke adviesprijs bij één Total Tankstation naar keuze. Bij 430 andere Total, Elan en partner stations 9 cent korting incl. btw op de landelijke adviesprijs. Is de pompprijs lager? Geen probleem, leden krijgen dan de laagste prijs. De tankpas is het eerste jaar gratis. Bij meer dan 1.000 liter tanken per jaar, blijft de pas gratis. Boeren en tuinders met een wagenpark, kunnen optioneel via Total Cards online, volgen waar en wanneer medewerkers tanken.

Kwekerij de Bonfut uit Honselersdijk maakt al jaren gebruik van de Total Tankpas. Mede-eigenaresse Tiny van der Valk vertelt: ‘Het scheelt veel administratie. Voorheen tankte iedereen op rekening en had ik weinig tot geen inzicht. Nu krijg ik elke twee weken een overzicht opgestuurd. Het maakt het werk eenvoudiger. We hebben 6 Total Tankpassen binnen ons bedrijf. Per pas kan ik nu precies zien wie, wat, waar en hoeveel er getankt is. Daardoor is er meer controle.’ Daarbij is het prettig dat er een Total Tankstation dichtbij zit. ‘Dat benzinestation zit op de weg naar de veiling, dus we hoeven er niet voor om te rijden.’

Kijk voor meer informatie over de Total Tankpas op www.ltoledenvoordeel.nl/tankpastot -€ 0,12 /ltr

Tot € 0,12 korting t.o.v. de landelijke adviesprijs bij BP, Esso, Total of Q8

Lees verder

Transport en materieel